Beste rijders, begeleiders,  vrijwilligers en sponsoren,

Op 16 en 17 oktober 2021 gaat MC Deurne weer een wedstrijd organiseren onder de vlag van de  MON. Daar gaan we weer veel vrijwilligers en vlaggers voor nodig hebben, dus zet deze datums vast in  je agenda, want zonder vrijwilligers, geen wedstrijd!

Op zaterdag  16 oktober gaan we een jeugd wedstrijd en clubwedstrijd organiseren en op zondag 17 oktober gaan de nationale klassen aan de start komen, waar veel clubleden van MC Deurne bij rijden!

Daarnaast willen we op zaterdag  18 september van 08.30 tot 12.00 een opschoondag organiseren, waarbij we verschillende klussen op en rond de baan aan willen pakken, wil je die ochtend mee helpen meld je dan aan bij: johan@mcdeurne.nl op dit moment hebben we al een hele mooie zaterdagochtend groep die vele klussen oppakken rond de baan, maar zij kunnen alle hulp gebruiken, wil jij dus ook een keer een actieve zaterdagochtend beleven in het bos met een mooie groep vrijwilligers, meld je dan aan voor 18 september!

Ook willen we dit jaar weer een mooi A5 full colour programma boekje in elkaar gaan zetten, daarvoor zijn wij op zoek naar adverteerders! De afgelopen jaren zijn deze boekjes met veel enthousiasme ontvangen en daarom willen we dit voortzetten! Sponsoren die de wedstrijden van  MC Deurne een warm hart toedragen kunnen zich melden bij: johan@mcdeurne.nl .  Hierna zal verdere informatie verschaft worden of komt iemand van de wedstrijdcommissie (op een veilige manier) een keer binnen gelopen!

Laten we er met zijn alle een mooie wedstrijd van gaan maken! En we hopen dat dit Corona vrij kan gaan verlopen.

 

Met sportieve groet,

Wedstrijdcommissie MC Deurne