Intake en certificering M.C. Deurne

 

Intake en certificering is verplicht voor iedereen die lid wil worden van M.C. Deurne! Tevens behaal je dan een motorcross certificaat dat bij MON en KNMV geldig is voor het uitgeven van een licentie.

Alle rijders van M.C. Deurne bezitten een motorcross certificaat en hebben de intake gehad voordat ze mogen komen rijden op de baan van M.C. Deurne

Het hele jaar worden er speciale ochtenden en  avonden georganiseerd voor nieuwe leden. Ben je aangemeld als nieuw lid dan wordt je hiervoor dus automatisch uitgenodigd.

Zodra je geweest bent bij de intake en het motorcross certificaat behaald hebt wordt het lidmaatschap in de app toegankelijk en kun je komen rijden.

Op basis van je ervaring kan er door de certificeerder voor gekozen worden om, aanvullend aan de intake en certificering, een bekwaamheidstest op de baan af te nemen. Als dit aan de orde is maakt de certificeerder een aparte afspraak met je samen met een van onze trainers.

Het is je eigen verantwoordelijkheid om het certificaat te komen behalen en een afspraak te maken nadat  je de mail ontvangen hebt van de certificeerder. Je kunt pas komen rijden als je QR code in de app door ons open is gezet.

Behalen : iedereen die lid wil worden

Wie neemt af : Certificeerders binnen onze club

Kosten : Gratis voor nieuwe leden

Het behaalde motorcross certificaat blijft bewaard in onze administratie vanaf 2021 moet iedereen die opnieuw lid wordt het nieuwe certificaat komen behalen.

Mocht je het motorcross certificaat nodig hebben voor een MON aanvraag dan kan een kopie opgevraagd worden via de mail; motorcrosscertificaat@mcdeurne.nl

Je kunt je voorbereiden op de intake en het behalen van het motorcross certificaat door het lezen/leren van het handboek motorcross en het bekijken van het verplichte filmpje

Eerst volgende certificeringsdatum : zie home pagina, bovenaan evenementen