Na het jarenlange succes van de MX Stage Nederland in Eindhoven kwam al snel het idee om te gaan trainen in het buitenland om op tijd klaar te zijn voor het komende seizoen. In 2014 zijn we voor het eerst naar Spanje gegaan en daarna zijn we elk jaar op herhaling geweest, met geweldige vakanties en trainingen.

MX Stage Nederland is een onderdeel en samenwerking met M.C. Deurne uit Deurne. Al enige jaren organiseert MX Stage Nederland in samenwerking met M.C. Deurne trainingen in Spanje en trainingen voor gevorderde en beginnende rijders in Nederland.

Helaas hadden we in 2018 te weinig animo om te gaan maar vorig jaar 2019 was weer een super leuk jaar. Alle rijders van dat jaar staan weer te popelen om te gaan.

En omdat we zoiets moois niet dood willen laten bloeden zijn we opnieuw samen gaan zitten en tot een nieuw plan gekomen. Weer een nieuwe locatie en nieuwe banen! We gaan wel weer naar Zuid Spanje, dit vooral voor het mooie weer! Spanje is een geweldig land, geweldige mensen en vooral geweldige crossbanen.

Er zal iedere dag les worden gegeven door onze trainer, wel zal er afzonderlijk per rijder gekeken worden of het verstandig is om ‘n rustdag in te lassen.

Er zal in 2 groepen les worden gegeven, ‘n groep kleintjes/beginners en ‘n groep groten/gevorderde rijders. We denken aan groepen van 10 rijders maar we zouden eventueel plaats hebben voor 27 man.

Op deze websitelink vind je alle informatie over de trainingsweek, datum en locatie.

Schrijf je snel in want vol = vol !

Mocht je vragen hebben dan kun je die stellen via spanje@mxstage.nl

De eerste aanmeldingen zijn er al dus wil je mee meld je dan snel aan. Dit kan via de site van mxstage.nl 

We zullen ook zo snel mogelijk een informatie datum plannen voor meer informatie houdt onze Facebookpagina’s / websites in de gaten.