23 jaar geleden begon ik als vrijwilliger bij M.C. de Bosrakkers, dat nu M.C. Deurne heet. Ik begon met het maken van een website en heb deze meerdere keren vernieuwd tot de site die het nu al even is. Van het een kwam het ander: ik ging samen met John van den Berkmortel de jeugdcommissie leiden. In 1 jaar tijd groeide het aantal jeugdleden van een paar naar 100, omdat we trainingen gingen organiseren. We hebben veel trainers opgeleid binnen onze club, die nu op verschillende plekken lesgeven. We hebben de eerste opendagen/opstapdagen georganiseerd, waardoor veel jonge rijders konden komen kijken en proberen, en daarna vaak lid werden. Ook dit is door verschillende clubs opgepakt, die het nu ook jaarlijks organiseren.

Na 10 jaar werk van verschillende vrijwilligers binnen de club werd het circuit officieel erkend en werd het steeds mooier. Toen ik begon met het digitaliseren van de club, deden we dat eerst met Google. Dat hebben we jarenlang gedaan en het werkte super voor onze club. In 2022 zijn we begonnen met alles te digitaliseren naar een speciaal programma en een eigen app. Dit programma was niet voor ons gemaakt, dus het was zoeken en proberen of het voor ons zou werken. Ik wist voor mezelf al dat dit mijn laatste project voor M.C. Deurne zou worden omdat ik het tijd vond voor vers ” bloed “, iemand met een frisse kijk op alles wat ik al jaren doe. Het heeft wat voeten in de aarde gehad om alles digitaal goed werkend te krijgen, vooral vanwege het slechte internet op het circuit. Maar nu kunnen we betalen met pin in de kantine, scannen we leden, melden mensen zich aan via de app, en op wat kinderziektes vanuit de leverancier na, werkt het.

Ik ben supertrots op alles wat we in de 23 jaar, dat ik bij M.C. Deurne was, hebben opgebouwd. Toch heb ik besloten om te stoppen als webmaster en eerste aanspreekpunt voor de mail en alle andere dingen die ik altijd doe voor M.C. Deurne. Ik heb 23 jaar met veel plezier voor de club klaargestaan en ik neem geweldige herinneringen, vriendschappen en zakelijke successen mee.

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien hebben, waren we al op zoek naar een opvolger voor mijn taken binnen de club. Helaas is die nog niet gevonden en worden mijn taken verdeeld over Marjan en Diana. Zij zullen dit zeker met veel liefde oppakken. Tot die tijd zullen de berichten vaker op Facebook of de app verschijnen dan op onze website.

Ik wil iedereen, van bestuur tot vrijwilligers en leden, bedanken voor de samenwerking, gezelligheid en alle leuke momenten die we samen hebben gehad. Ik hoop dat er snel iemand opstaat die dit net zo leuk gaat vinden als ik de laatste 23 jaar. Ik kan het iedereen zeker aanraden.

Ik zal zeker nog wel eens op het circuit zijn, al is het maar om te genieten van al het moois en de cross. Ik heb nog een leuke foto gevonden tussen alle foto’s die ik ooit gemaakt heb, die ik wel passend vond bij dit bericht. Samen met Jeffrey Herlings, mijn held op het circuit van M.C. Deurne.

Bedankt en tot ziens!

Dit bericht heb ik gisteren gemaakt om vandaag te plaatsen. In plaats van de gebruikelijke call op donderdagochtend half 10 werd ik verrast door Marjan en Diana met deze mooie plant, kaart en pakket namens M.C. Deurne. Wat was ik verrast dat ze iets hebben kunnen regelen zonder dat ik het door had ze stonden zomaar ineens voor de deur. Bedankt M.C. Deurne voor deze leuke attentie.

Wil de Vries