Beste club genoten,

Met een beetje vertraging ivm geen uitslagen my-laps ( 4-10-2-17 ) waarschijnlijk het laatste KNMV DMX Zuid verslag. Deze laatste wedstrijd werd er nog getreden om het kampioenschap en een top 8 voor de landelijke finale in Axel.De landsard in Veldhoven werd afgehuurd door oa Paez Racing en dat maakte vele crossers blij, omdat deze nu alweer enkele jaren ontbreekt op onze mooie KNMV DMX Zuid kalender. Het was een mooie en goed georganiseerde dag .

Nolly Nouwens van de KNMV DMX Zuid was er mede om de inschrijvingen van de landelijke finale DMX CUP te Axel te organiseren. Met nieuws voor de 50, 65 en de 85 cc , deze werden omgeroepen en aan hun werd medegedeeld, dat als je mee wilt doen in Axel je ook kon inschrijven ( t/m maximaal 15 rijders totaal ) ook al behoorde je niet bij de top 8.
Dit doordat de andere regio’s niet voldoende rijders aan leveren en een vol starthek in Axel wel verdient is.

Hier het totaal van alle rijders van MC Deurne die dag. Sta je er niet bij, heb je weetjes bv ga je naar de landelijke finale, ideeën of andere suggesties ?! Meld dit dan naar; bericht@mcdeurne.nl 

50cc dag totaal
Kampioen Dex vd Broek
3 Ryan Robbins
DNF Devon Bernards

65cc kl w dag totaal
6 Damien van der Cruijsen
9 Boyd Eilers
10 Rox van Bragt

65cc gw dag totaal
4 Rox van Bragt

85cc gr w dag totaal
3 Youri Hurkmans
11 Dean Lemmens
17 Kevin Hermans

MX2 2- TAKT GR A dag totaal
7 Ricardo Abrahams

Wie weet ‘zien’ we ons weer bij de landelijke finale as Zaterdag 7 Oktober in Axel bij RES Axel. De nodige informatie is via de mail gekomen en de media.
Heel veel suc6 en cross plezier. Tot dan !!!

Vriendelijke cross groeten,
Anoniempje