Het hele jaar door worden er bij ons motorcross certificaten uitgegeven want zoals je weet kun je bij ons geen lid worden als je het certificaat niet bezit.

Wij als club zijn hier erg serieus mee bezig en wat is het dan fijn om op een dinsdagavond een clubje jonge mannen aan je tafel te hebben die hier net zo serieus mee omgaan als M.C. Deurne.

 

Uiteraard zijn deze jongens dan ook alle vier in 1 keer geslaagd, gefeliciteerd allemaal! Er is een tijdelijke rijderspas naar jullie gestuurd en de echte M.C. Deurne pas komt eraan. Veel plezier met crossen en houdt het heel.

Helaas wordt het behalen van een motorcross certificaat nog niet bij elke club zo serieus toegepast. Dat merk je dan ook als je een ongeluk hebt op de baan en je ligt met veel pijn langs de baan. Veel rijders rijden nog steeds doodleuk door terwijl er tegenwoordig toch echt alleen maar rijders of officials op de baan mogen komen. Je kunt niet anders dan op elkaars hulp hopen en wachten. Degene die dan wel stopt en voor veiligheid zorgt is degene die net toevallig bij onze club een certificaat behaald heeft…… toeval??  De volgende die stopt, blijkt iemand die een EHBO diploma heeft en ook meteen heel duidelijk kan verwoorden wat er aan de hand is en wat je wel of niet moet doen. Ook een EHBO diploma kun je via onze club behalen, meld je hiervoor aan bij info@mcdeurne.nl dan wordt je aanmelding meegenomen voor de volgende cursus.

Er zijn op dit moment weer veel nieuwe aanmeldingen bij M.C. Deurne. Als je het motorcross certificaat nog moet behalen krijg je na inschrijving lidmaatschap hier een mail over via motorcrosscertificaat@mcdeurne.nl , reageer hier zo snel mogelijk op dan wordt je uitgenodigd voor het behalen van het certificaat. En net zoals bij de jongens hierboven kan dit heel snel geregeld worden als je zelf snel reageert.