Beste vrijwilligers,

Help ons! en meld je aan om te mogen vlaggen bij landelijke wedstrijden, clubtrainingen, -wedstrijden en DMX als vlaggenist langs de baan. We hebben jullie nodig om wedstrijden te kunnen organiseren en zo zorgen we er voor dat jullie wedstrijden kunnen blijven rijden in de toekomst.

Deze cursus is gratis op voorwaarde dat je 16 jaar of ouder bent.

Dus rijders, ouders, vrienden, monteurs etc.ouder dan 16 jaar, jullie kunnen allemaal deze cursus volgen meld je aan!

Op 8 april a.s. organiseren wij een opleiding tot KNMV-baancommissaris. Je kunt je vanaf nu inschrijven.

De cursus begint om 19.30 uur en wordt gehouden in:

Den Draai Zeilberg

Blasiusstraat 2

5754 AV  DEURNE

Heb jij al eerder deelgenomen aan een cursus van de KNMV dan staan jouw gegevens waarschijnlijk in het systeem van de KNMV.

Ben je het laatste jaar nog niet ingelogd geweest dan dien je je even opnieuw te registreren. Dit kun je doen door de gebruiksaanwijzing ‘Zo activeer je jouw nieuwe KNMV’ te doorlopen.

Ga vanuit Mijn KNMV naar cursusaanbod en volg de handleiding ‘Inschrijven voor de cursus baancommissaris’ en schrijf je in voor de Opleiding Baancommissaris Deurne op 8 april. Beantwoord alle vragen. Kom je vragen tegen die niet van toepassing zijn zoals Motormerk beantwoord deze dan met XXX. Onder prijzen hoef je niets in te vullen, onderaan kun je klikken op ‘volgende’. Deze opleiding wordt jou namelijk gratis door de KNMV aangeboden.

Aan het aantal deelnemers is een maximum gesteld, schrijf dus zo snel mogelijk in.

Wij zien je graag op tijdens de cursus. Onderstaand uitleg hoe je je hiervoor aanmeld.