Motorcross certificaat

Motorcross certificaat is verplicht voor iedereen die lid wil worden van M.C. Deurne!

Alle rijders van M.C. Deurne bezitten een motorcross certificaat voordat ze mogen komen rijden op de baan van M.C. Deurne.

In het begin van het jaar worden er speciale avonden georganiseerd voor nieuwe leden. Ben je een nieuw lid dan wordt je hiervoor dus opgeroepen.

Als je het certificaat behaald hebt dan pas krijg je het lidmaatschap toegestuurd en kun je komen rijden.

Wordt je later in het jaar lid en moet je het certificaat nog behalen neem dan contact op M.C. Deurne via email motorcrosscertificaat@mcdeurne.nl dan zal er zo snel mogelijk een datum gepland worden om dit te behalen. Eventueel kan er gekozen worden voor een bekwaamheidstest op de baan die dan afgenomen gaat worden door 1 van onze eigen trainers.

Het is dus je eigen verantwoordelijkheid om het certificaat te behalen en een afspraak te maken met M.C. Deurne. Wij versturen je lidmaatschappas pas als je het motorcross certificaat behaald hebt.

Behalen : iedereen die lid wil worden

Wie neemt af : Certificeerders binnen onze club

Kosten : Gratis voor nieuwe leden

Het motorcross certificaat blijft bij ons in bezit zodat jullie het niet kwijt raken. Mocht je het nodig hebben vraag dan een kopie op bij M.C. Deurne via de mail: motorcrosscertificaat@mcdeurne.nl

Je kunt je voorbereiden op het nieuwe motorcross certificaat door het lezen/leren van het crosshandboek en het bekijken van het verplichte filmpje