Lidmaatschap M.C. Deurne

Informatie lidmaatschap

De contributie voor 2024 bedraagt:

Leden: € 200 per jaar betaling in 1 keer  (Hier komen geen extra trainingskosten meer bij, dat wil zeggen dat je, voor dit bedrag per jaar, twee keer in de week kunt komen trainen)

Kosten lidmaatschap vanaf 1 mei tot einde van het jaar: € 20 per maand – de resterende maanden worden 1 keer geïncasseerd tot einde van het jaar. (voor de duidelijkheid, als je in mei lid wordt betaal je tot eind december € 160 , wordt je in juni lid dan betaal je tot eind december € 140 etc, etc…)

Clubsponsor 2023: € 300 per jaar betaling in 1 keer. Logo doorsturen, factuur wordt verzonden per mail.

Je kunt nu alleen nog aanmelden voor 2024

Lees hier de mogelijkheden om nog lid te worden in 2023 einde van het jaar

Lidmaatschap oktober € 60 + lidmaatschap 2024 € 200 minus € 20 korting = € 240 per oktober te incasseren 

Lidmaatschap november € 40+ lidmaatschap 2024 € 200 minus € 20 korting = € 220 per november te incasseren

Lidmaatschap december  € 20 + lidmaatschap 2024 € 200 minus € 20 korting = € 200 per december te incasseren

(inschrijven december voor eind november i.v.m. behalen certificaat. Daarna kun je alleen nog aanmelden voor 2024)

Heb je al vooruitbetaald voor 2024? Dan wordt in december uiteraard het lidmaatschap niet weer geïncasseerd het volledige lidmaatschap voor eind jaar en volgend jaar wordt geïncasseerd in 2023.

Intake en certificering (behalen Motorcross certificaat)  verplicht bij M.C. Deurne al vanaf 2011 

We vragen bij aanmelden lidmaatschap geen administratiekosten maar als je te laat bent met opzeggen dan wordt er

  • tot 5 december of voor verwerking incasso batch € 10  in rekening gebracht
  • na aanmaken lidmaatschap en verwerking incasso batch € 25  administratiekosten in rekening gebracht.
  • Na 1 december loopt je lidmaatschap automatisch door voor 1 jaar. Opzegging kan dan weer voor 1 december.
  • Bij het mislukken van een automatische incasso, bijvoorbeeld omdat te weinig saldo op de rekening staat, wordt er € 25 aan kosten in rekening gebracht.

Lidmaatschap 1 keer geheel invullen daarna loopt het elk jaar door totdat je het zelf opzegt voor 1 december van het lopende jaar. Opzegging is alleen schriftelijk mogelijk via het wijzigingsformulier. Opzeggingen dienen ontvangen te zijn vóór 1 december (einde lidmaatschap 31 dec van het lopende jaar) Na het invullen van het wijzigingsformulier ontvang je van ons een mail met bevestiging opzegging lidmaatschap.

De Clubsponsor

Voor iedereen die een eigen bedrijf heeft kan dit interessant zijn, omdat het hier kosten voor het bedrijf betreft.

Het gaat om een sponsor bedrag van € 300 aan MC Deurne. De onderneming krijgt hiervoor een banner op een sponsor pagina op de site incl. een lidmaatschap voor een rijder.

Vul gewoon een aanvraag lidmaatschap in. Aan einde van de aanvraag bij betaling kan men aangeven dat men kiest voor onderdeel clubsponsor en vul je het incassonummer in van de onderneming.

Nadat wij van de bankrekening de € 300 geïncasseerd hebben volgt er een via de mail een sponsorfactuur die de onderneming in haar boekhouding kan zetten.

Vergeet eventueel niet de licentie separaat nog aan te vragen. Die zit niet in het arrangement!

Inschrijven lidmaatschap

LEES ONDERSTAANDE INFORMATIE GOED VOORDAT JE INSCHRIJFT OP ONDERSTAANDE LINK

Per 2014 vul je het lidmaatschap in met een doorlopende incasso en ga je een lidmaatschap aan van 1 januari t/m 31 december. Dit houdt in dat je volgend jaar niet opnieuw een aanvraag hoeft in te dienen maar je lidmaatschap automatisch doorloopt. Mocht je op het einde van het jaar het lidmaatschap op willen zeggen dan moet je dat doen voor 1 december via ons wijzigingsformulier.

Je moet zelf zorgen dat de juiste informatie bekend is bij onze club. Wijzigt je adres, e-mail, telefoonnummer geef dit dan z.s.m. door via het wijzigingsformulier of pas het aan in de APP zodat we je ten alle tijden kunnen bereiken. Informatie over de club, wedstrijden etc. wordt toegezonden via e-mail.

Ben je al lid dan hoef je niks meer te doen voor het lidmaatschap, dit gaat automatisch door. Vergeet niet (indien nodig) een licentie aan te vragen bij de www.knmv.nl bij mijn knmv of een MON licenitie, via inlog op MON.nl 

Nieuwe leden: Het is alleen mogelijk om lid te worden door het digitaal aanvragen van het lidmaatschap en de intake en certificering, het behalen van het MC Deurne motorcross certificaat.

Na het ontvangen van de inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging van je digitale inschrijving. Mochten er fouten in de inschrijving zitten dan ontvang je eerder een mail en later na correctie een bevestiging.

Als je wilt kunnen rijden op de baan van M.C. Deurne dien je lid te zijn, vul je aanvraag voor lidmaatschap in en kom het naar de intake en certificering, motorcross certificaat M.C. Deurne behalen. Nadat je aanwezig bent geweest bij de intake en certificering  kun je in de app inloggen en staat je lidmaatschap op groen voor de toezichthouder.

Er bestaat geen pardon, staat je lidmaatschap nog op rood en je hebt geen benodigde licentie is het niet rijden. De toezichthouders (vrijwilligers) op de baan hebben deze instructies gekregen en wijken hier niet van af.

(wij zijn zowel KNMV als MON baan dus voor onze baan hebben MON rijders geen extra basis sportlicentie nodig.)

Je moet zelf zorgen dat je al je gegevens kloppen in de App, wij controleren dit niet meer in onze administratie alleen nog aan de poort.

Als je al lid bent hoef je niet opnieuw in te schrijven (doorlopend lidmaatschap) alleen indien nodig licentie aanvraag via de KNMV of MON.

Via onderstaande knop kun je lidmaatschap aanvragen.

Digitale pas

Wij gebruiken een app voor je digitale pas. Hoe werkt het en hoe installeer ik het ga naar deze link voor de uitleg. Heb je de uitleg niet nodig ga dan naar onderstaande knop en login. 

Gastrijden

Regelmatig krijgen wij de vraag of rijders een keer mogen komen rijden op onze baan.

Bij ons moet je lid zijn om te mogen komen rijden maar er zijn mogelijkheden om een keer te komen proberen :

Wij proberen jaarlijks een opendag / opstapdag te organiseren waar je dan voor in kunt schrijven zodat je die dag het circuit uit kunt proberen. 

Daarnaast hebben we voordat we een wedstrijd hebben open trainingsdagen waar je kunt komen trainen. Dit wordt op de site en Facebook vermeld.

Verzekering vrijwilligers

Voor de mensen die voor ons klaar staan maar zelf niet rijden wordt elk jaar een verzekering afgesloten. Onderstaande link is voor hen. Het is belangrijk dat jullie verzekerd zijn op en rond de baan. Daarvoor hebben wij jullie gegevens nodig. We hebben een bestandje gemaakt waar de gegevens op ingevuld kunnen worden. Dit hoef je alleen te doen als je een nieuwe vrijwilliger bent. Wij houden het verder bij.

Bij voorbaat dank voor het invullen.

Aanvragen MON startbewijs via M.C. Deurne

Rijder kan vanaf 2017 rechtstreeks een aanvraag voor  startbewijs doen bij de MON via “mijn MON” of inloggen op de MON pagina. Bij de aanvraag wordt gevraagd via welke club je de aanvraag wilt doen. Als je daar M.C. Deurne invult krijgen wij een mail waarin ons gevraagd wordt de aanvraag goed te keuren dit gaat dus allemaal digitaal. Wij zien de mails direct binnen komen en zullen direct reageren.

Sportkeuring is niet meer nodig voor een startbewijs van de MON.

Motorcross certificaat verwacht de MON dat je dat digitaal mee moeten stuurt, als zij het nog niet in hun bezit hebben. Alle bij ons behaalde certificaten worden gemeld bij de MON en KNMV.

Heb je hij het certificaat bij ons gehaald dan kan hij een kopie opvragen worden via motorcrosscertificaat@mcdeurne.nl en ontvang je dit digitaal per mail.

Rijder betaald direct digitaal aan de MON. Doe je de aanvraag voor donderdag 12.00 uur dan heb je startbewijs meestal voor het weekend binnen.

MON stuurt de passen naar M.C. Deurne (Startbewijzen komen binnen bij de administratie en die neemt contact met je op of het opgestuurd moet worden of dat je het op komt halen)

(i.v.m. de slechte levertijden van de Post: Rijders die voor 12.00 uur een startbewijs aanvragen / hebben ingediend staan op de rennerslijst. En met een legitimatie kunnen ze deelnemen. Voor trainingsbewijshouders geldt, neem een uitdraai van de aanvraag mee + legitimatie en alles komt goed op de wedstrijd. Aanvragen die eerder binnenkomen worden ook eerder verstuurd.)

Adres administratie M.C. Deurne:

In Helmond (Stiphout) bij Cooymans Auto’s Dorpsstraat 137-139 in Stiphout de hele dag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag op afspraak.

Meer informatie over wat er veranderd (december 2017) is te lezen op de pagina van de MON

Onderstaande knop gaat direct naar de aanvraag pagina van licenties en trainingsbewijzen bij de MON.

Aanvragen basis sportlicentie (verzekering via KNMV)

Sinds 2016 is het niet meer zo dat je de basis sportlicentie aanvraagt via de club. Dit moet voortaan via www.knmv.nl en daar log je in op mijn knmv. Hier geef je ook aan via welke club je de basis sportlicentie aanvraagt.

De hele aanvraag gaat digitaal. Je moet ook een pasfoto uploaden dus zorg dat je die klaar hebt staan op je computer of telefoon. Tevens moet je na het invullen meteen betalen via I-Deal.

Na het invullen krijg je een bevestiging van de KNMV.  Die kun je samen met je legitimatie laten zien en dan kun je direct rijden mits je in bezit bent van een motorcross certificaat anders moet je die eerst gaan behalen, dan pas wordt je licentie groen.

Mochten er medische problemen ingevuld zijn dan gaat je aanvraag eerst langs de medische commissie en dan kan het wat langer duren voordat je de sportpas ontvangt.

M.C. Deurne is een  KNMV en MON baan sinds 2009

Een KNMV basis sportlicentie is een verzekering. Iedereen die geen KNMV startbewijs of MON startbewijs heeft moet een basis sportlicentie hebben om te mogen rijden op de banen.

Met een basis sportlicentie kun je trainen op banen die aangesloten zijn bij de KNMV, clubwedstrijden meerijden op KNMV banen en de DMX wedstrijden (Zuid) meerijden.

Attentie:  MON rijders kunnen ook kiezen voor de mogelijkheid om toch een basis sportlicentie aan te willen vragen, omdat ze ook op banen willen rijden die alleen KNMV lid zijn en MON rijders nog niet toestaan (MON verzekerd alle rijders ook op KNMV banen alleen de KNMV is hier nog niet duidelijk in, kijk hiervoor op de site van de KNMV of MON daar staat meer informatie hierover).

Rijders van ander bonden in Nederland en Buitenland, moeten ook een basis sportlicentie aanvragen om op onze baan te kunnen rijden.

Basis sportlicentie moet je jaarlijks opnieuw aanvragen!!

Dagpas aanvragen (KNMV)

Dagpas KNMV: nu digitaal aanvragen! 06-01-2016
Wanneer je niet in het bezit bent van de juiste licentie voor een bepaalde tak van motorsport, kun je daar met een zogenaamde Dagpas toch aan deelnemen. Deze Dagpas kan met ingang van vandaag uitsluitend via de KNMV digitaal worden aangevraagd; dit kan niet meer via de organiserende club of organisator ter plaatse.

Nog even goed om te weten is…
…dat een Dagpas slechts geldig is voor één specifieke dag. Wanneer je bijvoorbeeld op zaterdag traint en op zondag een wedstrijd rijdt, dien je twee Dagpassen aan te schaffen;
…dat een Dagpas die is aangevraagd niet geretourneerd noch gecrediteerd kan worden;
…dat het veelal veel voordeliger is om een licentie aan te schaffen wanneer je meer dan twee keer deelneemt aan een training of wedstrijd.

Dagpassen voor Wegrace en Supermoto kunnen bij de KNMV worden aangevraagd.
Contact hiervoor het KNMV Serviceteam (026-3528510).

Aanvragen kan snel en eenvoudig.