Zo dat was het dan, de 1e editie van de wintercross bij MC Deurne. Een evenement waar we als club trots op mogen zijn!

Een mooi winters plaatje de dag na de wedstrijd, rust op de baan na een overvolle dag met mooie wedstrijden en veel bezoekers.

 

Doordat we dit jaar alles in eigen beheer hebben gedaan, zijn we als club tegen enkele verbeterpunten aangelopen die we uiteraard meenemen voor de volgende wedstrijden.

Daarnaast mogen we zeker met een tevreden blik terug kijken op een prachtige dag. Een dag met flink wat strijd op de baan, gezelligheid en kameraadschap buiten de baan.

Wij hopen dat het publiek en de rijders flink genoten hebben en we zullen er met zijn allen voor gaan om dit evenement volgend jaar weer te organiseren.

Graag willen we vragen of alle vrijwilligers 1 juli vast in hun agenda willen markeren, de verdere informatie hierover zal nog volgen!

Wij hopen dat we ook op jullie allen kunnen rekenen op 20 en 21 mei tijdens het MON weekend. Zonder deze vrijwilligers, sponsoren en EHBO is er geen motorcross, wij zijn trots op deze mensen, zonder vrijwilligers kunnen wij niet zulke mooie evenementen organiseren!

Wij vinden het fijn dat het bericht “met dank aan iedereen” op onze Facebookpagina, flink veel likes heeft mogen ontvangen. Hiermee maken we onze mensen trots en weten ze dat de organisatie en rijders dankbaar zijn en dat er een wedstrijd heeft plaats kunnen vinden doordat zij ervoor klaar stonden.

We hopen iedereen weer te mogen zien met de wedstrijden op 20 en 21 mei.

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdcommissie MC Deurne

Johan Thijssen

Wat moeten we zonder Johan, wat heeft deze kanjer er iets moois neergezet!! Bedankt kerel!

Bestuur M.C. Deurne