Afgelopen maandag 28 december zijn de eerste nieuwe MC Deurne certificaten behaald.

Ron heeft maandag 21 rijders mogen ontvangen, uiteraard Corona proef. Zij waren de eersten zijn die daarmee niet alleen de MC Deurne certificering maar ook de KNMV en MON certificering hebben behaald. Onder de allereerste groep rijders zien we rechts op de foto Sven van de Mierden. Helaas is er van de hele groep genodigde 1 rijder niet komen opdagen, deze zal moeten wachten tot er een plekje vrij komt bij de volgende ronde.

Gefeliciteerd rijders jullie zijn de eerste die het certificaat ook bezitten voor het aanvragen van een MON en  KNMV licentie 2021!!

Wellicht hebben jullie ook meegekregen dat de KNMV met ingang van het licentiejaar 2021 een certificering van haar rijders vraagt.

Ook de KNMV heeft zich inmiddels achter het MC Deurne certificaat geschaard en dat betekend dat zodra een nieuw lid bij MC Deurne is gecertificeerd daarmee automatisch een MON en KNMV certificaat is verkregen.

De volgende ronde zal in januari zijn. Mocht je ingeschreven hebben voor lidmaatschap na 20 december dan ontvang je een uitnodiging om het certificaat te komen behalen in januari. Als je dit behaald hebt dan krijg je de ledenpas en sturen wij je gegevens naar MON en KNMV zodat ook zij jullie een licentie kunnen verstrekken.

Wij bedanken Ron voor het vele werk voor het opzetten van ons eigen MC Deurne certificaat dat omarmt is door zowel de MON als de KNMV. 

Op naar een steeds veiligere cross omgeving!