Beste leden,

Op bijgaande foto’s zien jullie het nieuwe werkpaardje van onze onderhoudscommissie. Kortgeleden heeft onze sponsor Peter van de Laar van Peter van de Laar Schadeauto’s en onderdelen te Gemert deze ons ter beschikking gesteld.

Leden van de onderhoudscommissie onder leiding van Mark Smits van Mark Smits auto’s uit Liessel heeft de Suzuki helemaal nagekeken en daar waar nodig was van reparaties voorzien.

Als laatste project is de Suzuki nog een keer langs geweest bij K-Design in Someren-Eind waar deze nog een facelift heeft gekregen door Kees van Eeten. Met trots kunnen we nu wel zeggen dat we een hele mooie Suzuki Vitara hebben gekregen.

Daarna is de Suzuki meteen in gebruik genomen, dus enkele van jullie zullen hem wel al eens gespot hebben tijdens de werkzaamheden van de onderhoudscommissie.

Langs deze weg willen we als bestuur van MC Deurne onze sponsoren en vrijwilligers die hieraan bijgedragen hebben ontzettend bedanken en we spreken de hoop uit dat we er nog veel kilometers mee kunnen slijten.