Mike Verbakel is al 3 jaar lid bij M.C. Deurne. Eerst op een pw80 maar dat vond ie niks er waren zelfs al plannen om het lidmaatschap op te zeggen. Maar toen gebeurde het….

Het is eigenlijk allemaal begonnen op het opstap wedstrijdje vorig jaar in oktober (2016) op jullie circuit. Hij had net een paar maanden een Eton Viper Quadje  en deed mee en won het wedstrijdje waar toen 6 of 7 quadjes aan mee deden. Toen kreeg hij de smaak te pakken…

In december 2016 hebben we de Apex 90 cc quad gekocht in februari deed ie zijn 1e wedstrijd in Eersel (seizoens opener) en werd 1e op de Apex.

Inmiddels was de startlicentie bij MON geregeld en werd de 1e meetellende wedstrijd in maart verreden. De NK PROX quad standaard (gemiddeld 9 a 10 quads aan de start) en de spanning van het seizoen begon. Wedstrijd na wedstrijd …Mike reed zijn eerste seizoen al meteen in de top 2.

Helaas door 2 keer pech (gebroken achter brug) in Geldermalsen en 1 manche op Groesbeek niet gefinisht (vuiltje in sproeier)  kostbare punten laten liggen. Met 5 keer de 1 plaats dit jaar en de rest meestal een 2e plaats zijn we super tevreden voor zijn 1e jaar en bijna geen quad ervaring.

Hij is op een 2e plaats in het NK geëindigd en Mike roept nu al “volgend jaar gaan we voor de eerste plek, pap”

Hier spreekt duidelijk een trotse rijder en ouder over hun eerste jaar met de quad en wat fijn om te horen dat ze zo enthousiast zijn. Gefeliciteerd Mike en we kijken al uit naar het verslag van volgend jaar…1ste plek??

Heb jij ook een leuk verhaal over jou ervaringen bij de DMX – KNMV of MON stuur ze naar info@mcdeurne.nl we zijn allemaal benieuwd naar jullie verhalen.