Trainingen 2021 (maart volgen de datums van 2022)

De trainers hebben dit jaar weer 6 trainingen gepland.

Deze trainingen zijn alleen voor leden van MC Deurne, we zullen voor iedere training controleren of de rijder zijn lidmaatschapspas bij zich heeft.

De trainingen zijn gratis en er mogen max 30 rijders per datum deelnemen Vol = Vol

We maken gebruik van verschillende dagen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om aan te sluiten.

De datums zijn:

  • 29 mei zaterdag 09.00 – 13.00 uur
  • 17 juni donderdag 17.30 – 20.00 uur
  • 3 juli zaterdag 09.00 – 13.00 uur
  • 4 september zaterdag 09.00 – 13.00 uur 
  • 23 september donderdag 17.30 – 20.00 uur (vervallen)
  • 16 oktober zaterdag 09.00 – 13.00 uur (vervallen)
  • 6 november zaterdag 09.00 – 13.00 uur
  • 20 november zaterdag 09.00 – 13.00 uur

Op deze laatste 2 trainingsdatums wordt er meteen gekeken voor de selectie van KNMV RTC en MTC selectie, mocht je hierin interesse hebben geef dit dan ook aan op deze dagen.

LET OP: Je dient je af te melden wanneer je niet aanwezig kunt zijn, kom je niet zonder afmelding, dan ben je dit seizoen niet meer welkom op de gratis georganiseerde trainingen. Er wordt namelijk een plaats voor je vrijgehouden en er zijn veel rijders die aan willen sluiten bij de trainingen die nu dan niet kunnen komen.

Afmelden gaat via trainingen@mcdeurne.nl

Als een datum vol is dan kom je op de reservelijst voor als iemand afmeld. Je krijgt dan te horen of dat je alsnog mee kunt doen.

Heel veel plezier met de trainingen en de hele wijze lessen!

LET OP: Je dient je af te melden wanneer je niet aanwezig kunt zijn, kom je niet opdagen zonder afmelding,  dan ben je dit seizoen niet meer welkom op de georganiseerde trainingen. Er wordt namelijk een plaats voor je vrij gehouden en er zijn veel rijders die aan willen sluiten bij de trainingen.

VOL = VOL 

Afmelden via: trainingen@mcdeurne.nl

Aanmelden via onderstaande knop:

Als een datum vol is dan kun je nog wel aanmelden maar kom je op de reserve lijst te staan. Mocht iemand zich afmelden dan wordt je benaderd om te mogen komen deelnemen. Als je op de reservelijst wilt stuur dan een mail naar trainingen@mcdeurne.nl 

 

Voor de mensen die nog nooit een training gevolgd hebben en geen idee hebben wat dit inhoud staat onder aan de pagina een film van een training gemaakt door Huub Munsters meer filmpjes zijn te vinden op onze Facebook pagina.