Helaas lukt het dit weekend 3 en 4 februari niet om de baan te openen.

De baan is nog veel te nat na de overvloedige regenval van gisteren. Helaas is dit deze winter al regelmatig voor gekomen.

We willen al onze leden toch de mogelijkheid geven om te trainen en verwachten ook dat dit volgende week mogelijk is aangezien we een drogere periode tegenmoet gaan.

Ons voorstel is dan ook om volgende week, met Carnaval, iedereen zoveel mogelijk tijd te geven om te komen trainen. Daarom gaan we 5 dagen de baan openstellen.

Dus we gaan als compensatie extra open (uiteraard als de baanomstandigheden dit toelaten) :

Zaterdag 10 februari    13.30 uur tot 16.00 uur

Zondag 11 februari      10.00 uur tot 13.00 uur

Maandag 12 februari   10.00 uur tot 13.00 uur

Dinsdag 13 februari     10.00 uur tot 13.00 uur (ook voor niet leden opengesteld: kosten € 20,- euro)

Woensdag 14 februari 13.30 uur tot 16.00 uur

Op maandag en dinsdag met carnaval is ons circuit dus geopend van 10.00 tot 13.00. Antoon vd Linden zal tijdens die uren een training geven voor onze leden op de jeugdbaan. Deze training is uitsluitend voor leden van MC Deurne en voor rijders die normaal ook op de jeugdbaan rijden (de echte beginners dus). Dus zorg dat je je lidmaatschapspasje bij je en kijk Facebook in de gaten of het circuit ook open is op die dag.

Op dinsdag zijn we als hoge uitzondering dan ook open voor niet leden:  de kosten zijn 20 euro voor niet leden. (mocht je in Februari lid worden dan wordt de 20 euro van het lidmaatschap afgehaald.)

Er mag bij ons niet met tear-offs gereden worden en we vragen iedereen zijn eigen afval mee naar huis te nemen, we verwachten ook van onze rijders respect voor het natuurgebied waar wij in zitten.

Verzekeringspas noodzakelijk en meenemen!

Niet leden contant aan de baan betalen (graag gepast) en leden uiteraard op vertoon van lidmaatschap pas gratis.

Heel veel cross plezier gewenst!