Beste club genoten,

Hier ben ik dan weer en ga ik voor jullie ook dit jaar weer zo goed mogelijk proberen de standen en verslagen te schrijven voor MC Deurne van al hun leden die mee rijden dit jaar bij de DMX ZUID. Ik ga te werk via  MY – LAPS en de door jullie gekregen informatie, dus bent u dit jaar ‘n nieuw lid of begint u nu met wedstrijden bij de DMX ZUID geef dit dan door aan ; bericht@mcdeurne.nl en hopelijk staat u de volgende keer ook mooi vermeld in het klassement.

Het nieuwe cross seizoen is weer begonnen dus ook bij de DMX ,helaas ging de geplande allereerste DMX wedstrijd vorige week Zondag 5 maart 2017 niet door, door de hevige stort bui de avond vooraf bij MC de Peelrijders in Nederweert. Hopelijk kunnen zij deze nog inhalen op een van de reserve datums. De opening wedstrijd werd dan nu verreden op Zondag 12 maart 2017 bij MCO OIRSCHOT.

Een hele grote opkomst met maar liefst 280 inschrijvingen !!!!

Het hele cross terrein en erom heen stond helemaal vol er werd zelfs geparkeerd op het naast gelegen honden terrein. Vooraf gaande werd alles mooi via de sociale media vermeld en zo werden we up-to-date gehouden. Heel hard met de vrijwilligers van deze cross club is er gewerkt en lag de baan en omgeving er perfect bij !! Deze mooie zonnige dag is goed en volt verlopen en binnen de tijdslimiet gebleven ondanks een herstart. Alle podium plaatsen kregen dit keer een mooie trofee en een bloemetje.

Hier het dag totaal van alle leden van MC DEURNE

Sta je er niet bij ?!

Meld dit dan naar; bericht@mcdeurne.nl

50cc dag totaal 

1    Dex vd Broek

3    Bas v Dorts

6    Deff Gijsen

7    Sjevy Klokgieter

8    Ryan Robbins

13  Sam vd Sande

65 cc kw dag totaal 

8    Damien vd Cruijsen

10  Rox v Bragt

11  Owen de Haan

16  Boyd Eilers

65 cc gw  dag totaal

4    Tov v Bragt

85 cc gw dag totaal

5   Youri Hurkmans

16  Kevin Hermans

19  Dean Lemmens

30  Mees Roos

MX 2 2 takt dag totaal

13   Ricardo Abrahams

22   Joshua Dorssers

63   Milan Cuijten

64   Luuk Penninx

Het begin is weer gemaakt en dan ‘zien’ we ons weer op Zondag 19 maart 2017 op het Eurocircuit  in Valkenswaard. Heel veel suc6 en cross plezier.

Tot dan !!

Vriendelijke cross groeten,

Anoniempje ( nog steeds met een nieuwe foto )