We hebben enkele vacatures/hulp gezocht:

KANTINE BEHEERDER/STER

Heb jij affiniteit met de motorcross en lijkt het je leuk om een vast gezicht te worden rondom de baan bij een gezellige motorcrossclub dan zoeken wij misschien wel jou!

De kantine beheerder/ster die wij zoeken

  • heeft liefde voor de motorcross
  • zorgt dat de koffie altijd klaar staat
  • verzorgt het horeca gedeelte
  • doet de inkoop en verkoop
  • houdt het terras, kantine en toiletten netjes schoon

Tijden:

  • woensdag zomertijd 17.30 – 20.00 / wintertijd 13.30 – 16.00
  • zaterdag 13.30 – 16.00 /
  • zondag 10.00 tot 13.00

Dit zou ook een leuke job voor een stel kunnen zijn, zodat je het samen kunt doen.

Heb je of hebben jullie interesse stuur dan een mail naar info@mcdeurne.nlen we nemen z.s.m. contact op. Ook voor eventuele vragen kun je hetzelfde mail adres gebruiken graag met vermelding kantine beheerder.

Jeugdcommissie zoekt versterking

Onze jeugdcommissie is op zoek naar een man/vrouw die samen met Maurice de organisatie op zich wil nemen voor de Jeugd. Je kunt dan denken aan het organiseren en mee helpen bij de opstapwedstrijdjes en opendag/opstapdag. Jullie behartigen dan samen de belangen van onze jeugdrijders en dat regel je zelf in overleg met Maurice.

Heb je interesse/vragen,  stuur dan kun je een mail sturen naar info@mcdeurne.nl met de vermelding hulp jeugdcommissie.

Jurywagen

We hebben binnenkort een gloednieuwe jurywagen, met verwarming/airco en toilet. Nu zoeken we nog mensen die het leuk vinden om in deze jurywagen plaats te gaan nemen en daar samen met andere dames en heren de inschrijvingen en uitslagen van wedstrijden te gaan verzorgen. Het gaat over 4 wedstrijden per jaar, als je met meerdere bent die het programma kunnen draaien dan is het minder. Het zou fijn zijn als je bekend bent met het mylaps programma, maar is dat niet dan komen ze van mylaps heel graag een cursus geven of Mary kan het je leren. Naast het gebruik van de computer wordt er nog handmatig meegeteld, daarvoor zoeken we ook nog dames of heren. Hiervoor hoef je alleen maar te kunnen schrijven 🙂 en dan kun je aansluiten bij een gezellige groep dames en heren.

Heb je interesse stuur dan een mail naar info@mcdeurne.nl met de vermelding hulp jurywagen.