Trainingen MTC start en MTC

Ook dit jaar organiseren we weer trainingen MTC start / MTC voor onze leden deze worden gegeven door onze trainers en de trainers in opleiding. De trainingen vinden plaats op de eerste zaterdag van april / mei / juni /sept / okt / nov. Deze trainingen zijn voor de beginnende rijders (6 trainingen) en omdat we daar zoveel mogelijk tijd aan willen besteden komen er aparte trainingen voor de gevorderde rijders die ook op die zaterdag aansluiten (4 trainingen) maar wel een aparte groep. De trainingen zijn geschikt voor zowel de jeugd als de volwassenen rijders.

De trainingen zijn nog steeds bijna gratis, alle 6 de trainingen. Het enige wat we moeten veranderen is dat het niet vrijblijvend is. Vorig jaar hadden we heel veel aanmeldingen en stonden we dan ook met veel trainers enthousiast klaar. Op het einde van het jaar kwamen steeds minder rijders en werd er ook niet afgemeld. Om dit te voorkomen gaan we werken met een borg.

Inschrijven voor de training gaat via de App. Je logt in op de app en schrijft je in voor de training waar je aan deel wilt nemen en je betaalt € 10 euro. Kom je naar de training dan storten we de 10 euro terug (minus administratie) kom je niet naar de training of meld je korter dan 1 dag voor de training af, dan gaat de 10 euro in de pot voor de trainingen.

Zijn er nog vragen over de trainingen dan horen we dit uiteraard graag via trainingen@mcdeurne.nl of Geek@mcdeurne.nl

Deze trainingen zijn alleen voor leden van MC Deurne, we zullen voor iedere training via de app de inschrijving controleren.

De trainingen zijn gratis (minus administratie kosten) en er mogen max 40 beginnende rijders en max 20 gevorderde rijders per datum deelnemen.

Elke eerste zaterdag van de maand behalve jan/febr/maart/juli/augustus/december

Aanmelden via onze App (inloggen) de training staat open maandag voor de training vanaf 18.00 uur

De datums zijn:

1 april zaterdag 09.00 – 13.30 uur  – beginnende rijders
6 mei zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders en gevorderde rijders
3 juni zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders en gevorderde rijders
2 september zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders en gevorderde rijders
7 oktober zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders en gevorderde rijders
4 november zaterdag 09.00 – 13.30 uur – beginnende rijders

Poort gaat open 8.30 uur

LET OP: Je dient je af te melden wanneer je niet aanwezig kunt zijn.

Afmelden gaat via trainingen@mcdeurne.nl

Als een datum vol is dan kom je op de reservelijst voor als iemand afmeld. Je krijgt dan een bericht via mail als er een plekje vrij komt. Degene die dan inschrijft en bevestiging hiervan ontvangt kan deelnemen.

Heel veel plezier met de trainingen en de hele wijze lessen!

Trainers M.C. Deurne