Op vrijdag 9 november van 19.30 uur organiseert MC Deurne voor haar leden en ouders van leden een lezing over sportbeleving.

Op die avond komt ex wielrenster Sanne van Paassen uit Vlierden haar verhaal vertellen. Voor wie Sanne niet kent. Sanne is een wielrenster en dan met name veldrijdster. Naast podiumplaatsen bij NK en EK wedstrijden heeft zij in het seizoen 2010-2011 het wereldbekerklassement veldrijden gewonnen. Sanne heeft in haar sportcarrière van alles meegemaakt. Grote successen zoals hierboven maar ook dieptepunten in de vorm van blessures, terugvechten in de sport na een blessure en dan sterker terugkomen door een goede mindset.

Na haar sportcarrière is Sanne aan de slag gegaan als inspirator, mental coach en als spreker. Haar verhaal is een afspiegeling waar elke sporter op elk niveau mee te maken krijgt en dus voor ons allemaal als sporter een levensles die we niet mogen missen.

De workshop op 9 november duurt ongeveer 1 uur waarbij Sanne ons meeneemt hoe we op een makkelijke manier sportieve winst voor onszelf kunnen halen, hoe we om kunnen gaan met tegenslagen en hoe je met de juiste mindset de goede focus op de motor houdt.

Al met al een uurtje dat je niet mag overslaan. De avond wordt gehouden bij B-Trained (voorheen Fitnessclub Deurne), Kerkplein 5 te Deurne. De plaatsen zijn beperkt, dus meldt je snel aan en zorg dat je op tijd bent want we starten om 19.30 uur.

Degene die willen kunnen aan einde van de lezing nog gratis gebruik maken van de faciliteiten van de B-Trained, dus als je wilt kun je sportkleding meenemen.

HELAAS TE WEINIG AANMELDINGEN AVOND GAAT NIET DOOR!

Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

M.C. Deurne en Sanne van Paassen