Vanaf 16 januari 08:30 uur kan er aangemeld worden voor onze wintercross van 12 februari 2023.

Ga naar wedstrijden 

Betalingen vanuit Nederland kies voor I deal betaling dan is je inschrijving direct definitief

Betalingen voor het buitenland kies voor overmaken via de bank. Als we de betaling ontvangen hebben is je inschrijving definitief. 

EN Payments for abroad choose bank transfer. Once we have received payment, your registration is final.

first and last name – drivers class

DU Zahlungen für das Ausland wählen Banküberweisung. Sobald wir die Zahlung erhalten haben, ist Ihre Anmeldung endgültig.

Vor- und Nachname – Fahrerklasse

IBAN: NL78RABO0110828135 t.n.v M.C. Deurne

BIC: RABONL2U

Op bovenstaande link vindt je ook alle informatie over de wedstrijd en bij het inschrijven krijg je nog meer informatie.

Voor vragen over de wedstrijd johan@mcdeurne.nl voor vragen over de inlog vraag@mcdeurne.nl

Dit jaar gaat MC Deurne voor het eerst een wintercross organiseren, afgelopen maand is er veel werk gestoken in het circuit om er voor te zorgen dat de baan er tip top bij ligt om dit jaar enkele mooie wedstrijden te kunnen organiseren! Op circuit de Galgenberg, gelegen in de bossen tussen Deurne en Liessel, ligt een echte zandbaan, die de ideale voorbereiding gaat zijn op het seizoen voor iedere rijder van elk niveau! Via de toegangsweg van Pactum (Vreekwijk),  Meester de Jonghlaan , kunnen bezoekers het circuit bereiken.

Vanaf vandaag 16 januari zijn de inschrijvingen geopend, dit gaat lopen via onze eigen app, op onze Facebook en website onder het kopje wedstrijden https://mcdeurne.nl/wedstrijden/  40 rijders per klasse, vol=vol

Schrijf je dus gauw in, want vol = vol!

Zorg dat je startnummer en transpondernummer ingevuld staan bij je gegevens dan krijgen we alles compleet binnen.

Informatie 12 Februari
De trainingen starten om 09.00 uur precies, ben op tijd! Het parkeerterrein gaat om 07.30 open, het is niet mogelijk om te overnachten bij ons op het terrein! Entree is gratis voor 1 rijder + 1 begeleider.

Verder publiek vanaf 12 jaar betaalt 5 euro p.p.

De volgorde van rijden is:

65cc / 85cc wedstrijdklasse = 15 minuten + 1 ronde
Hobby klasse =  15 minuten + 1 ronde
Junioren/dames =  15 minuten + 1 ronde
Nationalen/Senioren =  19 minuten + 1 ronde
Inter klasse =  21 minuten + 1 ronde

Er worden 2 ronden getraind + 10 minuten tijdtraining (de inters trainen 2 ronden vrij en 15 minuten voor tijd) .Dit om er voor te zorgen dat iedereen de tijd heeft om de baan goed te verkennen, voordat er een tijd neergezet moet worden!

Na de training wordt er bekeken of je in de desbetreffende klasse thuis hoort, dit wordt in samenspraak met de wedstrijdleider, wedstrijdcommissie MC Deurne en de hoofdtrainer van MC Deurne bekeken.  Mocht je te snel zijn voor je klasse, dan wordt je bij de tijdwaarneming geroepen en dan wordt je medegedeeld dat je bij een klasse hoger mee rijd. Dus twijfel je of je je bij de juiste klasse in hebt geschreven, stuur dan een mail naar johan@mcdeurne.nl !