Vandaag is het 28 februari 2021. Vroeger dacht ik er wel eens over na hoe het zou zijn als je op 29 februari jarig was en dat je dan maar eens in de 4 jaar feest had, dat vond ik wel een grappig idee dan word je maar heel langzaam oud.

Nu lag ik vorige week s ’morgens al vroeg wakker en dacht hoe moeten we dit nu doen en wanneer? Het duurt nog 3 jaar voordat het weer 29 februari is. Ik vind het nu maar een verschrikkelijke dag en wilde dat hij nooit bestaan had.

Wanneer moeten we Erwin nu herdenken als club?

Meteen dat ik dat dacht kwam ik tot de conclusie dat het helemaal niet om een dag gaat.

  • Ik lag wakker en dacht aan Erwin zonder dat het 29 februari was.
  • Ik werkte mijn mailbox bij en kwam mails tegen van Erwin en stond erbij stil, zonder dat het 29 februari was
  • Ik werkte mijn telefoon bij, kwam Erwin tegen en las onze laatste berichtjes, zonder dat het 29 februari was
  • Ik werkte mijn contacten bij en kwam Erwin tegen en liet hem lekker staan, zonder dat het 29 februari was
  • Ik was met foto’s bezig van M.C. Deurne en kwam Erwin tegen en dacht aan hem zonder dat het 29 februari was
  • Ik zag de inschrijving van Ryan om te komen trainen en dacht aan Erwin zonder dat het 29 februari was

En zo kan ik nog heel veel momenten opnoemen zonder dat het 29 februari moet zijn. Erwin heeft een plekje in mijn hart net als bij heel veel van jullie. Vanavond denk ik wel een keer extra aan Erwin en morgen nog een keer dan zijn dat gewoon mijn extra momentjes bovenop alle momenten door het jaar heen. Vergeten doe ik hem zeker niet.

Schrikkeljaar of niet je bent altijd bij ons Erwin, in ons hart voor altijd, we missen je!

Dit bericht zet ik op onze website en net als ik zullen jullie aan Erwin denken. Als je net als ik behoefte hebt laat dan een bericht achter voor zijn gezin en familie onder het bericht dat gedeeld wordt op onze Facebookpagina, zodat de familie en vrienden weten dat zij niet de enige zijn die hem erg missen! Laat het maar lekker ontploffen van de reacties. Dit bericht zal ik ook delen op de Facebookpagina van Erwin.

De Facebookpagina van Erwin is een mooi eerbetoon geworden voor zijn vrouw en kinderen en iedereen die behoefte heeft om iets moois te schrijven, zijn gedachten te delen of een steun wil zijn op bepaalde dagen kan dit op de Facebookpagina van Erwin doen.

Uiteraard kunnen jullie daar ook iets liefs of moois achter laten dat zal iedereen veel steun geven zeker in deze vreemde tijd waar we elkaar graag willen omhelzen maar dat dat niet mag….

https://www.facebook.com/erwin.robins

Heel veel liefs, Wil

Webmaster M.C. Deurne