Beste leden, vrijwlligers en aanmelders voor evenementen bij M.C. Deurne

Wij zijn al even bezig om het lidmaatschapspasje digitaal te maken zodat je via een app je kunt aanmelden bij onze toezichthouders als je wilt gaan crossen. Nu is het zover. Deze app wordt ook gebruikt voor evenementen / wedstrijden etc.

Nu is het aan jullie om de app op jullie telefoon te zetten zodat we de QR code kunnen gaan scannen. 

Hoe haal je de app:

I phone: ga naar de app store en tik MC Deurne in, je zult dan onze app naar voren zien komen. Haal deze op, log in met het e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat en maak een nieuw wachtwoord aan.

Android: Ga naar de play store tik MC Deurne in, je zult dan onze app naar voren zien komen. Haal deze op, log in met het e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat en maak een nieuw wachtwoord aan.

Hieronder staan de directe links naar de app. klik op de afbeelding die je nodig hebt.

I-phone app

i phone

I-phone app

Andriod app

android app

Andriod app

Als je app opgehaald hebt log dan in op de app met het e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat (het mailadres waar je al onze mails op ontvangt) en maak een nieuw wachtwoord aan. Hiervoor ontvang je een link via je mailadres. Heb je voor meerdere rijders hetzelfde mailadres gebruikt en wil je toch apart de app kunnen openen vraag dan om het mailadres aan te passen via vraag@mcdeurne.nl of administratie@mcdeurne.nl dan maken we een extra mail adres aan. Onderaan in de rode balk zie je de familieleden die we al gekoppeld hebben. Een ouder/begeleider kan bevoordeeld via de mail die gebruikt is bij de inschrijving de app openen en ziet daar de rijders die aan hem gekoppeld (zijn e-mail of omdat wij weten dat het familie is) gekoppeld zijn. Ben je een teamrijder geef dan je privé mailadres aan ons door zodat je een eigen account kunt maken.

Is dat gelukt dan graag als eerste je gegevens controleren bij de knop MIJN GEGEVENS

Deze gegevens kun je zelf aanpassen en opslaan. Vanaf 9-1-22  tot half januari  2023 staat de mogelijkheid om een foto zelf toe te voegen open daarna zal er de eerste keer dat je op de baan komt en er nog geen foto in staat, door onze toezichthouder een foto gemaakt worden en deze wordt toegevoegd aan je digitale pas.

De gegevens zijn later nog uitgebreid met transpondernummer, rijnummer en noodnummer (in verband met ongeval) deze mag je zelf invullen bij mijn gegevens. (niet vergeten op te slaan) Als deze er in staan kun je sneller inschrijven voor wedstrijden van M.C. Deurne.

Daarna ga je naar MIJN PRODUCTEN

Hier staat het lidmaatschap wat je bij ons hebt afgesloten helemaal bovenaan. Je ziet dat hier nog meer mogelijkheden staan dit zal voor later zijn als je ook gaat aanmelden voor trainingen/wedstrijden etc. Klopt hier iets niet dan graag een mail sturen naar vraag@mcdeurne.nl zodat we dit kunnen controleren en/of wijzigen. Aan de hand van wat hier staat wordt er einde van het jaar automatische geïncasseerd voor het nieuwe jaar.

Op dit moment staan er nog maar een paar knoppen dit wordt in de loop van de tijd uitgebreid;

Nieuws – hier komt belangrijk nieuws binnen je ziet dan ook een melding met nummer als er iets binnen is.

Medewerkers – bestuursleden etc. zo kun je de juiste persoon bereiken

Mijn gegevens – al jouw gegevens die wij hebben

Mijn producten – Je soort lidmaatschap en eventueel (later) trainingen of wedstrijden

Website – website van M.C. Deurne

Toegangscode – QR code waarmee je naar binnen kunt.

inschrijven wedstrijd is inmiddels ook in gebruik.

Bovenaan in de app heb je de mogelijkheid om van taal te wisselen, we hebben gekozen om alleen Engels extra in te zetten omdat de meesten hieraan genoeg hebben. Ook hiermee zijn wij en de programma maker nog druk bezig om dit goed op te zetten sommige woorden worden nog niet goed mee vertaald. Gelukkig wijst de app zich zelf en gaan ook de anderstalige hier wel uit komen.

Onderaan in de balk zie he het volgende (zie afbeelding) en dat wijst zich zelf. Alleen de knop waar Wil bij staat is goed om te weten als je met meerdere uit een gezin lid bent.

 

Als je daarop klikt krijg je de koppeling te zien tussen familieleden. Mocht je met meerdere in een gezin rijden dan is het wel zo makkelijk dat je de QR codes aan kunt via 1 app / inlog. Je logt met de oudste in (als ouder bijvoorbeeld) en je ziet dan de andere kinderen erbij staan of je kunt een andere laten koppelen. Als je nu naar voorbeeld hierboven Bas zou gaan dan laad de QR code van Bas, ga je weer terug naar Wil dan krijg je de QR code van Wil.

Ga je dan via deze inlog naar MIJN GEGEVENS dan zie je ook alle gegevens van beide rijders zodat die ook in 1 en dezelfde inlog aangepast kunnen worden.

Wil je zoon of dochter een eigen inlog dan kan dat via een eigen mailadres dat je dan door kunt geven via vraag@mcdeurne.nl je kunt dan nog steeds je kinderen koppelen aan een hoofdaccount waar dan alle pasjes staan uit 1 gezin bijvoorbeeld.

PROBLEMEN APP WAAR WE MEE BEZIG ZIJN

ALLE BEGIN IS MOEILIJK MAAR WE ZIJN DRUK BEZIG OM DE APP ZO OP TE ZETTEN DAT HIJ NAAR BEHOREN WERKT EN HET OVERZICHT ZO DUIDELIJK MOGELIJK IS. HIERONDER WAAR WE op dit moment NOG MEE BEZIG ZIJN/TEGENAAN LOPEN

  • Bij mijn producten staat je lidmaatschap / vrijwilliger / sponsor product etc.  Daar zou gewoon moeten staan dat je betaald hebt tot 01-01-2024 voor lidmaatschap. Dit gaat goed bij onze leden. Bij vrijwilligers, sponoren komt er 0 te goeden te staan of betaald tot 2022. Dit is gelukkig wel in orde als we scannen maar wordt verkeerd getoond in de App. De ontwikkelaar is hier mee bezig
  • Voor buitenlandse rijders is het op dit moment nog niet mogelijk om in de app ook direct te betalen. Zij moeten apart nog overmaken naar ons bankrekeningnummer, zet hier altijd bij waar het over gaat.
  • Als je voor het eerst naar de App gaat ga dan naar mijn gegevens en vul deze zo volledig mogelijk aan en sla onderaan op de pagina de wijzigingen op. Als je via een inschrijving dit doet en je bent niet ingelogd dan slaat het programma deze wijzigingen niet op. Dus maak het jezelf makkelijk en doe dit vooraf zodat alles direct goed staat.
  • Mocht het niet lukken om de app op te halen of goed in te loggen in de app dan kun je altijd via deze link proberen. https://mcdeurne.ledensoftware.nl/inloggen Gebruik het mail adres waar je mee aangemeld hebt. Maar een nieuwe wachtwoord aan. De link staat ook op onze homepagina, meteen boven aan “naar onze app MC Deurne”