Beste rijders,

Zondag 3 december de derde open clubwedstrijd van M.C. Deurne op hun circuit “de Galgenberg” waar je voor ingeschreven bent.

Routebeschrijving voor degene die van verder weg komen: https://mcdeurne.nl/routebeschrijving/

Onderstaand algemene informatie over de clubwedstrijd.

Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen meld je dan z.s.m. af via wedstrijden@mcdeurne.nl

Op het terrein zijn toiletvoorzieningen en de catering is aanwezig.

Mensen die van ver komen kunnen overnachten maar houdt er rekening mee dat er geen voorzieningen zijn op ons terrein. Tot 16.00 is er iemand op de baan zodat je binnen de poort kunt parkeren, anders moet je buiten de poort langs de paden staan. Let wel, als je eenmaal binnen de poort staat kun je er niet meer uit met de auto, poort wordt afgesloten.

Morgen rijden er 4 klassen:
50cc -65cc halve baan
85cc
MX1 hobby leden en niet leden – MX 2 hobby leden en niet leden – Veteranen
Startbewijs MX1 en Startbewijs MX2

Baan gewijzigd: als je de baan nog niet gereden sinds de aanpassingen rijdt dan de eerste ronde dan rustig en verken de baan. Onderstaand voorbeeld van de baan zoals hij nu is. Tevens bijgaand groter bestand van de baan met de vlaggersposten erop vermeld.

Rijders uit Duitsland en België: zorg dat je de juiste licentie hebt om te kunnen komen rijden. Zie hieronder licenties

En dan komen hier weer de huishoudelijke regeltjes, opmerkingen en tips:

• Inschrijven: tussen 08.00 – 09.00 zodat we z.s.m. kunnen starten met de trainingen.
• Betaling: De inschrijving zou het fijn vinden als jullie zoveel mogelijk gepast betalen €15,-
• Controle: Controleer je transpondernummer bij inschrijven of op de inschrijflijst op de website. Klopt dit niet laat het dan aanpassen, zou mooi zijn als we de uitslagen in 1 keer juist kunnen hebben.
• Foute startnummers: Het kan zijn dat In de lijst inschrijvingen bij sommige nummers een rood vlak staat. Deze nummers zijn niet vrij. Graag kijken in je klasse op de website welk nummer er nog wel vrij is en doorgeven aan info@mcdeurne.nl
• Overlast: Beperk uw snelheid op de paden en wegen naar het circuit toe zodat we geen overlast veroorzaken.
• Tear offs: Bij ons mag al jaren niet meer gereden worden met tear offs
• Respect: voor het natuurgebied, onze bossen rondom het circuit. Gebruik van een milieumat is verplicht. Wij vragen iedereen vriendelijk om hun afval mee naar huis te nemen en je plek netjes achter te laten.
• Licenties: we hebben weer wat rijders uit de landen om ons heen, super, maar houdt er rekening mee dat alleen Nederlandse Licenties geldig zijn, dus KNMV licentie, MON licentie of basis sportlicentie KNMV. Daglicentie KNMV kun je digitaal aanvragen via “Mijn KNMV” https://mijn.knmv.nl/Default.aspx?pid=337 en morgen zullen we enkele MON daglicenties mee nemen. Het makkelijkste is als je het thuis regelt.
• Vlaggen: Je moet in 1 klasse vlaggen (training, 1ste manche en 2de manche). Vlaggerslijsten worden op de wedstrijddag bekend gemaakt. Ga kijken waar je moet staan en zorg dat je op tijd op je post bent zodat je collega crossers niet onnodig laat wachten….
• Afmelden: Wij werken nu al 2 jaar met voorinschrijving, dit heeft veel voordelen voor ons en voor de rijders. We hebben op de dag zelf alles netjes klaar en daardoor een sneller verloop van de wedstrijd. Wij verwachten wel van degene die inschrijven dat ze ook netjes afmelden als ze niet kunnen komen. Dit moet altijd en het liefst z.s.m. van tevoren. Geen afmelding ontvangen dan niet welkom op de volgende wedstrijd. Afmelden kan naar wedstrijden@mcdeurne.nl o.v.v. naam, startnummer en klasse en met de mooie middelen van tegenwoordig kunnen we dit elk moment van de dag zien. Ook deze wedstrijd hebben we weermensen uit moeten sluiten omdat ze zich niet afgemeld hadden, dat is erg jammer.
• Parkeren: Ga geen plaatsen voor elkaar vrij houden maar spreek buiten het circuit af en rijdt gezamenlijk naar het circuit toe. Sluit zoveel mogelijk aan zodat we allemaal een plekje rondom het circuit kunnen krijgen. Volg de aanwijzingen van de parkeerbeheerders.
• Pit bikes: het is niet toegestaan om met pit bikes rond het circuit te rijden.
• Bekers: de eerste 3 van de jeugdklasse tot en met 85cc grote wielen.
Zo dat was het weer, rest ons jullie een hele fijne en sportieve wedstrijd toe te wensen.

Oh ja en jullie kunnen je ook al aanmelden voor onze gezellige open clubwedstrijd / kerstcross / open bekercross van 24 december. https://mcdeurne.nl/inschrijven-open-clubwedstrijden/

Tot morgen!