Beste club genoten,

De zomer stop is voor de meeste weer voorbij en dat konden we merken bij de 9de KNMV District Zuid wedstrijd in Nederweert bij MC de peelrijders.We kwamen massaal opdagen met maar liefst 213 inschrijvingen.

Helaas ging dit jaar de eerste DMX Zuid wedstrijd daar niet door ivm het weer. Ook nu weer was daar volop gewerkt aan de baan en er rondom heen zoals veel extra snoeiwerk, zodat vanaf de zijlijn achter de dubbele afzetting iedereen de wedstrijd goed kon volgen.Net zoals de vorige keer reden alle klasse ’s na de start de eerste ronde voor de helft, de zogezegde 50cc baan, dit was voor de veiligheid. Er werd zo niet getraind ,maar dit werd mede gedeeld in de fuik door de fuik meester naar alle rijders en assistenten.
Na de eerste manches in de pauze werd er plaatselijk gesproeid. De Living For The Weekend stent stond er voor de verkoop van deze artikelen. Al bij al een goed georganiseerde wedstrijd die ook vlot verliep zonder de nodige op onthoud.

Wel word duidelijk dat het steeds moeilijker word om geschikte vrijwilligers te vinden. Clubs zouden misschien elkaar hierin kunnen helpen, aangezien het verplicht is dat alle clubs gecertificeerde baco vlaggers hebben.

Hier het dag totaal van alle rijders van MC Deurne die dag.
Sta je er niet bij, heb je weetjes, ideeën of andere suggesties ?!
Meld dit dan naar; bericht@mcdeurne.nl

50cc dag totaal
1 Dex van de Broek
5 Ryan Robbins
9 Devin Bernards

65cc dag totaal
8 Damien vd Cruijsen
11 Boyd Eilers
12 Rox van Bragt

65cc gr dag totaal
4 Tov van Bragt

85cc gw dag totaal
7 Kevin Hermans
10 Youri Hurkmans
18 Dean Lemmens

MX 2 2 takt gr B
12 Milan Cuijten

MX 2 takt gr A
10 Ricardo Abrahams

Fijn om me te delen dat de wedstrijd in Veldhoven doorgaat, deze wordt door meerdere fanatieke ouders, rijders, en ondernemers daar georganiseerd.
Dus dan ‘zien’ we ons weer op Zondag 17 september op Motocross Circuit De Landsard in Veldhoven.
Heel veel suc6 en cross plezier.
Tot dan !!

Vriendelijke cross groeten,
Anoniempje