We ontvingen gisteren een mooie mail van Dean die we jullie graag willen lezen en die we uiteraard al naar de Familie v.d. Acker gestuurd hebben.

We gingen naar de prijsuitreiking van de crossclub MC Deurne omdat ik 2e was geworden in de tussenstand bij de 85cc GW.

Ik werd op het podium geroepen voor mijn beker, en toen zag ik ook een andere bekende beker van de eerdere jaren. Ik dacht er meteen dat het super gaaf zou zijn om die beker te krijgen. Ik ging weer op mijn kruk zitten en dacht er over na hoe je die beker zou krijgen. Richard ging het uitleggen hoe je die beker kon verdienen. Toen werd mijn naam geroepen. Ik geloofde het eerst niet maar het was echt zo. Ik wist dit hele verhaal niet van Teun. Wil heeft me die avond het hele verhaal uitgelegd. Dit was een erg schokkend verhaal. Toen besefte ik pas hoeveel waarde deze beker heeft.

Ik zal deze wisselbokaal en de kleine beker op een mooi plekje op mijn slaapkamer zetten dat ik het elke dag zie.

Groetjes Dean.