Gisteren is de 3de eindjaarmail verstuurd naar het e-mail adres wat bekend is bij ons.

Aanvulling op de vorige mails: MON (stand van zaken) / KNMV instructievideo bij aanvraag basis sportlicentie (16 jaar en ouder) 

Beste leden,

Bijna het einde van seizoen 2017 en dat wil zeggen dat we administratief weer alles op orde gaan brengen zodat jullie volgend jaar meteen weer kunnen gaan rijden.

Wat moeten jullie doen en weten voor het einde van het jaar:

LIDMAATSCHAP 

Zorg dat je adresgegevens kloppen

Is er iets gewijzigd dan wijzigingsformulier invullen ( https://mcdeurne.nl/wijzigingsformulier/ ) naar het adres wordt je nieuwe pasje gestuurd.

Is je Banknummer gewijzigd? geef dit dan direct door ( https://mcdeurne.nl/wijzigingsformulier/ ):

Het lidmaatschap gaat via automatische incasso in week 50 (11 december) van 2017 zorg dat er voldoende op je rekening staat. Moeten wij de incasso overnieuw doen dan zijn daar administratiekosten aan verbonden en die worden bij de volgende incasso mee geïncasseerd.

Zorg dat je geen incasso blokkade op je rekening hebt staan

Geen betaling ontvangen = geen pasje = niet rijden

OPZEGGING LIDMAATSCHAP VOOR 1 DECEMBER 2017 

Zijn er wijzigingen dan a.u.b. het wijzigingsformulier op onze website invullen voor 1 december 2017. Alleen opzeggingen via wijzigingsformulier worden verwerkt. Wij ontvangen zoveel mails dat de kans dat er iets fout gaat groot is vandaar dat je ons wijzigingsformulier moet invullen. Als het wijzigingsformulier bij ons ontvangen is krijg je hier een bevestiging van.

Ben je te laat met opzeggen dan zijn daar administratiekosten aan verbonden en zullen deze in rekening gebracht worden via de automatische incasso.

Dus: wijziging/opzegging alleen doorgeven via: https://mcdeurne.nl/wijzigingsformulier/ weet je je lidnummer niet vul dan 0 in dan vinden wij het wel.

LICENTIE 2018

Licentie 2018 aanvragen bij de bond waar je rijdt KNMV of MON niet bij de club wel clubnaam vermelden anders wordt hij niet verwerkt bij de bonden.

KNMV heeft het aanvragen vorig jaar al digitaal gemaakt maar heeft nu een extra aanvulling.

Basis Sportlicentiehouders motocross die een licentie aanvragen krijgen een instructievideo te zien. Met het beantwoorden van de vragen die daarna verschijnen leggen wij nog een keer de nadruk op het belang van vlaggencodes. Doel is het verhogen van de veiligheid. Basis Sportlicentiehouders motocross die op 1 januari 2018 16 jaar of ouder zijn dienen 10 vragen te beantwoorden. Dit zijn 5 vragen over de vlaggencodes en 5 vragen die je als vlaggenist moet weten. Door het goed beantwoorden van deze vragen krijgen sporters op hun licentie een speciale code, een vlaggetje. Dit betekent dat zij mogen optreden als vlaggen

Vlaggenistencursus via DLO (digitale leeromgeving)
Vanaf de tweede week december is dezelfde cursus, met de instructiefilm en bijbehorende vragen, via de digitale leeromgeving van de KNMV te volgen. Daarmee zijn we niet alleen afhankelijk van sporters, maar kunnen ook ouders, begeleiders, monteurs enzovoort worden ingezet. Hebben zij deze cursus met goed gevolg doorlopen? Dan krijgen zij via e-mail een certificaat toegestuurd. Dit certificaat kan worden uitgeprint of gedownload op de telefoon. Wij vragen dan ook iedereen hier de tweede week van december gebruik van te maken, hoe meer mensen kunnen vlaggen hoe veiliger de wedstrijden.

MON ook digitaal

Inmiddels weten we dat de MON hun aanvraag mogelijkheid ook digitaal gaat maken: Helaas neemt dit meer tijd in beslag dan ze verwacht hadden vandaar onderstaand bericht https://mon.nl/nieuws/nog-heel-even-geduld-alsjeblieft/  als wij te horen krijgen dat het systeem werkt maken wij hiervan melding op de site en Facebook.

Wat is er op dit moment bekend:

Straks kan men via een inlog zelf een startlicentie of trainingslicentie aanvragen en wijzigingen doorgeven.De Club die je invult krijgt hiervan een melding en moet deze goedkeuren voordat de MON hem verwerkt. De sportkeuring zou niet meer nodig zijn. De pasjes worden verzonden naar de club die je invult en die zorgt dat je het pasje kunt ophalen of dat ze verstuurd worden naar je thuisadres. Onderstaand afbeelding waar de aanvraag knop straks komt te staan bij MON

Op onze pagina lidmaatschap https://mcdeurne.nl/lidmaatschap/ kun je wel alle links vinden die je nodig hebt voor het aanvragen van een licentie zowel MON (volgt als de link op de MON site vermeld staat) als KNMV.

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit bericht stuur die dan naar info@mcdeurne.nl