Beste Leden van MC Deurne,

Wij van B-Trained gaan een Survival run organiseren en dit zal plaats vinden op en om de mooie baan van MC Deurne. Deze run zal plaatsvinden tijdens het pinksterweekend op 23 en 24 mei. Aangezien wij gebruik mogen maken van deze mooie locatie zijn jullie ook allemaal van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Je kan kiezen uit twee verschillende afstanden. Een 5 km die uitdagend zal zijn, maar voor iedere doelgroep te doen is. Voor de echte fanatiekelingen hebben we ook een 8 km run. De bedoeling is dat je met een groepje van maximaal 4 personen gaat starten en het parcour in een zo snel mogelijke tijd afrond. Uiteraard gaat het niet alleen om snelheid, want plezier maken staat bij deze run op nummer 1!

De run is dus voor de leden van B-Trained en de leden van MC Deurne, maar ook vrienden, familie of kennissen zijn van harte welkom. Voor de leden van B-Trained en MC Deurne zal deze run dan ook gratis zijn. Voor niet-leden vragen we een kleine vergoeding van €5 p.p. Het is niet noodzakelijk om een team van 4 samen te stellen, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. De minimum leeftijd van de Survival Run is 12 jaar. Stel een gezellig team samen en schrijf je zo snel mogelijk in via de link onderaan in dit bericht!

Zowel de 23e als de 24e vindt de Survival Run plaats van 14:00-19:00. Om 19:00 zal de laatste groep van start gaan. Iedere 10 minuten zal één team van maximaal 4 personen van start gaan.

Alle inschrijvingen zullen via Supersaas gaan. Je moet voor de Survival Run agenda een account aanmaken om je te kunnen inschrijven met je team. Heb je het account aangemaakt, dan kun je een tijdslot reserveren door daarop te klikken en de namen van je gehele team in te voeren: vóór- en achternaam. Mocht je er niet helemaal uitkomen of is er iets mis gegaan, dan kun je ons altijd even mailen.

Zodra jij je ingeschreven hebt krijg je minimaal een dag van te voren nog een mail met daarin de laatste informatie over de Survival Run. Ik wil ook nog een verzoek doen voor leden die eventueel als vrijwilliger willen helpen. Wij kunnen jullie hulp heel hard gebruiken. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat jullie wat lekkers te eten en te drinken krijgen op deze dagen.

Hieronder de link van de agenda waarin je kunt reserveren:

https://www.supersaas.nl/schedule/B-Trained/B-Trained_Survival_Run

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en zullen jullie een leuke en gezellige dag bezorgen!

Met vriendelijke groet,

Team B-Trained