Vandaag is het 28 februari. Vorig jaar om deze tijd was alles nog heel gewoon voor velen binnen onze club. Vanuit MC Deurne hadden een mooie trainingsweek in Spanje gehad en de jongens zouden naar huis komen en zouden we morgen weer zien en we zouden al hun verhalen weer horen hoe mooi en leuk het was geweest.

Hoe anders ging het lopen. Bij een zeer tragisch ongeval kwam onze vriend en hoofdtrainer Erwin Robins om het leven. Wat een gemis, nu al een heel jaar, voor zijn familie, vrienden, bekenden en voor MC Deurne.

Het hele jaar 2020 was door het verlies van Erwin voor onze club al een zeer triest jaar geworden. Dit is nog verergerd door de opkomst van Corona. Hierbij heb ik het niet over de ziekte zelf, welke natuurlijk verschrikkelijke gevolgen heeft,  maar in relatie tot onze verwerking van het verdriet om Erwin. Graag hadden we namelijk al in 2020 iets moois voor hem en zijn familie willen organiseren om hem te gedenken. Corona heeft ons dit niet gegund. Maar er komt straks weer een leven zonder Corona. Iedereen leeft naar dat moment toe en zo ook wij. Dan kunnen we Erwin eren zoals dat voor ons goed voelt en kunnen we een daadwerkelijke afsluiting voor ons als club realiseren. Dit beloven wij.

Dit jaar komt er geen 29 februari. Niet voor Erwin, maar ook niet voor ons allen. Daarom wil ik graag in de woorden van onze webmaster eindigen om aan te geven. Beste Erwin, wij denken aan je ook als het geen 29 februari wordt.

Onze Erwin blijft in ons midden bij MC Deurne, een grootse man zowel in woorden als in daden, bij iedereen geliefd en wordt verschrikkelijk gemist, nu al een jaar. Nog dagelijks in onze gedachten, met een lach en met een traan denken we aan onze kanjer!

https://www.facebook.com/erwin.robins

Alle familie, kennissen, vrienden en betrokken heel veel sterkte gewenst.

Bestuur M.C. Deurne