29 februari zou het inmiddels al weer 3 jaar geleden zijn dat onze vriend en hoofdtrainer van MC Deurne bij een tragisch ongeval uit ons midden is weggerukt. Omdat er ook dit jaar geen 29 februari is herdenken wij Erwin op 28 februari 2023.

Op weg naar huis, naar zijn geliefde gezin, familie en vrienden na een leuke leerzame trainingsweek in Spanje sloeg het noodlot toe 3 jaar geleden. Een tragisch ongeval op weg naar huis, waardoor hij nooit meer thuis kwam. Het is nog niet te bevatten dat we Erwin nooit meer zien, zijn lach, grapjes en passie voor de motorcross moeten we missen.

We kijken dan ook graag terug naar foto’s waar hij zijn kennis aan de jeugd leert.

We hopen dat Erwin nog kan volgen wat er allemaal in de cross gebeurt…. dingen waar hij de basis voor gelegd heeft bij jeugdrijders, daar genieten wij nu van. Berichten van rijders die kampioen worden en die tijdens een training naar Erwin luisterden en dit opvolgde. Wat zou hij trots zijn!

Wat hebben we veel gelachen, overlegd, geluisterd en gepraat met deze lieve man, die voor iedereen klaar stond zowel voor de club als voor de leden, jong en oud, verschil maakte Erwin hierin niet.

Erwin, je zit voor altijd in ons crosshart!

Wij wensen iedereen vandaag heel veel sterkte toe, vooral Amanda, Senna, Ryan, Dean en Dana, hun alle familie en vrienden.

Laat een herinnering – foto of berichtje aan Erwin en zijn gezin achter op Erwin zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/erwin.robins wat inmiddels een hele mooie herinneringspagina is geworden of zet een reactie onder dit bericht op Facebook van M.C. Deurne.

Laat iedereen weten dat we Erwin nooit zullen vergeten.