Beste club genoten,

Afgelopen Zondag 19 maart reden wij weer  volop mee aan de 3de DMX ZUID wedstrijd in Valkenswaard op het EUROCIRCUIT .

Het zag er naar uit dat door de hevige regenval deze wedstrijd niet door zou gaan, maar de organisatie durfde het gelukkig wel aan om ‘t door te laten gaan. Aangezien dat de weersvoorspelling de dag van de wedstrijd, zo goed als droog zou zijn. Vele waren het hier niet mee eens en draaide die Zondag nog huiswaarts en bleef de voorspelde 300 inschrijvingen uit. Er waren toch nog 266 inschrijvingen, maar hiervan waren er uiteindelijk 64 NIET gefinisht !!  In de ochtend werd al medegedeeld dat het training schema werd omgegooid, zodat de ‘’grote’’ rijders het ‘’ droog’’ zouden kunnen rijden voor de ‘’kleintjes’’. En tussen de trainingen en manches kon er gebruik worden gemaakt van de afspuit plaats, waar natuurlijk een grote wachtrij stond.

Zoals gebruikelijk reden de 50 cc de kleine baan en werd de baan met lint afgezet om zo weer n grote baan te creëren. Ondanks de trainingen ging dit de 1ste manche bij de 65 cc fout en reed meer als de helft door het lint heen, helaas volgde er geen herstart.  Ondertussen was het door modder bemuurde lint vervangen door fluor hesjes, maar toch reed er later nog n rijder van de 85cc GW door het lint heen.

Bij de prijs uitreiking ging het achteraf ook niet geheel vlekkeloos, er stond namelijk de verkeerde datum op de bekers !! Ipv 19 maart stond er 18 maart. Om dit voutje konden de meeste wel om lachen na zo’n dag.

Hier het dag totaal van alle leden van MC DEURNE

Sta je er niet ?!

Meld dit dan naar; bericht@mcderne.nl

50cc dag totaal

2  Dex vd Broek

3  Ryan Robbins

65cc dag totaal

6   Damien vd Cruijsen

8   Owen de Haan

9   Rox van Bragt

11 Boyd Eilers

65cc GW dag totaal

3  Tov van Bragt

85cc GW dag totaal

2   Youri Hurkmans

9   Dean Lemmens

15 Kevin Hermans

33 Mees Roos

MX2 2 TAKT dag totaal

10    Ricardo Abrahams

53    Luuk Penninx

DNF Joshua Dorssers

We ‘’ zien ‘’ elkaar weer op de volgende DMX ZUID wedstrijd 02-04-2017 bij MCC DE KEMPEN in EERSEL

Heel veel suc6 en cross plezier. Tot dan !!

Vriendelijke cross groeten,

Anoniempje