BIG Dakar Challenge door team Coppens Diervoeding

BIG Challenge team Coppens Diervoeding

Dit jaar doet Coppens Diervoeding met BIG Challenge mee aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is het jaarlijks terugkerende evenement waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Veel mensen uit de agrarische sector zetten zich ook in voor deze strijd. Zij hebben zich verenigd in BIG Challenge, farmers against cancer.

 

Op tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, organiseert team Coppens Diervoeding de BIG Dakar Challenge!

Dit evenement vindt van 10.00 tot 16.00 uur plaats op het crossterrein van Motorcrossclub Deurne.

Als enige weken is BIG Challenge team Coppens Diervoeding bezig met de inschrijving voor dit geweldige evenement. Van horen weten we dat het al aardig vol is en ook op de jeugdbaan worden veel rijdertjes verwacht.

Door mee te rijden in een Dakar truck steunt u het BIG Challenge Team Coppens. De opbrengst van deze dag gaat dan ook volledig naar het KWF voor onderzoek naar kanker.

Jeugdcrossbaan

Daarnaast is er de mogelijkheid voor de jeugd (vanaf ongeveer 7 jaar) om onder professionele begeleiding kennis te maken met de motorcrosssport. Ze mogen op een crossbaan zelf op een motor of quad rijden. (wel aanmelden vooraf)

Op en rond de crossbaan zijn er genoeg mogelijkheden om te kijken naar de rondrijdende trucks, maar ook om een kijkje te nemen bij de jeugdcrossbaan. Genoeg activiteiten voor een leuk dagje uit! Bezoekers zonder een ticket zijn dus ook van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden voor dit evenementhttps://www.coppens.nl/big-challenge/big-dakar-challenge

 

https://www.coppens.nl/big-challenge/big-dakar-challengeEn we gaan nog even door. Op 2e pinksterdag organiseert Team Coppens Diervoeding de Big Dakar Challenge in Deurne. Klik op de link voor meer info en bekijk de video om alvast een goede indruk te krijgen van wat je te wachten staat. Uiteraard gaan alle opbrengsten naar het KWF voor nog meer en beter onderzoek met totale genezing voor alle kankerpatiënten als doel ❤

Geplaatst door Hans Zijlmans op vrijdag 11 mei 2018

Mocht je het filmpje niet kunnen zien kijk dan op: filmpje

Graag tot 21 mei 2018 en help Team Coppens er een geweldige dag van te maken met een super opbrengst voor de Alpe d’HuZes!!