Beste leden,

Zoals jullie weten werken wij al enige jaren met het motorcross certificaat van de MON. Als je bij ons lid wilde worden moest je een MON certificaat hebben en anders moest je eerst dit certificaat bij ons komen behalen. Wij waren 1 van de weinige clubs die dit eiste van de rijders. Inmiddels hebben al enkele clubs dit voorbeeld gevolgd gelukkig. Wij zijn van mening dat het MON motorcross certificaat niet meer bij de tijd is en hebben daarom besloten om met ons eigen MC Deurne motorcross certificaat te gaan werken.

Dit houdt in dat alle nieuwe leden (incl MON rijders en terugkerende leden) bij ons het nieuwe MC Deurne motorcross certificaat moeten komen behalen indien ze lid willen worden. Wij hebben overleg gehad met de MON en ons certificaat zal door de MON omarmd worden. Dus behaal je bij ons het MC Deurne certificaat dan mogen wij ook het MON motorcross certificaat voor je uitschrijven voor het eventueel aanvragen van een MON licentie.

Jullie zullen wel begrijpen dat het nu wat langer kan gaan duren als je lid wordt voordat je kunt komen rijden. Ron Cornelissen die het certificaat afneemt binnen onze club doet zijn best om iedereen zo snel mogelijk te certificeren.

De eerste keer dat hij dit gaat doen is maandag 28 december om 9.00 – 11.00 en 13.00 uur zal er een sessie zijn in de kantine (corona proof) op het circuit. Heb je je aangemeld als lid dan word je hiervoor uitgenodigd en na het behalen krijg je direct je lidmaatschap mee naar huis. Rekening houdend met het aantal mensen dat er per keer kan komen (corona proof) kunnen we een beperkt aantal kwijt op deze dag en zitten we voor deze dag al bijna vol.

Wil je 1 januari kunnen rijden meld je dan z.s.m. aan voor het lidmaatschap via onze website Lidmaatschap en zorg dat je je MON of KNMV-licentie voortijdig geregeld hebt. (MON voor 22 december aangevraagd gaat het nog 23 december op de post richting MC Deurne)

De volgende datum waarop er weer gecertificeerd wordt is begin januari.