Wat hebben we het druk gehad afgelopen jaar. Een heel nieuw systeem in de lucht krijgen gaat niet in de koude kleren zitten. Veranderingen zijn en blijven altijd moeilijk. Maar volgens ons is het ons gelukt en kunnen jullie gebruik maken van de App in 2023 i.p.v. de pasjes die we altijd om deze tijd verstuurd moesten hebben en waar er verschillende niet op tijd bezorgd werden tussen de kerstpost.

We snappen dat het ook voor jullie wennen is om de app te gebruiken net als voor onze toezichthouders. Heb geduld en je zult zien dat het alleen maar makkelijker gaat worden. Als je de app geïnstalleerd hebt dan krijg je push meldingen en berichten zodat je als je de mail niet leest toch niets mist. Zorg wel dat je gegevens in de App altijd up to date zijn zodat we je per mail kunnen bereiken.

Op onze website zie je op de home pagina een knop direct naar de app en uitleg van de App.

Jullie zullen snappen dat het voor ons hard nodig is om even niks uit te voeren en te genieten van wat we allemaal gedaan hebben.

Wij sluiten de administratie dan ook van 24 december tot 1 januari en wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een super crossjaar 2023!

Voor vragen kun je ons altijd mailen alleen even niet tussen kerst en nieuw!

Administratie M.C. Deurne

Marjan – Diana – Wil