Bericht van een van onze sponsors – Zit jij er lekker warm bij deze winter?

Bericht van een van onze sponsors – Zit jij er lekker warm bij deze winter?

Om de strijd met kou en de wellicht opnieuw stijgende gasprijzen aan te gaan hebben wij besloten om de Airrex Infrarood kachels van Rex Nordic in het assortiment op te nemen.

Airrex is marktleider in brandstof gestookte infrarood kachels en worden al bijna 30 jaar gemaakt door hun, maar pas sinds vorig jaar verkrijgbaar in Nederland.


Een ideaal product voor verwarming van grote werkplaatsen, industriële hallen, magazijnen van klein tot groot tot aan evenementen hallen toe. Het mooie van infrarood verwarming is dat deze warmte gelijkmatig in de structuren van de ruimte of locatie verspreid zit. Bij openen van overhead deuren wordt daardoor veel minder warmte verloren als bij de traditionele luchtverwarming. De beste eigenschappen van de Airrex brandstof gestookte kachel zijn het lage verbruik en daardoor besparing stookkosten, de afwezigheid van geuren, de thermostatische regeling en de stille werking. Machine heeft geen ventilator, waardoor er geen stof in de ademlucht komt in de lucht van uw medewerkers.

Er zijn 3 versies welke u kiest op basis van grote van de ruimte welke verwarmt moet worden. Bij grotere ruimtes kunt u ervoor kiezen om meerdere machines te nemen.

De AH-200i is geschikt voor ruimtes tot 900m3 en heeft een prijs van € 1.749,00 excl. BTW
De AH-300i is geschikt voor ruimtes tot 1.500m3 en heeft een prijs van € 2.095,00 excl. BTW
De AH-800i is de  grootste en geschikt voor ruimtes tot 2.000m3 met een prijs van € 2.849,00 excl. BTW

Om ervoor te zorgen dat u de problemen voor de komende winter voor bent kunt u nu al in een pre order uw gewenste machine bestellen. Dit voorkomt dat u, straks als er weer totale paniek is, en deze machines opnieuw bijna uitverkocht zijn, nog moet handelen.
Pre ordering is mogelijk tot 7 oktober waarbij u het voordeel heeft dat u geen afleveringskosten hoeft te betalen en ook nog een extra korting ontvangt.
Deze extra korting is op de AH-800i het grootst, namelijk € 150,00, op de AH-300i  is dit € 100,00 en op de AH-200i is dit € 75,00.

Leveringen worden dan medio tot eind oktober gedaan door ons, afhankelijk van de hoeveelheid pre orders.
Dan kunt u mooi de machine gaan testen zodat u voorbereid bent voordat de echte koude intreedt.

Pre orderen kan zeer eenvoudig via BMJ Products een mail te sturen Info@bmjproducts.nl

Wilt u wat meer info kunnen we u uiteraard een brochure sturen of als u specifiek over een bepaalde machine wat meer wilt weten kunnen we u product info toesturen.

Wij zien uw reacties graag tegemoet.

Info@bmjproducts.nl

Afscheid en bedankje

Afscheid en bedankje

23 jaar geleden begon ik als vrijwilliger bij M.C. de Bosrakkers, dat nu M.C. Deurne heet. Ik begon met het maken van een website en heb deze meerdere keren vernieuwd tot de site die het nu al even is. Van het een kwam het ander: ik ging samen met John van den Berkmortel de jeugdcommissie leiden. In 1 jaar tijd groeide het aantal jeugdleden van een paar naar 100, omdat we trainingen gingen organiseren. We hebben veel trainers opgeleid binnen onze club, die nu op verschillende plekken lesgeven. We hebben de eerste opendagen/opstapdagen georganiseerd, waardoor veel jonge rijders konden komen kijken en proberen, en daarna vaak lid werden. Ook dit is door verschillende clubs opgepakt, die het nu ook jaarlijks organiseren.

Na 10 jaar werk van verschillende vrijwilligers binnen de club werd het circuit officieel erkend en werd het steeds mooier. Toen ik begon met het digitaliseren van de club, deden we dat eerst met Google. Dat hebben we jarenlang gedaan en het werkte super voor onze club. In 2022 zijn we begonnen met alles te digitaliseren naar een speciaal programma en een eigen app. Dit programma was niet voor ons gemaakt, dus het was zoeken en proberen of het voor ons zou werken. Ik wist voor mezelf al dat dit mijn laatste project voor M.C. Deurne zou worden omdat ik het tijd vond voor vers ” bloed “, iemand met een frisse kijk op alles wat ik al jaren doe. Het heeft wat voeten in de aarde gehad om alles digitaal goed werkend te krijgen, vooral vanwege het slechte internet op het circuit. Maar nu kunnen we betalen met pin in de kantine, scannen we leden, melden mensen zich aan via de app, en op wat kinderziektes vanuit de leverancier na, werkt het.

Ik ben supertrots op alles wat we in de 23 jaar, dat ik bij M.C. Deurne was, hebben opgebouwd. Toch heb ik besloten om te stoppen als webmaster en eerste aanspreekpunt voor de mail en alle andere dingen die ik altijd doe voor M.C. Deurne. Ik heb 23 jaar met veel plezier voor de club klaargestaan en ik neem geweldige herinneringen, vriendschappen en zakelijke successen mee.

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, waren we al op zoek naar een opvolger voor mijn taken binnen de club. Helaas is die nog niet gevonden en worden mijn taken verdeeld over Marjan en Diana. Zij zullen dit zeker met veel liefde oppakken. Tot die tijd zullen de berichten vaker op Facebook of de app verschijnen dan op onze website.

Ik wil iedereen, van bestuur tot vrijwilligers en leden, bedanken voor de samenwerking, gezelligheid en alle leuke momenten die we samen hebben gehad. Ik hoop dat er snel iemand opstaat die dit net zo leuk gaat vinden als ik de laatste 23 jaar. Ik kan het iedereen zeker aanraden.

Ik zal zeker nog wel eens op het circuit zijn, al is het maar om te genieten van al het moois en de cross. Ik heb nog een leuke foto gevonden tussen alle foto’s die ik ooit gemaakt heb, die ik wel passend vond bij dit bericht. Samen met Jeffrey Herlings, mijn held op het circuit van M.C. Deurne.

Bedankt en tot ziens!

Dit bericht heb ik gisteren gemaakt om vandaag te plaatsen. In plaats van de gebruikelijke call op donderdagochtend half 10 werd ik verrast door Marjan en Diana met deze mooie plant, kaart en pakket namens M.C. Deurne. Wat was ik verrast dat ze iets hebben kunnen regelen zonder dat ik het door had ze stonden zomaar ineens voor de deur. Bedankt M.C. Deurne voor deze leuke attentie.

Wil de Vries

 

Wijziging openingstijden baan in de winter vanaf oktober 2023

Wijziging openingstijden baan in de winter vanaf oktober 2023

Beste leden,

Vanaf oktober zijn onze openingstijden voor de winter gewijzigd deze wijziging gaat dit jaar dus in vanaf 7 oktober 2023.

Openingstijden vanaf oktober 2023

Wintertijd (1 oktober tot 1 april)

Zaterdag: 12.00 uur tot 16.00 uur

Zondag: 09.00 uur tot 13.00 uur

Blokuren op zaterdag en zondag Groep A 20 minuten Groep B rest van het hele uur

Woensdag: GESLOTEN

 

Zomertijd ( 1 april tot 1 oktober)

Zondag: 09.00 uur tot 13.00 uur

Woensdag: 16.00 uur tot 20.00 uur

Blokuren op woensdag en zondag Groep A 20 minuten Groep B rest van het hele uur.

Zaterdag: GESLOTEN

Zoals jullie zien gaat in de winter de baan open op zaterdag en zondag en is het gesloten op de woensdagen.

De zomer zijn de woensdag weer geopend en de zaterdagen gesloten

Rabo clubsupport 2023 – stem op MC Deurne

Rabo clubsupport 2023 – stem op MC Deurne

Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving

 

Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen we ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want we geloven dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.

 

Aan jou als Rabo-lid nu de vraag: welke club verdient de steun van Rabo ClubSupport? Laat het weten door je stem uit te brengen op de leukste club of vereniging in jouw regio.

 

En dat is uiteraard M.C. Deurne, jouw clubje!

 

Zoals je op de foto ziet is de baan met het warme weer snel stoffig/droog. Om te zorgen dat jullie veilig kunnen blijven trainen gaan we een beregeningsinstallatie aanleggen. Jullie zullen snappen dat dit een grote kostenpost is voor de club omdat we dit om het hele circuit moet komen liggen. We willen al zoveel mogelijk besparen door het door onze mensen aan te laten leggen maar de materialen zijn op dit moment erg duur. 

 

Dus stem op ons, we kunnen elke euro gebruiken voor dit project.

Wanneer kun je stemmen

 1. als je lid bent van de Rabobank (je ontvangt geen code meer)
 2. Je stemt via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is er geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’
 3. stemperiode 4 tot en met 26 september.
 4. MC Deurne op rabo clubsupport

Alvast bedankt voor alle stemmen en we hopen weer een mooi bedrag op te kunnen gaan halen.

 

 

 

Dank aan iedereen voor een geweldig motorcross weekend

Dank aan iedereen voor een geweldig motorcross weekend

Het zit er weer op de organisatie van de MON wedstrijden.

We zijn trots dat we onze mooie accommodatie aan jullie hebben kunnen laten zien.

We hopen dat jullie genoten hebben en flink aan de bak hebben gemoeten op ons zware zand circuit. Wij zijn heel tevreden hoe het allemaal verlopen is en de weergoden waren ons bijzonder goed gezind.

Wel wil ik er nog graag een kanttekening bij plaatsen en dat is dat ik merk dat het respect en geduld richting onze vrijwilligers heel laag is, dit vind ik bijzonder jammer, omdat iedereen zijn uiterste best doet om de rijders en hun aanhang een geweldige dag te bezorgen! Zorg er daarom samen voor dat dit gedrag niet de norm gaat worden, maar de uitzondering!

Nogmaals een dankjewel aan alle vrijwilligers, zonder vrijwilligers geen cross! Daarom willen wij op 1 juli een vrijwilligers dag organiseren, mocht je je nog niet opgegeven hebben, kan dat via onderstaande link, zet het vast in jullie agenda, verdere informatie volgt nog.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfFUKxN0TaIDq…/viewform

Aanstaande woensdag zijn we weer alleen geopend voor leden, de baan ligt er nog in van de wedstrijd en is dus nog niet geschoven!

Hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar weer terug!

Wedstrijdcommissie MC Deurne

Johan Thijssen

Wij willen iedereen bedanken die ons geholpen heeft om er een geweldig crossweekend van te maken. Onze vrijwilligers, EHBO, kantine personeel, opbouwers, afbrekers, MON, IMBA, sponsoren, lokaal Catering en iedereen die geholpen heeft en uiteraard Johan Thijssen onze wedstrijd organisator! En uiteraard alle deelnemers en bezoekers, bedankt voor een goed weekend!

BEDANKT ALLEMAAL!

Een speciale dank aan onze jonge kerels die tot 20.30 druk op de baan bezig zijn geweest met alles weer in orde te maken. Helaas gaat er wel eens wat fout maar niemand die dat jullie kwalijk neemt. Bedankt Rick en Toon!

Crosser weet: MC Deurne heeft de zaken goed voor elkaar – ED

Crosser weet: MC Deurne heeft de zaken goed voor elkaar – ED

EK Motorcross in Liessel

HET EK MOTORCROSS IN LIESSEL STOND GARANT VOOR SPECTACULAIRE ACTIES EN PLAATJES VAN DE DEELNEMERS. FOTO JUAN VRIJDAG/DCI MEDIA JUAN VRIJDAG / DCI MEDIA

Vol enthousiasme moedigt de 7-jarige Jaxx luidkeels de motorcrossers aan. Zijn vader slaat het goedkeurend gade, ook al komt Jaxx niet boven het lawaai van de motoren uit.

HANS VERMEEREN

Hans Vermeeren h.vermeeren@ed.nl

Liessel

Maar geen haan die naar al dat geluid kraait, tijdens het kampioenschapsweekend op en rond de crossbaan van Motorclub Deurne, midden in de Liesselse bossen. In de wijde omtrek wonen nauwelijks mensen. En de paar honderd man op de crossbaan zelf, die komen vanzelfsprekend voor de motoren naar De Galgenberg. Die zijn hier immers om zelf wedstrijdrondjes te rijden op de 1,8 kilometer lange baan. Zoals Dave Adams uit Schijndel. Of om de motorrijders in de fraai onder de bomen aangelegde en goed onderhouden baan aan te moedigen, zoals zijn zoon Jaxx. ,,Hij is de jongste en gaat altijd graag mee”, vertelt Dave. ,,De oudste ging liever zwemmen. Maar Jaxx rijdt net als ik zelf ook, op een 50cc-motor. En hij is erg enthousiast. Hij zal uiteindelijk wel warmlopen voor deze sport, verwacht ik.”

Mooi visitekaartje

Dat zien ze uiteraard graag bij MC Deurne, beaamt voorzitter John van den Berkmortel. ,,Zo’n weekend als dit is voor ons dan ook een mooi visitekaartje”, zegt hij. ,,Er doen meer dan 325 coureurs mee, en er komt een paar honderd man publiek op. Dat is helemaal niet gek voor wat in feite toch een nichesport is.”

Op basis van de milieuvergunning mag de club twee keer per jaar een grote wedstrijd organiseren. ,,De laatste jaren hebben we echter vooral aan het complex zelf gewerkt”, licht de voorzitter toe. ,,We hebben ruime parkeerplaatsen aangelegd voor de deelnemers, zodat ze hun busjes, campers en materialen goed kwijt kunnen. We hebben publieksruimtes rondom de baan gecreëerd, zodat de wedstrijden goed te volgen zijn. En we hebben alles een beetje mooi en natuurvriendelijk aangekleed.”

In goede banen

De club bloeit dan ook als nooit tevoren, vertelt hij vol trots. ,,We hebben bijna 400 leden, 396 om precies te zijn. En gelukkige ook veel actieve vrijwilligers.” ,,Alleen dit weekend al zijn er bijna zestig mensen actief, om alle wedstrijden op zowel de zaterdag als de zondag in goede banen te leiden”, vult voorzitter Johan Thijssen van de wedstrijdcommissie aan.

In het oog springend onderdeel dit weekend is de EK Motorcross voor vrouwen, met deelnemers uit tal van Noordwest-Europese landen. ,,Echt mooi dat we dat kunnen organiseren”, zeggen Thijssen en Van den Berkmortel in koor. ,,Dit is weer een stapje verder in onze ontwikkeling”, vervolgt de MC-voorzitter. ,,Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als we hier ook eens een keer het open Nederlands kampioenschap zouden kunnen organiseren.”

Dat ze hun zaakjes in Deurne goed voor elkaar hebben, is ook Schijndelaar Adams opgevallen. ,,Natuurlijk zijn de meeste banen waar wedstrijden worden gehouden wel in orde. Maar hier is het pico bello: een mooi rennerskwartier, veel aandacht voor de veiligheid en een goede organisatie: echt top.”

Informatie wedstrijd 20 mei prox jeugd motorcross en clubwedstrijd / 21 mei IMBA Dames en 24mx Nationale motorcross

Informatie wedstrijd 20 mei prox jeugd motorcross en clubwedstrijd / 21 mei IMBA Dames en 24mx Nationale motorcross

Hierbij alle informatie voor aankomend weekend, mochten jullie nog vragen hebben dan kan dat via vraag@mcdeurne.nl / johan@mcdeurne.nl

Circuit open: 07.30 uur

Training starten: 09.00 uur stipt

Tear offsverboden we zitten in een natuurgebied

Overlast: beperk uw snelheid op de paden en wegen naar ons circuit zodat we geen overlast veroorzaken. Pas op een mountainbike route kruist meermaals over de paden.

Entree: zaterdag 5 euro / zondag 10 euro graag gepast betalen

Respect:

 • Voor het natuurgebied, onze bossen rondom het circuit.
 • Gebruik van een milieumat is verplicht.
 • Honden aangelijnd houden a.u.b.
 • Wij vragen iedereen vriendelijk om hun afval mee naar huis te nemen en je plek netjes achter te laten.
 • Het is verboden om open vuur te hebben of te barbequen op het rennerskwartier.
 • RIJDEN OP RENNERSKWARTIER IS NIET TOEGESTAAN en gaan wij streng op controleren. Op ons rennerskwartier is alles op loopafstand! Rijden op het rennerskwartier betekent diskwalificatie en niet meer van start gaan! Dus loop netjes met je motor in de hand! Of neem iemand mee die je motor voor jou duwt!
 • Je dient op de hoogte te zijn van de regels die ook bij inschrijven getoond zijn en die je geaccepteerd hebt. Deze staan ook nog extra op de borden bij het circuit.

Parkeren

 • Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is er absoluut geen ruimte om plaatsen voor elkaar vrij te houden. Spreek daarom buiten het circuit af en rijdt gezamenlijk naar het circuit toe. Sluit zoveel mogelijk aan zodat we allemaal een plekje rondom het circuit kunnen krijgen. Volg de aanwijzingen van de parkeerbeheerders hierbij strikt op! Kom zonder caravan wij verkopen alles voor de inwendige mens.

Pit bikes

 • Het is niet toegestaan om met pit bikes rondom het circuit te rijden.

Overnachten

Overnachten op ons circuit is NIET toegestaan ( IMBA zaterdag vanaf 18.00 uur). Alternatieven in de buurt zijn

Een gezellige Truckersstop inclusief parkeerplaatsen, restaurant, tankstation, hotel en truckersshop! Direct gelegen aan de A67 en voorzien van alle gemakken. https://www.truckstop.nl/nl/ Asten  Truck-Inn Nobis Nobisweg 1 5721 VA Asten info@nobis.nl (+31) 493 – 681 300

https://strabrechtsehoeve.nl/camperplaats Mierlo alleen campers altijd 5/6 plekken

https://www.campingdesprink.nl/  Mierlo

camperplaatscroy.nl in Aarle-Rixtel

campingdepeelpoort.nl in Asten-Heusden

Prijzenschema

De eerste drie rijders per klasse ontvangen een beker.

Adres

Galgenberg circuit – Meester de Jonghlaan, Deurne. Volg vanuit hier de aanwijzingsborden richting het circuit wat ±1km verderop in het bos ligt.

https://www.google.nl/maps/dir//Motorcross+club+M.C.+Deurne,+Hoevenseweg,+Liessel/@51.4268451,5.7835209,15.11z/data=!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x47c73c426dab7777:0xb821b0728728272!2m2!1d5.7922816!2d51.4254394!3e0

Kantine

De kantine is geopend en er zal een frietwagen aanwezig zijn. Dus er wordt ook voor de inwendige mens goed gezorgd.

Als laatste en belangrijkste:

Wij wensen jullie een hele fijne wedstrijddag met sportieve manches en heel veel plezier!

Wedstrijdcommissie en vrijwilligers M.C. Deurne

 

Hieronder wedstrijdschema 20 mei

Entree open: vanaf 7.30 uur

Trainingen vanaf 09.00 uur

 • 50cc                                           1 ronde + 7 min. Tijdtraining
 • Beginnersklasse                        1 ronde + 7 min. Tijdtraining
 • 65cc klein/groot                         1 ronde + 7 min. Tijdtraining
 • 85cc klein/groot                         1 ronde + 10 min. Tijdtraining
 • Quads                                        1 ronde + 7 min. Tijdtraining
 • Kidsanssidecars                        1 ronde + 7 min. Tijdtraining
 • MX2 jeugd                                 1 ronde + 10 min. Tijdtraining
 • Besloten clubklasse                   1 ronde + 7 min. Tijdtraining
 • Open clubklasse startbewijs      1 ronde + 7 min. Tijdtraining

Pauze (kleine baan schuiven)

1ste manche

 • 50cc                                           10 min + 1 ronde ronde
 • Beginnersklasse                        12 min + 1 ronde ronde
 • 65cc klein/groot                         12 min + 1 ronde ronde
 • 85cc klein/groot                         15 min + 1 ronde ronde
 • Quads & Kidsanssidecars         12 min + 1 ronde ronde
 • MX2 jeugd                                 17 min + 1 ronde ronde
 • Besloten clubklasse                   15 min + 1 ronde ronde
 • Open clubklasse startbewijs      15 min + 1 ronde ronde

Pauze (kleine baan schuiven)

2de manche

 • 50cc                                           10 min + 1 ronde ronde
 • Beginnersklasse                        12 min + 1 ronde ronde
 • 65cc klein/groot                         12 min + 1 ronde ronde
 • 85cc klein/groot                         15 min + 1 ronde ronde
 • Quads & Kidsanssidecars         12 min + 1 ronde ronde
 • MX2 jeugd                                  17 min + 1 ronde ronde
 • Besloten clubklasse                   15 min + 1 ronde ronde
 • Open clubklasse startbewijs      15 min + 1 ronde ronde

Deze tijden en dit schema zijn onder voorbehoud!

Prijsuitreiking na afloop bij de kantine

Hieronder wedstrijdschema 21 mei

Wedstrijdschema / Zeitplan / Time table

Trainingen

09.00 – 09.15   1ste training IMBA dames          15 min. Vrije training

09.15 – 09.35   MX2 junioren groep 1                  1 ronde + 10 minuten tijdtraining

09.30 – 09.50   MX2 junioren groep 2                  1 ronde + 10 minuten tijdtraining

09.50 – 10.05     MX open Senioren                     1 ronde + 10 minuten tijdtraining

10.05 – 10.25     MX2/Open Nationalen               1 ronde + 13 minuten tijdtraining

10.25 – 10.45     MX2/Open Inters                        1 ronde + 13 minuten tijdtraining

10.45 – 11.05     2de training IMBA dames        15 minuten tijdtraining

 

Manches

11.15 – 11.35     MX2 junioren groep 1                15 min + 1 ronde

11.35 – 11.55     MX2 junioren groep 2                15 min. + 1 ronde

12.00 – 12.40     Pauze / rijdersvoorstelling IMBA DAMES

12.40 – 13.05     MX Open senioren (1ste m)        17 min + 1 ronde

13.05 – 13.30     1 ste manche IMBA DAMES    18 min + 1 ronde

13.30 – 13.55     MX2/Open Nationalen               19 min + 1 ronde

13.55 – 14.20     MX2/Open Inters                        21 min + 1 ronde

14.20 – 15.00 pauze

15.00 – 15.25     2de manche IMBA Dames        18 min + 1 ronde

15.25 – 15.45     MX2 junioren B finale                 15 min. + 1 ronde

15.45 – 16.05     MX2 junioren A Finale                15 min + 1 ronde

16.05 – 16.30     MX open senioren                      17 min + 1 ronde

16.30 – 16.55     MX2/Open nationalen                19 min + 1 ronde

16.55 – 17.20     3de manche IMBA Dames        18 min + 1 ronde

17.20 – 17.45     MX2/ Open inters                        21 min + 1 ronde

18.15 Prijsuitreiking na afloop bij de kantine

Dit schema is onder voorbehoud van wijzigingen

Aanmelden wedstrijden 20 en 21 mei 2023 tot donderdag 18 mei 12.00 uur

Aanmelden wedstrijden 20 en 21 mei 2023 tot donderdag 18 mei 12.00 uur

Het is nog mogelijk tot donderdag om in te schrijven voor de MON wedstrijden van 20 en 21 mei in Deurne. Tevens hebben wij voor de leden op 20 mei een clubwedstrijd toegevoegd als zijnde clubklasse.

Op zaterdag 20 mei  zullen er naast de gewone jeugdklassen ook een besloten hobbyklasse (vermeld je lidnummer) starten en er zal ook een open clubklasse startbewijshouders rijden. Bij de open clubklasse startbewijshouders zullen er 3 bekers naar de leden (vermeld je lidnummer) gaan , maar ook 3 bekers voor de niet- leden van MC Deurne !

De inschrijving gaat via de MON, je betaald direct aan de MON en krijgt van hun een QR code die aan de poort gescand gaat worden.

Inschrijven 20 mei ProX Jeugdmotorcross Deurne en Clubwedstrijd M.C. Deurne (leden)

Inschrijven 21 mei IMBA Dames + 24MX Nationale Motorcross Deurne

Voor vragen over de MON wedstrijden benader de MON (info@mon.nl) voor vragen over de clubwedstrijden benader Johan@mcdeurne.nl

Overnachten

Overnachten op ons circuit is NIET toegestaan (IMBA Dames zaterdag vanaf 18.00) Alternatieven in de buurt zijn

Wil je komen kijken? Je bent uiteraard van harte welkom. Entree zaterdag 5 euro zondag 10 euro graag gepast betalen.

Kantine is open en er zal een frietwagen aanwezig zijn dus de inwendige mens wordt ook weer goed verzorgd.

Wij wensen jullie allemaal fijne wedstrijden

Snelle vrouwen trotseren zandbulten in Liesselse bossen: EK motorcross voor ‘t eerst bij MC Deurne 21 mei 2023

Snelle vrouwen trotseren zandbulten in Liesselse bossen: EK motorcross voor ‘t eerst bij MC Deurne 21 mei 2023

DEURNE – Stuurvaardige vrouwen strijken op 20 en 21 mei neer in de Liesselse bossen. Het circuit van MC Deurne is dat weekend het decor van de ouverture van het EK motorcross voor vrouwen.

Harry Weerts 11-05-23, 19:00

Een paar jaar geleden was het Deurnese circuit ook al in beeld voor een wedstrijd in de EK-cyclus. Jarenlang stond Oss op de kalender van de reeks wedstrijden. Door vergunningsperikelen kon ’t EK daar niet meer terugkeren.

Organisator IMBA liet al snel zijn oog vallen op het 1850 meter lange zandcircuit van MC Deurne. ,,Toen was de tijd nog niet rijp”, vertelt wedstrijdorganisator Johan Thijssen. ,,We vonden het financieel een te groot risico. Je moet reiskosten vergoeden en prijzengeld betalen.”

Anno 2023 is MC Deurne er wél klaar voor om internationale toppers te ontvangen. ,,Nu zijn we ervan overtuigd dat we genoeg geld binnen harken via kaartverkoop.” Kaartjes kosten zaterdag 5 euro en zondag een tientje. Ze zijn alleen aan de poort te koop.

Meisje van vijf op motor

Liefst vierhonderd onverschrokken dames en heren reizen volgende week naar Deurne. Vrouwen en mannen, meisjes en jongens van uiteenlopende leeftijden komen heel het weekend in actie, in verschillende raceklassen. ,,De jongste deelnemer is vijf, de oudste 70″, zo schetst manusje-van-alles Jan van Bussel. Het koninginnennummer is de openingsrace om het Europees Kampioenschap voor vrouwen. Die wordt zondag over drie manches verreden.

We willen de entourage van de deelnemers zo veel mogelijk op eigen terrein onderbren­gen. Dan houden we het overzicht en beperken we overlast voor de buurt

Johan Thijssen, MC Deurne

 

Honderd vrijwilligers van MC Deurne leiden dat weekend alles in goede banen. Zo ook het wagenpark dat voorbij de toegangspoort van het circuit een plek krijgt. ,,Heel wat caravans strijken hier neer, maar ook grote vrachtwagens,” vertelt Thijssen terwijl hij over nu nog lege grasvelden aan de rand van het circuit wandelt. Die staan straks vol met voertuigen in allerlei soorten en maten. ,,We willen de entourage van de deelnemers zo veel mogelijk op eigen terrein onderbrengen. Dan houden we het overzicht en beperken we overlast voor de buurt.”

Andere vrijwilligers letten vooral op de wedstrijden. Zogenoemde vlaggers houden de baan nauwlettend in de gaten. Zij moeten met vlagsignalen de veiligheid van coureurs garanderen, bijvoorbeeld wanneer een deelnemer ten val komt. ,,Ze hebben allemaal een cursus met goed gevolg afgerond. Op de wedstrijddag zelf krijgen ze ook nog instructies.”

Zege voor thuisfavoriet?

Thijssen rekent op zeker 1200 toeschouwers. ,,Hopelijk ook veel lokale mensen.” Maar gaat een thuisrijdster tijdens de eerste EK-race in de Liesselse bossen met de overwinning aan de haal? Het kan zomaar. ,,Ons lid Britt van der Werff werd vorig jaar tweede in de EK-eindstand. Ze kent het circuit natuurlijk als haar broekzak.”

 

Gezocht kantinebeheerder/ster

Gezocht kantinebeheerder/ster

Voor onze kantine zijn we op zoek naar een kantinebeheerder/ster die de volgende taken op zich neemt in samenwerking met de kantinemedewerkers:

 • Kantine werkzaamheden tijdens reguliere trainingen, evt. extra bij evenementen en wedstrijden
 • Voorraad beheer (inkoop en verkoop)
 • Kassa beheer inclusief pinnen
 • Beheer van pinautomaat en scanapparatuur.
 • Schoonhouden kantine en toiletten
 • Rooster van de medewerkers maken
 • Terras bijhouden
 • Met een glimlach en tijd voor een praatje voor onze leden, vrijwilligers, bezoekers van een drankje en een snack te voorzien

Heb jij interesse om bij onze gezellige motorcrossclub te komen? Dit vrijwilligerswerk is een leuke taak binnen onze vereniging en je hebt heel veel contacten met onze leden.

De kantine wordt inmiddels ook gevonden door de verenigingen die gebruik maken van het bos en zij plannen dan ook graag een stop in bij ons voor koffie/thee, soep of iets lekkers te eten.

Wij zijn op dit moment open:

Zomertijd ( 1 april tot 1 oktober)

Zondag: 09.00 uur tot 13.00 uur

Woensdag: 16.00 uur tot 20.00 uur

Wintertijd (1 oktober tot 1 april)

Zondag: 09.00 uur tot 13.00 uur

Woensdag: 13.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag wordt eerder gesloten in de winter als het donkerder wordt

Wat bied onze club naast een mooie vergoeding

 • gezelligheid
 • saamhorigheid
 • behulpzaamheid
 • jong en oud

Denk je dat jij of jullie de geschikte persoon/personen zijn voor het uitbaten van onze kantine en hebben jullie affiniteit met de motorcross stuur dan een mail naar vraag@mcdeurne.nl en we nemen dan z.s.m. contact met je op.

 

 

Georganiseerde training 6 mei 2023 (beginners en wat verder gevorderden) voor leden M.C. Deurne

Georganiseerde training 6 mei 2023 (beginners en wat verder gevorderden) voor leden M.C. Deurne

Zaterdag 6 mei is er een georganiseerde training voor de leden van MC Deurne die zich hiervoor hebben opgegeven of opgeven via de App van M.C. Deurne

6 mei zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders (max 40) en wat verder gevorderde rijders (max 20)

Heb je al eerder dit jaar aangemeld voor 1 van de trainingen dan ben je automatisch doorgezet naar zaterdag 6 mei. Mocht je 6 mei niet kunnen dan graag afmelden via trainingen@mcdeurne.nl dan schuift je inschrijving automatisch door naar de volgende training.

Wil je deelnemen en heb je dit jaar nog niet aangemeld voor een training dan Log je in in de app met je account dan zie je de training staan om aan te melden. Via ideal kun je direct betalen voor de training. Kom je uit het buitenland dan via de bank overmaken.

AANMELDEN KAN VANAF MAANDAG voor de training vanaf 18.00 uur TOT VRIJDAG voor de training 12.00 uur

De poort is vanaf 8.30 uur geopend. Verzamelen bij de kantine en meld je dan even aan bij Richard. De kantine is geopend voor een kop koffie/thee, frisdrank en wat te eten.

Mocht je niet kunnen komen meld je dan aub even af trainingen@mcdeurne.nl.

Meer informatie over de trainingen zie onderstaand bericht

Georganiseerde trainingen 2023 voor leden van M.C. Deurne

Hopelijk tot zaterdag!

De trainers

Teun v.d. Acker

Teun v.d. Acker

Vandaag 20 april 2023, alweer 15 jaar geleden dat we Teun v.d. Acker verloren bij een verschrikkelijk ongeluk op onze baan. De sport die zijn passie was heeft hem zijn leven gekost.

Meteen dat ik dit weer schrijf bedenk ik me dat er alweer heel veel nieuwe rijdertjes bij onze club zijn gekomen die toen nog niet eens geboren waren. Al deze rijders worden bij ons alleen lid na het behalen van ons M.C. Deurne motorcross certificaat en de extra trainingen voordat ze alleen de baan op mogen. Wat is er veel veranderd in 15 jaar! Je krijgt tegenwoordig niet zomaar meer een motorcross licentie maar moet daarvoor bij elke bond eerst een certificaat behalen. Ik zal niet zeggen dat dit ongeval niet gebeurd was in de tijd dat het Teun overkwam want helaas gebeuren er nog steeds ongelukken in onze sport. Maar we zijn al wel héél veel verder.

Het circuit is in de afgelopen jaren heel erg veranderd Teun, je zou het niet meer herkennen. We doen er alles aan om het zo overzichtelijk mogelijk te maken voor motorcrossers zodat ze hun sport, passie veilig kunnen beoefenen. We zorgen zelfs tegenwoordig voor de inwendige mens door een lekker kopje koffie of thee aan te bieden en voor de hongerige mens is er ook van alles te krijgen. Het parkeerterrein is niet meer zand maar gras. We hebben mooie reclame borden langs het circuit en als je binnenkomt zie je doeken van rijders met veel potentie.

Het is vandaag donderdag 20 april dus ons circuit is gesloten voor trainingen dat wil niet zeggen dat er niemand is. Vorige week deelden we nog een mooi filmpje van een familie herten dat overstak op de baan.

Zoals elk jaar vragen we leden, vrijwilligers en bezoekers van M.C. Deurne om plaats te nemen op jouw bankje langs het circuit of om langs te gaan bij de tuin van Teun die er zeker weer geweldig bij zal liggen is het niet vandaag dan gewoon een andere dag even gaan zitten.

Het maakt eigenlijk niet uit, al sta je er maar even stil bij het lezen van dit bericht. Het gaat erom dat we samen even stil staan bij wat er toen, alweer 15 jaar geleden, gebeurd is en ons er weer extra van bewust worden hoe belangrijk veiligheid en regels rondom en op het circuit zijn. Teun krijgen we niet meer mee terug maar we zullen altijd aan hem blijven denken, Teun blijft altijd deel uitmaken van onze vereniging.

Ook in 2022  is de Teun v.d. Acker bokaal weer uitgereikt aan diegene die de passie hebben voor de motorcross net zoals Teun en dat waren Toon van den Heuvel en Guusje van den Heuvel die we regelmatig op het circuit tegen komen.

Op de site van Teun van den Acker www.teunvandenacker.nl kun je het verhaal van Teun en zijn familie lezen en een bericht achter laten voor de familie en vrienden.

Bestuur, leden en vrijwilligers van M.C. Deurne wensen de familie en vrienden van Teun vandaag heel veel sterkte. Maak er weer een hele mooie dag met mooie herinneringen aan Teun.

 

Vrijwilligers MON wedstrijden gezocht

Vrijwilligers MON wedstrijden gezocht

Beste rijders, vrijwilligers en vrienden,

Ook dit jaar gaan we weer MON wedstrijden organiseren:
 
19 mei (opbouw voor de wedstrijden)
20 mei Prox Jeugd motorcross
21 mei IMBA Dames + 24 MX nationale.
Uiteraard hebben we daar jullie hulp weer bij nodig om het dit keer ook tot een succes te maken.
Kom jij ons helpen dan kun je ook meteen je aanmelden voor de bedank middag (crossen en BBQ) die wij aanbieden aan alle vrijwilligers die geholpen hebben. Zowel degene die geholpen hebben met de wintercross als degene die helpen bij de MON wedstrijden.
Vul graag z.s.m. onderstaande link in, liefst voor half april zodat we weten hoe we ervoor staan.
Alvast allemaal heel erg bedankt.
organisatie wedstrijden
Georganiseerde training 6 mei 2023 (beginners en wat verder gevorderden) voor leden M.C. Deurne

Training afgelast, 8 april nieuwe datum

Beste rijders die zich aangemeld hebben voor de eerste training (beginners) 1 april.

Helaas moeten we de training van 1 april aflassen in verband met wateroverlast.

Zoals al vermeld schuift deze training dan door naar de eerst volgende zaterdag 8 april 2023.

Mocht je dan niet kunnen en je aangemeld hebben voor 1 april dan graag afmelden via trainingen@mcdeurne.nl

Wij hadden vermeld dat we per training terug zouden betalen maar we gaan de terugbetaling pas doen na de laastste training van dit jaar. Dit omdat jullie dan maar 1 keer de kosten hebben van 1 euro in plaats van per training.

Mocht je dus alle 6 de trainingen straks meegedaan hebben dan krijg je 60 euro minus 1 euro terug gestort zijn het er minder dan het aantal trainingen minus 1 euro. Voor ons minder werk voor jullie minder kosten.

Mocht je met de nieuwe regel problemen hebben dan kun je een mail sturen naar administratie@mcdeurne.nl

trainers M.C. Deurne

1 april zomertijd bij M.C. Deurne

1 april zomertijd bij M.C. Deurne

Niet het weekend van 25/26 maart maar op 1 april. Dus woensdag 5 april eerste woensdagavond weer open.

Zomertijd ( 1 april tot 1 oktober)

Zondag: 09.00 uur tot 13.00 uur

Blokuren op zondag Groep A 20 minuten Groep B rest van het hele uur.

Woensdag: 16.00 uur tot 20.00 uur

Blokuren op Woensdag Groep A 20 minuten Groep B rest van het hele uur

Georganiseerde training 6 mei 2023 (beginners en wat verder gevorderden) voor leden M.C. Deurne

Georganiseerde trainingen 2023 voor leden van M.C. Deurne

Trainingen MTC start en MTC

Ook dit jaar organiseren we weer trainingen MTC start / MTC voor onze leden deze worden gegeven door onze trainers en de trainers in opleiding. De trainingen vinden plaats op de eerste zaterdag van april / mei / juni /sept / okt / nov. Deze trainingen zijn voor de beginnende rijders (6 trainingen) en omdat we daar zoveel mogelijk tijd aan willen besteden komen er aparte trainingen voor de gevorderde rijders die ook op die zaterdag aansluiten (4 trainingen) maar wel een aparte groep. De trainingen zijn geschikt voor zowel de jeugd als de volwassenen rijders.

De trainingen zijn nog steeds bijna gratis, alle 6 de trainingen. Het enige wat we moeten veranderen is dat het niet vrijblijvend is. Vorig jaar hadden we heel veel aanmeldingen en stonden we dan ook met veel trainers enthousiast klaar. Op het einde van het jaar kwamen steeds minder rijders en werd er ook niet afgemeld. Om dit te voorkomen gaan we werken met een borg.

Inschrijven voor de training gaat via de App. Je logt in op de app en schrijft je in voor de training waar je aan deel wilt nemen en je betaalt € 10 euro. Kom je naar de training dan storten we de 10 euro terug (minus administratie) kom je niet naar de training of meld je korter dan 1 dag voor de training af, dan gaat de 10 euro in de pot voor de trainingen.

Zijn er nog vragen over de trainingen dan horen we dit uiteraard graag via trainingen@mcdeurne.nl of Geek@mcdeurne.nl

Deze trainingen zijn alleen voor leden van MC Deurne, we zullen voor iedere training via de app de inschrijving controleren.

De trainingen zijn gratis (minus administratie kosten) en er mogen max 40 beginnende rijders en max 20 gevorderde rijders per datum deelnemen.

Elke eerste zaterdag van de maand behalve jan/febr/maart/juli/augustus/december

Aanmelden via onze App (inloggen) de training staat open maandag voor de training vanaf 18.00 uur

De datums zijn:

1 april zaterdag 09.00 – 13.30 uur  – beginnende rijders
6 mei zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders en gevorderde rijders
3 juni zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders en gevorderde rijders
2 september zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders en gevorderde rijders
7 oktober zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders en gevorderde rijders
4 november zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders

Poort gaat open 8.30 uur

LET OP: Je dient je af te melden wanneer je niet aanwezig kunt zijn.

Afmelden gaat via trainingen@mcdeurne.nl

Als een datum vol is dan kom je op de reservelijst voor als iemand afmeld. Je krijgt dan een bericht via mail als er een plekje vrij komt. Degene die dan inschrijft en bevestiging hiervan ontvangt kan deelnemen.

Heel veel plezier met de trainingen en de hele wijze lessen!

Trainers M.C. Deurne

Dat is nog eens een leuk welkom

Dat is nog eens een leuk welkom

Vandaag had Ron Cornelissen weer een certificeringsronde voor jong en oud voor het Motorcross certificaat van M.C. Deurne. Altijd een goede opkomst  van nieuwe leden, waar veel te leren valt over crossen, de motor en onze mooie club.

Deze week was het een speciale omdat we ons lidnummer 1000 mochten verwelkomen. Ron vond dit een moment om een bloemetje uit te delen.

Valentijn uit Asten, 5 jaar oud, die samen met zijn vader naar de certificering was gekomen was de gelukkig met lidnummer 1000 en kreeg van Ron een mooi boeket bloemen en dus een hartelijk welkom bij M.C. Deurne.

We hopen Valentijn dat je een heel mooie tijd gaat hebben bij onze club, startend op onze mooie jeugdbaan en straks net als de grote mannen op de grote baan. Geniet van de mooie sport en alles wat daar bijhoort.

Bedankt Ron voor de leuke attentie!

 

Erwin Robins – memoria

Erwin Robins – memoria

29 februari zou het inmiddels al weer 3 jaar geleden zijn dat onze vriend en hoofdtrainer van MC Deurne bij een tragisch ongeval uit ons midden is weggerukt. Omdat er ook dit jaar geen 29 februari is herdenken wij Erwin op 28 februari 2023.

Op weg naar huis, naar zijn geliefde gezin, familie en vrienden na een leuke leerzame trainingsweek in Spanje sloeg het noodlot toe 3 jaar geleden. Een tragisch ongeval op weg naar huis, waardoor hij nooit meer thuis kwam. Het is nog niet te bevatten dat we Erwin nooit meer zien, zijn lach, grapjes en passie voor de motorcross moeten we missen.

We kijken dan ook graag terug naar foto’s waar hij zijn kennis aan de jeugd leert.

We hopen dat Erwin nog kan volgen wat er allemaal in de cross gebeurt…. dingen waar hij de basis voor gelegd heeft bij jeugdrijders, daar genieten wij nu van. Berichten van rijders die kampioen worden en die tijdens een training naar Erwin luisterden en dit opvolgde. Wat zou hij trots zijn!

Wat hebben we veel gelachen, overlegd, geluisterd en gepraat met deze lieve man, die voor iedereen klaar stond zowel voor de club als voor de leden, jong en oud, verschil maakte Erwin hierin niet.

Erwin, je zit voor altijd in ons crosshart!

Wij wensen iedereen vandaag heel veel sterkte toe, vooral Amanda, Senna, Ryan, Dean en Dana, hun alle familie en vrienden.

Laat een herinnering – foto of berichtje aan Erwin en zijn gezin achter op Erwin zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/erwin.robins wat inmiddels een hele mooie herinneringspagina is geworden of zet een reactie onder dit bericht op Facebook van M.C. Deurne.

Laat iedereen weten dat we Erwin nooit zullen vergeten.

Informatie wedstrijd 20 mei prox jeugd motorcross en clubwedstrijd / 21 mei IMBA Dames en 24mx Nationale motorcross

Bedankt allemaal, namens M.C. Deurne – Wintercross 12 februari 2023

Zo dat was het dan, de 1e editie van de wintercross bij MC Deurne. Een evenement waar we als club trots op mogen zijn!

Een mooi winters plaatje de dag na de wedstrijd, rust op de baan na een overvolle dag met mooie wedstrijden en veel bezoekers.

 

Doordat we dit jaar alles in eigen beheer hebben gedaan, zijn we als club tegen enkele verbeterpunten aangelopen die we uiteraard meenemen voor de volgende wedstrijden.

Daarnaast mogen we zeker met een tevreden blik terug kijken op een prachtige dag. Een dag met flink wat strijd op de baan, gezelligheid en kameraadschap buiten de baan.

Wij hopen dat het publiek en de rijders flink genoten hebben en we zullen er met zijn allen voor gaan om dit evenement volgend jaar weer te organiseren.

Graag willen we vragen of alle vrijwilligers 1 juli vast in hun agenda willen markeren, de verdere informatie hierover zal nog volgen!

Wij hopen dat we ook op jullie allen kunnen rekenen op 20 en 21 mei tijdens het MON weekend. Zonder deze vrijwilligers, sponsoren en EHBO is er geen motorcross, wij zijn trots op deze mensen, zonder vrijwilligers kunnen wij niet zulke mooie evenementen organiseren!

Wij vinden het fijn dat het bericht “met dank aan iedereen” op onze Facebookpagina, flink veel likes heeft mogen ontvangen. Hiermee maken we onze mensen trots en weten ze dat de organisatie en rijders dankbaar zijn en dat er een wedstrijd heeft plaats kunnen vinden doordat zij ervoor klaar stonden.

We hopen iedereen weer te mogen zien met de wedstrijden op 20 en 21 mei.

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdcommissie MC Deurne

Johan Thijssen

Wat moeten we zonder Johan, wat heeft deze kanjer er iets moois neergezet!! Bedankt kerel!

Bestuur M.C. Deurne

Wijziging openingstijden baan in de winter vanaf oktober 2023

Belangrijke informatie voor de deelnemers wintercross 12 februari 2023

Beste deelnemers van de Wintercross 12 februari 2023

Je hebt je aangemeld voor de wintercross van 12 februari 2023. Hierbij alle informatie voor aankomend weekend, mochten jullie nog vragen hebben dan kan dat via vraag@mcdeurne.nl / johan@mcdeurne.nl

Mocht je nog op de wachtlijst staan dan ontvang je donderdag of je deel kunt nemen of eerder als iemand zich afmeldt.

Zorg dat wij je transpondernummer – startnummer en licentienummer hebben vraag@mcdeurne.nl of wij deze hebben kun je ook zien in onze App (uitleg app https://mcdeurne.nl/digitale-pas/ )  ga naar mijn gegevens en vul deze aan en sla deze op. Als er nog niks stond in de app stuur dan deze gegevens dan ook direct naar vraag@mcdeurne.nldan vullen wij deze aan.

De app moet geïnstalleerd zijn op je telefoon, wij scannen in de ochtend alle deelnemers aan de poort.

Op de dag zelf kan niet ingeschreven worden, daglicenties moeten rechtstreeks via de MON geregeld worden mocht je die nodig hebben Let op! Dit kan tot de donderdag voor de wedstrijd. Zorg ervoor dat je je MON/KNMV pas bij hebt of je dagverzekering (alleen dagverzekering mag op de mail!) Heb je dit niet bij en kun je niet aantonen dat je een verzekering hebt, rijd je niet mee, geen uitzonderingen!

Mocht je ingeschreven hebben en nog niet betaald, zorg dan dat je betaald voor woensdag 8 februari anders worden andere rijders ingeschreven en vervalt je inschrijving. Dit kan naar IBAN: NL78RABO0110828135 t.n.v M.C. Deurne – BIC: RABONL2U ondervermelding van naam en klasse

Circuit open: 07.30 uur

Training starten: 09.00 uur stipt

Tear offs: verboden we zitten in een natuurgebied

Overlast: beperk uw snelheid op de paden en wegen naar ons circuit zodat we geen overlast veroorzaken. Pas op een mountainbike route kruist meermaals over de paden.

Respect:

 • Voor het natuurgebied, onze bossen rondom het circuit.
 • Gebruik van een milieumat is verplicht.
 • Honden aangelijnd houden a.u.b.
 • Wij vragen iedereen vriendelijk om hun afval mee naar huis te nemen en je plek netjes achter te laten.
 • Het is verboden om open vuur te hebben of te barbequen op het rennerskwartier.
 • Rijden op het rennerskwartier met een motor is niet toegestaan en gaan wij streng op controleren. Op ons rennerskwartier is alles op loopafstand! Rijden op het rennerskwartier betekent diskwalificatie en niet meer van start gaan! Dus loop netjes met je motor in de hand! Of neem iemand mee die je motor voor jou duwt!
 • Je dient op de hoogte te zijn van de regels die ook bij inschrijven getoond zijn en die je geaccepteerd hebt. Deze staan ook nog extra op de borden bij het circuit.

Parkeren

 • Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is er absoluut geen ruimte om plaatsen voor elkaar vrij te houden. Spreek daarom buiten het circuit af en rijdt gezamenlijk naar het circuit toe. Sluit zoveel mogelijk aan zodat we allemaal een plekje rondom het circuit kunnen krijgen. Volg de aanwijzingen van de parkeerbeheerders hierbij strikt op!

Pit bikes

 • Het is niet toegestaan om met pit bikes rondom het circuit te rijden.

Overnachten

Overnachten op ons circuit is NIET toegestaan. Alternatieven in de buurt zijn

Een gezellige Truckersstop inclusief parkeerplaatsen, restaurant, tankstation, hotel en truckersshop! Direct gelegen aan de A67 en voorzien van alle gemakken. https://www.truckstop.nl/nl/ Asten  Truck-Inn Nobis Nobisweg 1 5721 VA Asten info@nobis.nl (+31) 493 – 681 300

https://strabrechtsehoeve.nl/camperplaats Mierlo alleen campers altijd 5/6 plekken

https://www.campingdesprink.nl/  Mierlo

camperplaatscroy.nl in Aarle-Rixtel

campingdepeelpoort.nl in Asten-Heusden

Prijzenschema

De eerste drie rijders per klasse ontvangen een beker.

Adres

Galgenberg circuit – Meester de Jonghlaan, Deurne. Volg vanuit hier de aanwijzingsborden richting het circuit wat ±1km verderop in het bos ligt.

https://www.google.nl/maps/dir//Motorcross+club+M.C.+Deurne,+Hoevenseweg,+Liessel/@51.4268451,5.7835209,15.11z/data=!4m9!4m8!1m0!1m5!1m1!1s0x47c73c426dab7777:0xb821b0728728272!2m2!1d5.7922816!2d51.4254394!3e0

Kantine

De kantine is geopend en er zullen soepen, worstenbroodjes, tosti’s, broodje bal, broodje worst, warme chocomel, koffie, thee en dergelijke verkocht worden!

Extra melding: er is dezelfde dag een mountainbike tocht als dat wij wedstrijd hebben. Dat wil zeggen dat het extra druk is met overstekende mountainbikers. Wij vragen jullie extra attent te zijn zodat we allemaal een fijne dag hebben.

Als laatste en belangrijkste:

Wij wensen jullie een hele fijne wedstrijddag met sportieve manches en heel veel plezier!

Wedstrijdcommissie en vrijwilligers M.C. Deurne

Hieronder wedstrijdschema 12 februari 2023:

65/85cc wedstrijdklasse               2 Ronden + 10 minuten

Hobby klasse                               2 Ronden + 10 minuten

Junioren klasse                           2 Ronden + 10 minuten

Nationalen klasse                        2 Ronden + 10 minuten

Inter klasse                                 2 Ronden + 15 minuten

Pauze (vlaggers doorschuiven)

1ste manches (+/- 11.00 uur)         15 minuten + 1 ronde

65cc/85cc wedstrijdklasse            15 minuten + 1 ronde

Hobby klasse                             15 minuten + 1 ronde

Junioren klasse                           15 minuten + 1 ronde

Nationalen klasse                        19 minuten + 1 ronde

Inter klasse                                21 minuten + 1 ronde

Pauze (vlaggers doorschuiven)

2de manches (+/- 1400 uur)           15 minuten + 1 ronde

65cc/85cc wedstrijdklasse            15 minuten + 1 ronde

Hobby klasse                             15 minuten + 1 ronde

Junioren klasse                           15 minuten + 1 ronde

Nationalen Klasse                       19 minuten + 1 ronde

Inter klasse                                21 minuten + 1 ronde