Brian Hurkmans (#92) is Nederlands kampioen bij de MX2 junioren geworden dit jaar en is nu genomineerd voor sporttalent van het jaar in de gemeente Deurne!

Zouden jullie dit bericht zoveel mogelijk willen delen en stemmen op Brian!

Stemmen kan via onderstaande link, alleen door stemmen maakt hij kans op de 1ste plaats en kan hij op 15 december tijdens het sportgala uitgeroepen worden tot sporttalent van het jaar in gemeente Deurne.

De link waarmee gestemd kan worden:

https://leefdeurne.nl/LeefModule/Details/4434

Onderaan deze pagina staat formulier waar inschrijven boven staat, dat is het stemformulier. (beetje onduidelijk dus doe even je best om te stemmen!)

Op zaterdagavond 15 december 2018 vindt het tweede Sportgala van Deurne plaats. Dit spetterende evenement wordt georganiseerd door Leef! Deurne in samenwerking met de gemeente Deurne.

*       De genomineerden per categorie zijn bekend! Van 20 november t/m 2 december kunnen alle Deurnenaren per categorie stemmen op zijn of haar favoriet. Uit deze online stemming komt een top drie notering. De vakjury stemt ook onafhankelijk van elkaar, waaruit ook een top drie komt. De combinatie van beide uitslagen levert de winnaar op.

*       De vakjury kiest ook uit alle inzendingen voor de sportwaarderingsprijs één winnaar die tijdens het sportgala de prijs in ontvangst neemt. Deze prijs is de verrassing van de avond (de winnaar is niet op de hoogte). De prijs zal aan het eind van de avond door de wethouder uitgereikt worden.

*       Tijdens het Sportgala op 15 december 2018 zijn de drie genomineerden per categorie aanwezig en worden de winnaars bekend gemaakt.

Allemaal stemmen, wat mooi voor Brian en onze sport als Brian Sporttalent in Deurne wordt, de gemeente van M.C. Deurne! Succes Brian!