Georganiseerde training zaterdag 20-11 voor leden die aangemeld zijn

Georganiseerde training zaterdag 20-11 voor leden die aangemeld zijn

Zaterdag 20-11  is er weer een georganiseerde training voor de leden van MC Deurne die zich hiervoor hebben opgegeven.

De training is van 9.00-13.00 uur en de poort is vanaf 8.00 uur open.

In verband met Corona mag je niet in de kantine binnen, wel is er koffie en een hapje te krijgen aan het loket bij de kantine.

Graag allemaal verzamelen bij de kantine om 9.00 uur.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn graag afmelden trainingen@mcdeurne.nl 

Bezoekers zijn vanwege de nieuwe regels i.v.m. Corona helaas niet welkom, maar iedere rijder mag 1 begeleider meenemen.

Veel leerplezier en tot zaterdag.

Groeten

Trainers MC Deurne

Rabobank clubaktie

Rabobank clubaktie

Hierbij willen wij iedereen bedanken die op ons gestemd heeft. Dit jaar hebben we zelfs wat meer opgehaald dan afgelopen jaar.

Het geld zal besteed gaan worden aan onderstaand doel

Doel M.C. Deurne 2021: Wij willen onze faciliteiten uitbreiden voor onze leden èn voor andere sportbeoefenaars (mountainbikers/hardlopers etc) zodat we volledig selfsupporting zijn en men gebruik kan maken van onze faciliteiten zodat iedereen sport kan beoefenen op onze mooie baan. Stroomvoorziening staat hoog op onze wensenlijst, alsmede veiligheid op en rond de baan waarvoor nog de nodige uitgaven gedaan moeten worden.

Opgehaald voor M.C. Deurne € 315,39

Nogmaals bedankt allemaal!

 

Georganiseerde training 6 november afgelast

Georganiseerde training 6 november afgelast

Voor degene die zich hebben aangemeld voor de laatste georganiseerde training van 2021 en misschien ook wel voor die van zaterdag 6 november.

Zoals jullie hebben kunnen zien op Facebook is de baan op dit moment gesloten ivm wateroverlast.
De baan is nog te nat om te schuiven daarom zijn we genoodzaakt om de georganiseerde training van 6 november te laten vervallen.

We hopen jullie te zien op 20 november de volgende training die we gaan proberen in te halen.

Tot dan,
Trainers M.C. Deurne

Georganiseerde training 6 november afgelast

Twee nieuwe datums voor de georganiseerde trainingen voor leden M.C. Deurne

Deze trainingen zijn alleen voor leden van MC Deurne, er zal  voor iedere training gecontroleerd worden of de rijders de rijderspas bij zich heeft.

De trainingen zijn gratis en er mogen max 30 rijders deelnemen Vol = Vol. We maken gebruik van verschillende dagen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om aan te sluiten.

 • 23 september donderdag 17.30 – 20.00 uur (volgt andere datum voor)
 • 16 oktober zaterdag 09.00 – 13.00 uur (volgt andere datum voor)
 • 6 november zaterdag 09.00 – 13.00 uur (nieuwe datum)
 • 20 november zaterdag 09.00 – 13.00 uur (nieuwe datum)

Op deze laatste 2 trainingsdatums wordt er meteen gekeken voor de selectie van KNMV RTC en MTC selectie, mocht je hierin interesse hebben geef dit dan ook aan op deze dagen.

AANMELDEN

LET OP: Je dient je af te melden wanneer je niet aanwezig kunt zijn, kom je niet zonder afmelding,  dan ben je dit seizoen niet meer welkom op de georganiseerde trainingen. Er wordt namelijk een plaats voor je vrij gehouden en er zijn veel rijders die aan willen sluiten bij de trainingen die nu dan niet kunnen komen.

Afmelden via trainingen@mcdeurne.nl

Heel veel leerplezier gewenst!

Trainers M.C. Deurne

Circuit gesloten 30 en 31 oktober, alternatief wedstrijd Duitsland Weilerswist

Circuit gesloten 30 en 31 oktober, alternatief wedstrijd Duitsland Weilerswist

Op verzoek van onze buren natuurbegraafplaats Landgoed Hoeve Ruth  is het circuit gesloten op 30 en 31 oktober.

Wij hebben voor jullie een alternatief tijdens die weekend. Zoals jullie weten hebben we samenwerking met Weilerswist, zij hebben op 30 oktober een clubwedstrijd waar je bij aan zou kunnen sluiten. Informatie over de club Weilerswist https://www.mcc-weilerswist.de/

Aanmelden kan via deze link https://www.mcc-weilerswist.de/clubrennenanmeldung.html 

Tijdschema

Veel plezier!

 

 

Lidmaatschap 2022

Lidmaatschap 2022

Beste leden,

Bijna het einde van seizoen 2021 en dat wil zeggen dat we administratief weer alles op orde gaan brengen zodat jullie volgend jaar meteen weer kunnen gaan rijden.

Wat moeten jullie doen en weten voor het einde van het jaar:

LIDMAATSCHAP (doorlopend, wordt automatisch verlengt)

Kosten lidmaatschap voor 2022 € 180 per jaar.

Zorg a.u.b. dat je adres– bankgegevens en e mail kloppen

Is er iets gewijzigd (stuur geen mail) maar vul a.u.b. het wijzigingsformulier in ( https://mcdeurne.nl/wijzigingsformulier/)

Het lidmaatschap gaat via automatische incasso in week 50 (13 december) van 2021, zorg dat er voldoende saldo op je rekening staat. Moeten wij de incasso overnieuw doen dan zijn daar administratiekosten aan verbonden en die worden bij de volgende incasso mee geïncasseerd (Zoals vermeld op de website).

Zorg dat je geen incasso blokkade op je rekening hebt staan

Geen betaling ontvangen = geen pasje = niet rijden

Het nieuwe pasje wordt naar het adres wat wij hebben gestuurd tussen kerst en Nieuwjaar zodat je m.i.v. 1 januari 2022 weer kunt komen rijden.

Wil je een ander soort lidmaatschap of sponsoring vul ook dan ons wijzigingsformulier in. (https://mcdeurne.nl/wijzigingsformulier/)

Wijzigingen

Geen wijzigingen qua kosten voor lidmaatschap voor 2022 er kunnen wel wijzigingen komen voor licenties van de MON en KNMV.

OPZEGGING LIDMAATSCHAP VOOR 1 DECEMBER 2021

Alleen opzeggingen via ons wijzigingsformulier (https://mcdeurne.nl/wijzigingsformulier/) worden verwerkt, dus niet via de app of mondeling via een bestuurslid.

Houdt er rekening mee dat als je vòòr het nieuwe MC Deurne certificaat (sinds eind 2020) lid bent geworden en je zegt je lidmaatschap op dan moet je het certificaat opnieuw komen behalen als je weer lid wilt worden.

Na ontvangst van opzegging via ons wijzigingsformulier krijg je hier een bevestiging van. Weet je je lidnummer niet vul dan 0 in, wij vinden het wel.

Ben je te laat met opzeggen dan zijn daar administratiekosten aan verbonden en zullen deze in rekening gebracht worden via de automatische incasso (kosten staan vermeld op de website).

Je ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging via de e mail die bij ons bekend is of vermeld wordt op het wijzigingsformulier.

LICENTIE 2022

(op de site van MON en KNMV komt te staan wanneer je aan kunt vragen voor 2022, dit kan alleen digitaal via de site KNMV of MON)

Licentie 2022 aanvragen bij de bond waar je rijdt KNMV of MON niet bij de club zelf. De KNMV stelt per licentie een bedrag beschikbaar voor de motorcross vereniging, in de aanvraag kan jij aangeven welke vereniging jij wilt ondersteunen. Natuurlijk hopen wij dat je aan MC Deurne denkt als je dit invult ! De vereniging kan deze bijdrage uiteraard goed gebruiken om te investeren in jullie circuit! De MON stuurt hun pasjes naar de club die je invult en die club zorgt dat jij ze krijgt.

Elke bond verwacht dat je in het bezit bent van een motorcross certificaat, heb je die niet dan krijg je geen licentie en moet je het certificaat eerst gaan behalen.

M.C. Deurne heeft sinds eind 2020 haar eigen motorcross certificaat en deze is bij beide bonden geldig, als je lid bij ons wordt moet je het certificaat komen behalen en wij zorgen dat de KNMV en MON weet dat je het bezit. Houdt er rekening mee dat als je voor het nieuw certificaat lid bent geworden en je zegt op dan moet je het certificaat opnieuw komen behalen als je weer lid wordt omdat alleen het nieuwe certificaat geldig is bij beide bonden.

KNMV

Basis Sportlicentiehouders motocross die een licentie aanvragen krijgen een instructievideo te zien. Met het beantwoorden van de vragen die daarna verschijnen leggen wij nog een keer de nadruk op het belang van vlaggencodes. Doel is het verhogen van de veiligheid. Basis Sportlicentiehouders motocross die op 1 januari 2022 – 16 jaar of ouder zijn dienen 10 vragen te beantwoorden. Dit zijn 5 vragen over de vlaggencodes en 5 vragen die je als vlaggenist moet weten. Door het goed beantwoorden van deze vragen krijgen sporters op hun licentie een speciale code, een vlaggetje. Dit betekent dat zij mogen optreden als vlagger

Vlaggenistencursus via DLO (digitale leeromgeving)

Al enige tijd is dezelfde cursus, met de instructiefilm en bijbehorende vragen, via de digitale leeromgeving van de KNMV te volgen. Daarmee zijn we niet alleen afhankelijk van sporters, maar kunnen ook ouders, begeleiders, monteurs enzovoort worden ingezet. Hebben zij deze cursus met goed gevolg doorlopen? Dan krijgen zij via e-mail een certificaat toegestuurd. Dit certificaat kan worden uitgeprint of gedownload op de telefoon. Wij vragen dan ook iedereen hier gebruik van te maken, hoe meer mensen kunnen vlaggen hoe veiliger de wedstrijden.

MON

Via inlog kun je de licentie aanvragen die jij wilt hebben, trainingslicentie of startlicentie. Vul alles goed in, vermeld de club waar je lid bent (MC Deurne) en betaal. Via dezelfde inlog kun je ook wijzigingen doorgeven. De Club die je invult krijgt hiervan een melding per mail en moet deze goedkeuren voordat de MON hem verwerkt. Als je voor het eerst een licentie aanvraagt bij de MON dan moet je zorgen dat je motorcross certificaat bij de bond is! Als ze die niet hebben wordt er niet verwerkt. Heb je het motorcross certificaat bij ons behaald dan kun je uiteraard een kopie bij ons opvragen via motorcrosscertificaat@mcdeurne.nl en wij geven na elke certificering de namen door aan de MON. De sportkeuring is niet meer nodig. De pasjes worden verzonden naar de club die je invult en die zorgt dat je het pasje kunt ophalen of dat ze verstuurd worden naar je thuisadres.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit bericht stuur die dan naar info@mcdeurne.nl

Motorcross weekend M.C. Deurne 16 en 17 oktober 2021

Motorcross weekend M.C. Deurne 16 en 17 oktober 2021

Het zit er weer op de organisatie van de MON wedstrijden. Eindelijk mochten we weer na het Corona gebeuren een echte wedstrijd organiseren en bezoek verwelkomen. Het was dan ook lekker druk, vooral op zondag!

 • Zaterdag 16 oktober hadden we de MON jeugd op bezoek en dit aangevuld met 2 klasse M.C. Deurne rijders.. beginners en gevorderden
 • Zondag 17 oktober de MON Nationalen

Beide dagen hadden we rustig herfstweer met het zonnetje soms erbij,  beter hadden we ons niet kunnen wensen.

We zijn trots dat we ons circuit aan jullie hebben kunnen laten zien. Vooral na alles wat we de afgelopen jaren hebben gedaan om het ook een echt circuit te laten zijn met een eigen EHBO ruimte, kantine, toiletten en langs het circuit diverse mogelijkheden om er lekker bij te gaan zitten. Sponsorborden waren geplaatst en een Finish bord boven de finish is ook nog vrijdag opgehangen.

We hopen dat jullie genoten hebben en flink aan de bak hebben gemoeten op ons zware zand circuit. Er waren wat kleine ongelukjes en we wensen die rijders dan ook veel beterschap.

Uiteraard hebben we zelf wat verbeterpunten gevonden en nemen we dat mee naar de volgende wedstrijd maar over het algemeen zijn we zelf erg tevreden, hopelijk jullie ook en zien we jullie volgend jaar terug. Bedankt voor jullie aanwezigheid!

Foto’s, filmpjes die we ontvangen  en de links naar de uitslagen zullen op onze Facebookpagina geplaatst worden waar er  al het een en anders staat.

Dan willen we allereerst bedanken:  Onze organisator van de MON wedstrijden Johan Thijssen die er een dagtaak aan had en weken heeft moeten zoeken en vragen om alle vrijwilligers en vlaggers bij elkaar te krijgen en de twee dagen van de wedstrijden zijn benen onder zijn lijf uit gelopen heeft om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. We weten allemaal dat je nog zo je best kunt doen maar het dan meestal nog niet altijd gaat zoals je zou willen omdat je niet overal controle over kunt hebben en wij weten hoe dat voelt. Johan onze complimenten!

Wij bedanken ook de MON, onze onderhoudsploeg  en alle vrijwilligers die voor ons klaar gestaan hebben om te zorgen dat alles er piekfijn uit zag en  ’s ochtends in alle vroegte hielpen met parkeren, toegang controleren, te vlaggen, mee op te bouwen, koffie rond brengen naar de vlaggers, de vlaggers, kantine, meehelpen in de frietwagen, hand- en spandiensten verrichten, de boel weer mee opruimen en noem maar op….. Zonder jullie geen wedstrijden! Alle vrijwilligers die op de achtergrond zijn/haar steentje bijgedragen hebben voor deze fijne wedstrijddagen, dank jullie wel!

Bedankt voor alles allemaal en heel graag tot de volgende keer!

 

Motorcrossweekend MON bij M.C. Deurne zaterdag 16 en 17 oktober.

Motorcrossweekend MON bij M.C. Deurne zaterdag 16 en 17 oktober.

Dit weekend vindt het motorcrossweekend bij ons plaats.

Op zaterdag 16 oktober rijden de jeugdklassen, samen met drie clubklassen voor leden van MC Deurne.

https://mon.nl/evenementen/prox-jeugdwedstrijd-deurne/

Op zondag 17 oktober gaat de nationale wedstrijd van start.

https://mon.nl/evenementen/24mx-nationale-motorcross-deurne/

Voor de deelnemers en bezoekers.. rijdt rustig op de paden richting ons circuit zodat andere geen last van ons hebben. Volg de aanwijzigingen van de parkeerders op en heb respect voor ons natuurgebied. Maak er vooral een gezellige wedstrijd van.

Voor rijders die in de buurt willen overnachten.. probeer het bij campings in de buurt of Camperplaats Oude Hoeven

Soemeersingel 99, 5759 RC Helenaveen.

Er mag bij ons helaas niet overnacht worden.

Wil je komen kijken? Je bent van harte welkom.

Entree zaterdag 5 euro zondag 7,50 graag gepast betalen.

Er zal eten en drinken zijn en zoals het er nu uit ziet goed weer.

Fijne wedstrijden gewenst!

 

Winter conditietraining 2021 / 2022

Winter conditietraining 2021 / 2022

MC Deurne is een RTC (Regionaal trainingscentrum KNMV) club en start ook dit najaar weer met conditietrainingen voor zowel leden als niet leden.

Locatie: Sportschool B-Trained, Kerkplein 5, 5754 AN Deurne

Trainer: Bas van den Berkmortel

Periode: van 01 november 2021 tot 30 maart 2022. (week 44 tot en met week 13)

We hebben de mogelijkheid tot 2 trainingen per week waarbij men kan kiezen om voor 1  of 2 dagen training mee te doen. Groepen worden maximaal 12 personen groot. Deelnemers dienen ten minste 14 jaar te zijn.

In principe is het concept voor dit jaar dat er 2 trainingen een volledige work-out zijn onder begeleiding van Bas of Martijn.

Trainings dagen zijn:

Maandag avond van 19.00 uur tot 20.00 uur

Woensdag avond van 19.30 uur tot 20.30 uur

Starten op:

Maandag avond van 1 november 2021 tot en met 28 maart 2022

Woensdag avond van 3 november 2021 tot en met 30 maart 2022

Je kunt ervoor kiezen om 1 of 2 keer mee te doen.

Als laatste kun je het pakket uitbreiden met aankoop van een zeer mooi training shirt van € 20,00 met daarop het logo van MC Deurne en dat van B-Trained.

Leden prijs MC Deurne

  Aantal keer Prijs trainingen Prijs per training Shirt pakket eenmalig
         
1 dag 22 keer* € 150,00 € 6,82 € 20,00 extra
2 dagen 44 keer* € 180,00 € 4,09 € 20,00 extra
         
         

*Feestdagen gaan trainingen niet door waardoor aantal minder zou kunnen zijn afhankelijk welke dag(en) men kiest.

Niet leden prijs MC Deurne

  Aantal keer Prijs trainingen Prijs per training Shirt pakket eenmalig
         
1 dag 22 keer* € 200,00 € 9,09 € 30,00 extra
2 dagen 44 keer* € 230,00 € 5,23 € 30,00 extra
         
         

Feestdagen gaan trainingen niet door waardoor aantal minder zou kunnen zijn afhankelijk welke dag(en) men kiest.

Begeleiders van rijders kunnen meedoen met trainingen en dezelfde prijs. Wil men niet met trainingen meedoen maar in de periode dat men in fitnessclub wacht zelf sporten kan mem voor die 5 maanden ook een abonnement nemen voor onbeperkt sporten voor 29 euro per maand.

SPORTSHIRT M.C. Deurne

 • € 20,- voor deelnemers M.C. Deurne conditie trainingen
 • € 30,- voor deelnemers geen lid M.C.Deurne conditie trainingen

Betalingen

Vooraf via de bank,

 • Vermelden aantal dagen en naam deelnemer
 • IBAN: NL78RABO0110828135 t.n.v M.C. Deurne

Mocht je een rekening nodig hebben dan kun je deze aanvragen bij administratie@mcdeurne.nl

AANMELDEN KAN TOT 31 OKTOBER VIA ONDERSTAAND KNOP…….LET OP VOL =VOL DUS WEES ER SNEL BIJ.

Graag allemaal tot november, wij hebben er zin in!

Wintertijd is ingegaan per 1 oktober 2021

Wintertijd is ingegaan per 1 oktober 2021

Let op woensdag wijziging tijden ivm wintertijd.

Openingstijden

Wintertijd (1 oktober tot 1 april)

Zaterdag: 13.31 uur tot 16.00 uur

Zondag: 10.00 uur tot 13.00 uur

Woensdag: 13.30 uur tot 16.00 uur

Veel cross plezier!

 

Je wilt gaan crossen, wat moet je hebben en wat moet je weten

Je wilt gaan crossen, wat moet je hebben en wat moet je weten

Meestal kom je in aanraking met motorcross omdat je iemand kent die het ook doet of omdat je het op TV gezien kunt hebben. Het lijkt je leuk om eens te proberen en misschien ben je wel ergens op een opstapdag geweest om het te mogen proberen. Vanaf dat moment zit het in je bloed en raak je het nooit meer kwijt 🙂

Maar crossen is wel wat anders dan gaan voetballen, je hebt nogal wat nodig voordat jet op een circuit kunt gaan rijden.

Wat heb je nodig om te crossen?

Iedereen weet dat motorcross een duurdere sport is, helemaal het opstarten ervan. Je hebt alles nodig, omdat je niets hebt. Natuurlijk het belangrijkste: een crossmotor.
Het kopen van een nieuwe crossmotor is uiteraard het veiligst maar meteen ook het duurste. Je hebt de garantie dat de motor in orde is en je hebt garantie. Maar je hebt ook een nieuwe motor aangeschaft en misschien is het toch wel niet zo leuk als je dacht….

Wanneer je een motor tweedehands koopt is het belangrijk dat je dat bij een vertrouwde plek doet. Ook winkels hebben gebruikte en misschien kun je wel iets afspreken dat je garantie hebt. Wat moet je weten van een tweedehandse motor.

 • Is er een onderhoudshistorie?
 •  Is de prijs niet te mooi om waar te zijn?
 • Ziet alles er betrouwbaar uit?
 • Loopt de motor goed en is er geen speling op de onderdelen en lagers?
 • check het serienummer (i.v.m. gestolen motoren als je particulier koopt)

We snappen dat als je nog nooit een motor gekocht hebt dit moeilijk is, neem dan iemand mee die er meer van weet.

Crosskleding en protectie

Naast de motor is het zaak om alles op het gebied van kleding en beschermingvoor elkaar te hebben. Zo moet je een crosspak, helm, crossbril, handschoenen, bodyprotector en laarzen hebben. Ook hier is het uiteraard leuk om alles nieuw te kopen, je hebt in alle prijsklasse en merken mogelijkheden. Uiteraard is er ook heel veel op de tweedehandse markt te koop, qua kleding en laarzen en protectie is dat geen probleem maar zorg wel dat je een nieuwe helm koopt of een helm van wie je weet dat die nog veilig is. Laat je hierin adviseren door crossers of winkels die dit verkopen.

Vervoer

Oke nu heb je een motor en kleding, nu moet je nog naar het circuit kunnen komen. We zien hierin van alles voorbij komen. Mensen zetten de motor op een gewone aanhanger, een crosiaanhanger, in een Bus, in een Caravan, in een Camper en zelfs met een aanhanger achter fiets of brommer. Mocht je dit allemaal niet hebben dan kun je niet naar het circuit komen omdat je met een crossmotor niet over de weg mag.

Motocross verzekering en licenties

Om te mogen crossen op een motorcross circuit is het belangrijk om een licentie te hebben, zonder licentie mag je niet de baan op. Je hebt op dit moment twee bonden waar je een licentie aan kunt vragen dit zijn de KNMV en bij de MON. Met deze licenties kun je crossen op een circuit, de keuze maak je vaak naar aanleiding van waar een baan bij aangesloten is bij of de KNMV of MON of beide bonden.

Ongeacht welke bond je kiest moet je voordat je een licentie mag aanschaffen een motorcross cursus volgen. Dit kan bij de bonden, daar moet je voor betalen. Sommige clubs hebben dit al standaard in hun lidmaatschap zitten. Deze cursus bestaat uit theorie en praktijk gedeelte.

Vraag bij het circuit waar jij wilt crossen welke licentie voor jouw geschikt is en of je bij hun het certificaat kunt komen behalen.

Waar kan je crossen?

Op zoek naar een crossbaan in de buurt, kijk dan op https://crossbanen-nederland.nl/ voor alle crossbanen die er zijn in Nederland.
Let goed op wanneer de crossbaan open is en wat de voorwaarden zijn. Er zijn banen waar je alleen kunt gaan rijden als je een lidmaatschap aanvraagt en er zijn banen waar je lid moet zijn en bij elke training toch nog moet betalen en er zijn banen waar je altijd kunt komen rijden en daar betaal je dan per training voor. Alle banen hebben andere openingstijden, je ziet dan ook vaak dat je bij meerdere banen lid wordt om af te kunnen wisselen tussen bijvoorbeeld een harde en een zachte baan.

Bij het maken van een keuze voor een circuit raden we ook aan om te kijken wat een club je biedt. Bijvoorbeeld openingstijden, trainingen, trainers etc.

Wat moet je doen om te kunnen blijven crossen?

Zorgen dat je je niet blesseert, houdt je koppie erbij en het onderhouden van je motor is belangrijk. Wacht niet tot je motor vastloopt of er grotere problemen ontstaan. Controleer bij het schoonmaken van je motor alle technische onderdelen en houdt de uren bij van je zuiger en olie. Voorkom hiermee duurdere reparaties. Denk aan zand in het blok door slecht bijgehouden lucht filter. Of niet tijdig opmerken van slijpsel in je olie bij oliewissels en meer stuk gaat.

Kosten

Dat is moeilijk in te schatten omdat elke motor en rijder anders is. Rijdt je heel veel dan komen er ook sneller kosten. Jeugdmotor is weer anders dan een grotere motor. We geven hier een voorbeeld van een 125cc. Moet er wel bij vermelden dat de motoren sinds Corona wel duurder zijn geworden, ook de onderdelen ivm schaarste.

 • lidmaatschap club, en licentie ongeveer 250 euro per jaar
 • om de 20 uur nieuwe zuiger a 100 euro
 • 5 liter benzine per uur ongeveer
 • knappe 125cc , 1200 – 1400 euro.
 • kleren 200 – 400 euro.
 • Nieuwe band rond de 50 euro
 • ketting en tandwielen rond de 150 euro

(dit zijn uiteraard indicaties die kan veel hoger of lager uitvallen, gaat erom dat je een idee krijgt)

Hoe nu verder

Nog steeds enthousiast? 

Kijk dan eens rond op onze website wat we te bieden hebben voor onze leden.

Dan nog steeds enthousiast?

Meld je aan via lidmaatschap op de website en wij nodigen je uit om het motorcross certificaat te komen behalen. Dan wordt daarna bekeken of je de baan op kunt zonder  begeleiding en als dat allemaal kan begint het mooie avontuur op de motor. Gedurende het jaar kun je bij ons 6 gratis trainingen komen volgen en door het jaar heen zijn er trainers op de baan.

Het allerbelangrijkste van motorcross is dat je er plezier in hebt en is dat niet op de motor dan mag je altijd komen kijken en genieten.

Heel veel plezier gewenst!

Motorcrossweekend MON bij M.C. Deurne zaterdag 16 en 17 oktober.

Aanmelden MON jeugdwedstrijd / Clubwedstrijd (leden) 16 oktober 2021 en MON Nationale 17 oktober 2021

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor de MON wedstrijden van 16 en 17 oktober in Deurne. Tevens hebben wij voor de leden op 16 oktober een clubwedstrijd toegevoegd als zijnde clubklasse.

.

De inschrijving gaat via de MON, je betaald direct aan de MON en krijgt van hun een QR code die aan de poort gescand gaat worden.

Inschrijven 16 oktober Jeugdwedstrijden en Clubwedstrijd M.C. Deurne (leden)

Inschrijven 17 oktober Nationale

Voor vragen over de MON wedstrijden benader de MON (info@mon.nl) voor vragen over de clubwedstrijden benader Johan@mcdeurne.nl

Voor degene die nog willen komen trainen hebben we opengestelde trainingsdagen zie https://mcdeurne.nl/opengestelde-trainingsdagen-bij-m-c…/

Wij zijn nog op zoek naar enkele mensen om te komen vlaggen / helpen op deze wedstrijddagen meld je aan via dit formulier

Overnachten is helaas niet mogelijk en wij vragen jullie om zoveel mogelijk zonder caravan te komen ivm de beperkte parkeermogelijkheid.

Houdt je aan de Corona regel

 • Blijf thuis als je ziek bent

Wij wensen jullie allemaal fijne wedstrijden

 

Opengestelde trainingsdagen bij M.C. Deurne (ook voor deelnemers MON wedstrijden)

Opengestelde trainingsdagen bij M.C. Deurne (ook voor deelnemers MON wedstrijden)

We krijgen veel vraag van rijders om een keer te mogen komen trainen bij ons, ook voor de MON wedstrijden. Daarvoor hebben we besloten de mogelijkheid te bieden om een keer te komen trainen bij M.C. Deurne op onderstaande datums.

Kosten om te komen trainen zijn 20 euro per training op vertoning van je KNMV of MON licentie.

Training grote baan

Zaterdag 2 oktober 13.30 tot 16.00 uur / Eerste 20 minuten jeugd 50/65 en 85 kleine wielen beginners / 15.00 uur nog een keer 20 minuten voor de jeugd

Woensdag 6 oktober 13.30 uur tot 16.00 uur (geen jeugd 50/65 en 85 kleine wielen beginners op de grote baan)

Zaterdag 9 oktober 13.30 tot 16.00 uur /  Eerste 20 minuten jeugd 50/65 en 85 kleine wielen beginners / 15.00 uur nog een keer 20 minuten voor de jeugd

Woensdag 13 oktober 13.30 uur tot 16.00 uur (geen jeugd 50/65 en 85 kleine wielen beginners op de grote baan)

85 cc rijders kleine wielen die nog niet zo snel gaan kunnen kiezen om bij de jeugd 50cc – 65 cc te komen rijden op de zaterdag. Er zal dan wel gecontroleerd worden, ben je te snel dan wordt je door de toezichthouder van de baan gehaald en kun je met 85 cc en hoger mee trainen.

Jeugdbaan

Deze is geopend voor de jeugd tot en met 85cc.

Quad klasse

Deze willen we niet laten rijden samen met de motoren. Omdat we niet weten of hiervoor voldoende animo is willen we jullie vragen je aan te melden bij interesse via info@mcdeurne.nl graag voor 24 september, bij voldoende interesse gaan we kijken naar een mogelijkheid en zorgen dat we iemand hebben om de te baan te openen. (helaas geen inschrijvingen ontvangen dus geen ruimte ingepland voor de quad klasse)

Veel plezier en alvast een mooie wedstrijd gewenst.

Georganiseerde training 6 november afgelast

Georganiseerde training 23 september, voor degene die zich hiervoor aangemeld hebben.

Heb jij je aangemeld voor de georganiseerde trainingen dan staat de volgende training waar je voor aangemeld hebt gepland voor donderdag 23 september 2021.

De poort gaat open om 16.30 uur. Daarna starten we om 17.00 uur tijden zijn anders i.v.m. sneller donker worden.

We starten met een warming-up en vrije training.
De kantine is uiteraard open voor een drankje en een hapje.

Mocht je de mail ontvangen hebben en toch niet deel kunnen nemen meld je dan z.s.m. af via trainingen@mcdeurne.nl zodat we eventueel nog rijders toe kunnen voegen. Zoals jullie geaccepteerd hebben bij de inschrijving kunnen rijders die zich niet afmelden dit jaar niet meer deelnemen aan de georganiseerde training.

Wij wensen jullie allemaal een fijne en leerzame training toe! Tot donderdag!

Veel plezier
Organisatie trainingen en trainers.

Meld je aan om te komen helpen!

Meld je aan om te komen helpen!

 

Beste leden,

Wij vragen jullie als onze leden om ons te komen helpen bij het organiseren van onze MON jeugdwedstrijden en MON Nationale wedstrijd.

De jeugdwedstrijden van de MON gaat gecombineerd worden met een clubwedstrijd voor onze leden (inschrijving gaat via de MON site)

16 oktober jeugdwedstrijd MON + clubwedstrijd leden M.C. Deurne

17 oktober Nationalen MON

Tevens hebben we een opschoon dag gepland zaterdag 18 september hiervoor kun je je ook nog aanmelden, hierbij ga je met de vaste ploeg alles tip top in orde brengen voor de komende wedstrijden. Dit is van 08.00 uur tot 12.00 uur. Als je hiervoor aanmeld dan even op de dag zelf melden bij Johan Thijssen.

Jullie snappen dat een wedstrijd organiseren niet zomaar gaat en dat we jullie hulp hierbij hard kunnen gebruiken om er een succes van te maken.

Wat we vooral zoeken zijn vlaggers, zonder vlaggers geen wedstrijd. Eten en drinken wordt door ons verzorgt tijdens deze dagen.

Daarnaast kunnen we bij allerlei zaken nog hulp gebruiken op de wedstrijddagen, denk aan poort controle, koffie rondbrengen, parkeerhulpen etc. Of bij opbouwen/afbreken voor en na de dagen.

Wij vragen jullie om onderstaand formulier via de link voor vrijdag in te vullen en te verzenden. Wij nemen daarna contact met jullie op om af te stemmen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaUyuBMMESD7PwgzB47nL2goeLnmGaF3chs7M2mavRYfajVQ/viewform

Verras ons door jullie massaal aan te melden en te laten zien dat we een club zijn met active leden en het leuk vinden dat er wedstrijden georganiseerd worden op het Galgenberg circuit.

 

Tevens kun je als je helpt gratis alle wedstrijden volgen, voor vragen johan@mcdeurne.nl

 

Met vriendelijke groeten,
M.C. Deurne
Organisatie MON wedstrijden

Rabobank Clubsupport 2021, krijgen wij jullie stem?

Rabobank Clubsupport 2021, krijgen wij jullie stem?

Doe mee met Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Ook dit jaar nemen we weer deel aan de Rabobank clubsupport. We hopen net als vorig jaar weer een mooi bedrag op te halen voor het doel van dit jaar.

Doel M.C. Deurne 2021: Wij willen onze faciliteiten uitbreiden voor onze leden èn voor andere sportbeoefenaars (mountainbikers/hardlopers etc) zodat we volledig selfsupporting zijn en men gebruik kan maken van onze faciliteiten zodat iedereen sport kan beoefenen op onze mooie baan. Stroomvoorziening staat hoog op onze wensenlijst, alsmede veiligheid op en rond de baan waarvoor nog de nodige uitgaven gedaan moeten worden.

Ben jij lid van Rabobank Peelland Zuid of 1 van je familieleden of kennissen? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan M.C. Deurne! Dit jaar krijg je geen kaart thuis gestuurd met code maar gaat het volgens onderstaand.

Door in te loggen in de app van de Rabobank of op hun website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank dit kun je ook worden via de app of website.

Steun ons a.u.b. door te stemmen vanaf 5 oktober door in te loggen in je bank en te stemmen. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Wij zouden uiteraard heel blij zijn met de 2 stemmen die we mogen ontvangen. Zoekterm is MC Deurne

Stemperiode 4 oktober tot en met 24 oktober 2020  (uitslag 1 – 14 november)

Minimum aantal stemmen
Minimum aantal stemmen dat gehaald moet worden 25. Bij minder dan 25 geworven stemmen, wordt er geen uitbetaling gedaan. Dus stemmen allemaal zodat we dit gaan halen!

Alvast bedankt namens iedereen van  M.C. Deurne.

Georganiseerde training 6 november afgelast

Georganiseerde training zaterdag 4 september, voor leden die zich aangemeld hebben.

Heb jij je aangemeld voor de georganiseerde trainingen dan staat de volgende training waar je voor aangemeld hebt gepland voor zaterdag 4 september 2021.

De poort gaat open om 8.00. Daarna starten we om 08.30 uur en gaan door tot 13.00 uur.

We starten met een warming-up en vrije training, waarna de groepsindeling bekend gemaakt wordt.
De kantine is zaterdag uiteraard open voor een drankje en een hapje.

Mocht je de mail ontvangen hebben en toch niet deel kunnen nemen meld je dan z.s.m. af via trainingen@mcdeurne.nl zodat we eventueel nog rijders toe kunnen voegen. Zoals jullie geaccepteerd hebben bij de inschrijving kunnen rijders die zich niet afmelden dit jaar niet meer deelnemen aan de georganiseerde training.

Wij wensen jullie allemaal een fijne en leerzame training toe! Tot zaterdag!

Veel plezier
Organisatie trainingen en trainers.