Wil jij ook tijdens carnaval lekker trainen en vakantie houden in Spanje. Schrijf je dan snel in voor de trainingsweek Spanje van 10 februari tot en met 17 februari 2018 met MX Stage Nederland.

MX stage Nederland gaat al weer voor het 5de jaar op een rij naar Spanje en door ervaringen van de afgelopen jaren wordt de week steeds succesvoller!

We verblijven in een mooi hotel vlak bij het strand op basis van volpension (dit jaar ook mogelijk om allen het appartement te boeken) en we rijden op mooie circuits waarvan een aantal zoals Bellpuig door ons exclusief afgehuurd zijn.

Een mooie ervaring, leerzame week voor de rijder en vakantie voor het hele gezin. Wij hebben gezocht naar de combinatie van vakantie en lekker trainen en kunnen je beloven dat we die hebben gevonden.

MX Stage Nederland is een non profit organisatie waarbij de volledige opbrengst van de week gestort wordt in de clubkas van MC Deurne die hiermee weer mooie dingen kan organiseren voor haar leden.

Als je meer wilt weten over de week of je gewoon in wilt schrijven kijk dan op onze speciale site www.mxstage.nl en zoek op onderdeel MX Stage Nederland – Spanje. Op onze Facebook pagina vindt je ook nog meer foto’s en berichten over deze mooie week.

We hopen dat jullie er weer bij zijn!

MX Stage Nederland