Het zit er weer op de organisatie van de MON wedstrijden.

We zijn trots dat we onze mooie accommodatie aan jullie hebben kunnen laten zien.

We hopen dat jullie genoten hebben en flink aan de bak hebben gemoeten op ons zware zand circuit. Wij zijn heel tevreden hoe het allemaal verlopen is en de weergoden waren ons bijzonder goed gezind.

Wel wil ik er nog graag een kanttekening bij plaatsen en dat is dat ik merk dat het respect en geduld richting onze vrijwilligers heel laag is, dit vind ik bijzonder jammer, omdat iedereen zijn uiterste best doet om de rijders en hun aanhang een geweldige dag te bezorgen! Zorg er daarom samen voor dat dit gedrag niet de norm gaat worden, maar de uitzondering!

Nogmaals een dankjewel aan alle vrijwilligers, zonder vrijwilligers geen cross! Daarom willen wij op 1 juli een vrijwilligers dag organiseren, mocht je je nog niet opgegeven hebben, kan dat via onderstaande link, zet het vast in jullie agenda, verdere informatie volgt nog.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfFUKxN0TaIDq…/viewform

Aanstaande woensdag zijn we weer alleen geopend voor leden, de baan ligt er nog in van de wedstrijd en is dus nog niet geschoven!

Hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar weer terug!

Wedstrijdcommissie MC Deurne

Johan Thijssen

Wij willen iedereen bedanken die ons geholpen heeft om er een geweldig crossweekend van te maken. Onze vrijwilligers, EHBO, kantine personeel, opbouwers, afbrekers, MON, IMBA, sponsoren, lokaal Catering en iedereen die geholpen heeft en uiteraard Johan Thijssen onze wedstrijd organisator! En uiteraard alle deelnemers en bezoekers, bedankt voor een goed weekend!

BEDANKT ALLEMAAL!

Een speciale dank aan onze jonge kerels die tot 20.30 druk op de baan bezig zijn geweest met alles weer in orde te maken. Helaas gaat er wel eens wat fout maar niemand die dat jullie kwalijk neemt. Bedankt Rick en Toon!