Beste Leden,

Afgelopen vrijdag is de algemene jaarvergadering geweest.

Op die avond hebben de leden 2 nieuwe bestuursleden gekozen en begroet. Vanuit bestuur zijn we erg blij met de invulling van deze functies waardoor de werkzaamheden weer beter verdeeld kunnen worden.

Vorig jaar heeft namelijk de secretaris van de vereniging afscheid genomen na een lange verblijftijd bij onze club. Omdat het niet zo makkelijk is om deze functie in te vullen hebben we bijna 1 jaar zonder gezeten. Ook de penningmeester had al aangekondigd te willen stoppen na zoveel jaren.

Deze 2 vacante functies hebben we nu kunnen invullen door de komst van 2 dames in het bestuur. Allereerst is vrijdag Marjan Cooijmans gekozen tot penningmeester. Velen kennen haar denk ik al omdat Marjan al jaren aanwezig is in de jurywagen en de afgelopen jaren al vele werkzaamheden van onze penningmeester overgenomen had. Marjan gaat dit nu nog verder voor de club uitbreiden en daar zijn wij erg blij mee.

Daarnaast hebben we Miranda vd Horst mogen begroeten als secretaris voor MC Deurne. Ook Miranda is voor velen geen onbekende want ook zij komt al jaren op ons circuit als partner van onze voorzitter van dagelijks bestuur Richard. Ook Miranda is bereid een deel van haar vrije tijd nu te besteden aan onze club en ook daar zijn we natuurlijk ook erg blij mee.

Beide dames van harte welkom en veel succes gewenst.

Rechts op de foto is Miranda v.d. Horst – Secretaris

Links op de foto is Marjan Cooymans – Penningmeester

John v.d. Berkmortel

Hoofdbestuur