Beste clubgenoten,

Hier alweer het verslag van de 10de  KNMV District Zuid wedstrijd bij MC Les Vites in Rosmalen die dit jaar hun 50 jarig jubileum vierde. Met 185 inschrijven inclusief bonenberg cup waren we aanwezig. Mede dankzij het mooie weer en de goed georganiseerde wedstrijd was er veel publiek aanwezig.

De 50cc reed de hele baan en tijdens de pauze werd daarom ook de gehele cross baan netjes geschoven. Er was iemand van de KNMV aanwezig voor de inschrijvingen van de landelijke finale die gehouden word bij RES Axel op 7 oktober in Axel.

Hier het dag totaal van alle rijders van MC Deurne die dag.

Sta je er niet bij, heb je weetjes bv, als jij als clublid overstapt, wel of niet KNMV District Zuid, of iets extra te vermelden voor in het volgende verslag enz enz , ideeën of andere suggesties ??!

Meld dit dan naar ; bericht@mcdeurne.nl

50cc dag totaal

1    Dex vd Broek

2    Ryan Robbins

11  Devin Bernards

65 cc dag totaal

9    Damien van der Cruijsen

13  Boyd Eilers

14  Rox van Bragt

65cc gr wielen dag totaal

4 Tov van Bragt

85cc gr wielen dag totaal

12 Dean Lemmens

13 Kevin Hermans

18 Youri Hurkmans

MX2 2-TAKT GR A dag totaal

15 Ricardo Abrahams

We ‘’ zien ‘’ ons weer op de laatste KNMV District Zuid wedstrijd van 2017, as Zondag 1 Oktober bij Motocross Circuit De Landsard in Veldhoven. Weer organiseren het groepje fanatiekelingen op deze inhaal datum de vervallen wedstrijd die is afgelast i.v.m. de weer omstandigheden afgelopen 17 September.

Heel veel suc6 en cross plezier. Tot dan !!

Vriendelijke cross groeten,

Anoniempje