MC Deurne heeft er weer 2 nieuwe sponsoren bij. Wij danken de sponsoren voor hun steun aan M.C. Deurne.

Coppens Diervoeding

Haverdijk 6a – Helmond

Dit jaar doet Coppens Diervoeding met BIG Challenge mee aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is het jaarlijks terugkerende evenement waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Veel mensen uit de agrarische sector zetten zich ook in voor deze strijd. Zij hebben zich verenigd in BIG Challenge, farmers against cancer.

Dus willen jullie hun steunen, net als dat ze ons steunen, dan kan dat! Ga naar hun website https://www.coppens.nl/ en maak hun Challenge een groot succes!

Loon- en Grondverzetbedrijf van Boxmeer V.O.F.

Rijpelberg 3 – Helmond

Voor al uw opdrachten in groen- en cultuurwerken, GWW, agrarisch loonwerk, leveranties en meer, is Van Boxmeer het antwoord.

van Boxmeer heeft zich al flink uitgeleefd op ons circuit en zal in de toekomst ook verschillende werkzaamheden voor ons uitvoeren. Ga naar hun website en kijk wat zij voor jullie kunnen betekenen. http://vanboxmeerhelmond.nl/ 

Wij danken de Sponsoren en natuurlijk ook al onze andere sponsoren en clubsponsoren die ons elk jaar weer steunen. Denk daarom aan onze sponsoren als je iets nodig hebt, al onze sponsoren en clubsponsoren staan op de pagina SPONSOREN