Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we samen met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden.

Dit jaar kan er ook weer gestemd worden op een club naar keuze als je lid bent van de Rabobank. Uiteraard hopen we dat je ook een stem geeft aan M.C. Deurne.

Ons doel 2021/22 : https://www.rabo-clubsupport.nl/peelland-zuid/deelnemers/details/319330-motorcross-club-deurne?zoekterm=mc+deurne 

Sport

MC Deurne heeft als doel de bevordering van de motorcross sport in Nederland waarbij het faciliteren en organiseren van motorcrosswedstrijden, trainingen en aanverwante activiteiten voorop staan.

Ons doel: Er wordt flink geïnvesteerd in onze locatie zodat iedereen optimaal kan genieten van de motorcross. Daarvoor kunnen we elke bijdrage gebruiken.

Stem op MC Deurne – MOTORCROSS CLUB DEURNE

stemmen kan vanaf 5 t/m 27 september

Alvast bedankt voor uw stem!