De meeste antwoorden vindt je uiteraard op onze website mcdeurne.nl In de menu balk op de site vindt je ook een zoekoptie.

Hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen per mail.

Is de baan open

Hiervoor kun je naar de Home pagina van de site gaan, links staat Facebook en daar zie je bovenaan een afbeelding..

Stoplichten groen = open

Stoplichten rood = Gesloten

Je kunt ook rechtstreeks naar onze Facebookpagina gaan klik bovenaan de site op het Facebook icoon om op onze Facebookpagina te komen. (Je hoeft hiervoor geen Facebook te hebben,)

Als je zelf een Facebook account hebt kun je ons volgen en krijg je de berichten automatisch te zien.

 

Is de baan geschoven

Wij doen erg ons best om de baan op zaterdag of zondag te schuiven. Dit lukt niet altijd. Woensdag is de baan nooit gevlakt of er zou een melding moeten staan op Facebook.

Als je hierover een vraag stelt via de mail of via Facebook zul je geen antwoord krijgen omdat het laatse nieuws over de baan altijd op Facebook staat als er iets over de baan te zeggen is. Stoplichten geven aan of de baan open of gesloten is en soms staan er berichten als de baan mooi gevlakt is, dit doen we niet altijd.

Kan jij goed schuiven meld je dan aan om onze baancommissie te komen helpen die kunnen altijd extra mensen gebruiken.

Wie kan er komen trainen

M.C. Deurne is een ledenbaan dat wil zeggen dat de baan alleen voor leden is.

We hebben een mogelijkheid om te komen gastrijden dit kan éénmalig en hier zijn kosten aan verbonden. Het bedrag dat je betaald  wordt als je binnen 1 week lid wordt van het lidmaatschapsbedrag afgehaald.

Aanvragen kan in de winterperiode alleen voor een woensdagmiddag en in de zomer alleen voor woensdag en zaterdag andere dagen zitten we vol.

Houdt er rekening mee dat we maar 2 passen hiervoor hebben en dat je de pas al snel van te voren besproken kan zijn dus verwacht niet dat je op korte termijn kunt komen gastrijden. Het is alleen mogelijk na aanmelding/goedkeuring of bevestiging.

Aanmelden voor gastrijden gaat via de site bij de link lidmaatschap naar beneden scrollen tot je gastrijden tegen komt. We zullen proberen dit zo snel mogelijk op te pakken, je moet dan een gastrijderspas ophalen na bevestiging en je dient uiteraard een geldige licentie van de KNMV of MON te bezitten.

 

Pasje kwijt

Ben je het lidmaatschapspasje kwijt geraakt dan kun je een nieuwe aanvragen door een bericht te sturen naar administratie@mcdeurne.nl 

Lidmaatschap pas verloren, nieuwe pas 10 euro, kosten vooraf over te maken op NL78RABO0110828135 t.n.v. M.C. Deurne vermelding nieuwe pas en naam rijder, daarna wordt het nieuwe pasje verstuurd.

Tip: maak als je het nieuwe pasje binnen krijg een foto van je pasje zowel voor als achterkant en sla hem op in een programma bijvoorbeeld: mobile-pocket (er zijn veel apps waar je pasjes in op kunt slaan) zodat je altijd je pas bij je hebt. Wij kunnen via legitimatie controleren of jij het bent van wie je het pasje opgeslagen hebt en je z.s.m. een nieuw pasje toesturen.

Lid worden

Lid wordt je door via onze website digitaal aan te melden via de link lidmaatschap.

Als je dat gedaan hebt wordt je inschrijving gecontroleerd en doorgestuurd naar motorcross certificaat behalen. Je wordt dan uitgenodigd om dit te komen halen en omdat het ons eigen certificaat is moet ook iedereen hiervoor langskomen. De eerstvolgende datum kun je vinden rechts op onze homepagina

Na het behalen van het motorcrosscertificaat krijg je van ons het lidmaatschap. Alleen als we je eerst gaan laten begeleiden door een trainer dan geeft de trainer het pasje af na controle rijvaardigheden.

We hebben verschillende lidmaatschappen dit zie je bij het invullen van het lidmaatschapsformulier maakt een juiste keuze en kijk ook naar clubsponsoring.

De betaling gaat via een automatische incasso en het lidmaatschap is doorlopend. Dat wil zeggen dat je zelf op moet zeggen aan het einde van het jaar, (je gaat het lidmaatschap altijd aan vanaf de datum van inschrijving tot 31-12) Zeg je niet op dan loopt het lidmaatschap automatisch door en zullen de lidmaatschapsgelden automatisch geincasseerd worden einde van het jaar.

Licentie nodig

Alle informatie over licentie KNMV / MON vindt je op onze pagina lidmaatschap.

Geven jullie trainingen aan leden

Jazeker ga hiervoor naar de pagina MTC / RTC trainingen daar vindt je alle informatie en of het voor alleen leden is.

Openingstijden circuit

De openingstijden van ons circuit zijn:

Openingstijden

Zomertijd ( 1 april tot 1 oktober)

Zaterdag: 13.31 uur tot 16.00 uur

Zondag: 10.00 uur tot 13.00 uur

Woensdag: 17.30 uur tot 20.00 uur

Openingstijden

Wintertijd (1 oktober tot 1 april)

Zaterdag: 13.31 uur tot 16.00 uur

Zondag: 10.00 uur tot 13.00 uur

Woensdag: 13.30 uur tot 16.00 uur

Kan ik jullie bellen

Helaas kun je ons niet bellen. Wij hebben naast onze vrijwilligerstaken gewoon een baan en dat gaat dan niet samen. Stuur ons een mail en wij zullen z.s.m. reageren. Kan een antwoord niet via de mail dan zullen we om een telefoonnummer vragen en tijd maken om z.s.m. te bellen.

Wij hebben mailadressen voor verschillende vragen en een algemeen mail adres. Kijk op onze website bij de link clubinformatie voor specifieke mailadressen.

Adres M.C. Deurne

Ga hiervoor naar onze websitepagina routebeschrijving op onze website of naar onze Facebookpagina.

 

Zit jouw antwoord er niet bij of kun je het niet vinden op onze website  Stuur dan een mail naar vraag@mcdeurne.nl

Sponsoren M.C. Deurne