Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving

 

Als coöperatieve bank geeft Rabobank elk jaar een deel van de winst terug aan de samenleving. Zo helpen we ruim 30.000 clubs door heel Nederland met het realiseren van doelen als talentontwikkeling, verduurzaming of meer inclusiviteit. Want we geloven dat clubs en verenigingen onze samenleving sterker maken.

 

Aan jou als Rabo-lid nu de vraag: welke club verdient de steun van Rabo ClubSupport? Laat het weten door je stem uit te brengen op de leukste club of vereniging in jouw regio.

 

En dat is uiteraard M.C. Deurne, jouw clubje!

 

Zoals je op de foto ziet is de baan met het warme weer snel stoffig/droog. Om te zorgen dat jullie veilig kunnen blijven trainen gaan we een beregeningsinstallatie aanleggen. Jullie zullen snappen dat dit een grote kostenpost is voor de club omdat we dit om het hele circuit moet komen liggen. We willen al zoveel mogelijk besparen door het door onze mensen aan te laten leggen maar de materialen zijn op dit moment erg duur. 

 

Dus stem op ons, we kunnen elke euro gebruiken voor dit project.

Wanneer kun je stemmen

  1. als je lid bent van de Rabobank (je ontvangt geen code meer)
  2. Je stemt via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Hiervoor is er geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’
  3. stemperiode 4 tot en met 26 september.
  4. MC Deurne op rabo clubsupport

Alvast bedankt voor alle stemmen en we hopen weer een mooi bedrag op te kunnen gaan halen.