Na vorig jaar is de wedstrijdcommissie hard gaan zoeken naar een andere manier om clubwedstrijden te gaan organiseren. Zij denken nu een manier gevonden te hebben waarmee iedereen tevreden kan zijn. De kalenders van de bonden zijn voortaan zo vol dat het niet meer goed mogelijk is om in de weekeinde een clubwedstrijd te organiseren vandaar dat we gaan uitwijken naar een andere dag.

Meer informatie volgt in mei 2018.

WEDSTRIJDSCHEMA 2018

woensdag 6 juni  JEUGD

woensdag 13 juni VOLWASSENEN

Woensdag 27 juni JEUGD

Woensdag 4 juli VOLWASSENEN

Woensdag 11 juli JEUGD

Woensdag 18 juli VOLWASSENEN

Volwassenen; Vrij trainen van 16.00 uur tot 17.30 (iedereen mag zolang trainen als die dan wil) en vanaf 18.00 uur starten we met de wedstrijden.

Jeugd; trainen van 16.00 tot 17.30 en dit zal waarschijnlijk in blokken plaats gaan vinden omdat we rijders hebben die de halve baan gaan rijden, vanaf 18.00 uur starten we met de wedstrijden

Daarnaast gaan we dit jaar een MON wedstrijd organiseren voor Volwassenen. Dit gebeurt in het eerste weekend van de bouwvak vakantie – 22 juli 2018. Dit is op initiatief van actieve MON rijders binnen onze club die deze wedstrijd ook mede organiseren, William en Johan Thijssen.

Datum 22 July 2018
Postcode
Plaats Deurne
Land
Telefoon
Websites www.mcdeurne.nl
Dames
MX 2 Junioren
MX 2 Nationalen
MX 2 Senioren
MX Open Nationalen
MX Open Senioren
Veteranen

Wij hopen dat er zich nog extra vrijwiligers gaan melden om deze wedstrijden allemaal mogelijk te gaan maken op deze dagen. Ook zullen ouders van jeugdrijders er voor moeten zorgen dat ze een vlaggerscursus hebben gevolgd zodat we voldoende vluggers hebben tijdens wedstrijden.

Hoe haal je het vlagcertificaat :

Rijders die KNMV licentie hebben en ouder zijn dan 16 jaar hebben het vlagcertificaat behaald door bij aanvraag van hun licentie vragen te beantwoorden, als je dit goed gedaan hebt krijg je op je licentie de vermelding dat je mag vlaggen.

Rijders met een MON licentie hebben hun motorcrosscertificaat behaald en zijn daardoor voldoende opgeleid om te mogen vlaggen.

Ouders, vrienden van rijders, opa’s en oma’s, eigenlijk iedereen die een vlagcertificaat wil behalen kan dit op onderstaande manier.

Wanneer je op onderstaande link klik kom je automatisch in het juiste inschrijfformulier. Hier vul je je gegevens in en onderstaand klik je nog even een vinkje dat je de voorwaarden hebt gelezen en daarna klik je op verzenden.

Na inschrijving dient de inschrijving door de KNMV geaccepteerd te worden, daarna kan pas met de cursus begonnen worden. Je krijgt telkens een berichtje en wanneer je die volgt komt het vanzelf goed.

Klik op onderstaande link:

https://opleidingen.knmv.nl/Default.aspx?pageId=150&courseid=801699

Zorg dat je het certificaat altijd bij je hebt als je naar wedstrijden komt. Rijders hebben uiteraard hun licentie altijd bij zich.