Beste clubleden,

Hier ben ik weer na een korte winterstop met een verslag van onze leden die KNMV DMX ZUID rijden. De kop is eraf bij MC DE PEELRIJDERS in Nederweert, daar werd afgelopen Zondag 25 Februari de 1ste KNMV DMX ZUID verreden. Voor vele spannend om elkaar weer te zien. Zijn ze door naar een andere bond, of zijn ze over gestapt naar een andere klasse, misschien wel gestopt ?  Vol trots werden nieuwe outfits getoond en bij behoorden ronkende motoren.

Zou deze DMX nu wel of niet doorgaan ?! Eerst kwamen berichten in de media dat er een tekort aan gecertificeerde vlaggers zou zijn. Later zou misschien de vorst roet in t eten gooien. Er gingen dit keer heel wat mails, berichten, appjes en filmpjes rond. Deze club kreeg het voor mekaar om een goede wedstrijd baan af te leveren. De tractor reed dan ook de laatste dagen on afgebroken door om deze zandbak los te maken en ook los te houden.

Dat wierp hun vruchten af met maar liefst 230 inschrijvingen. Ondanks de tijd training  ( wat ze bij elke wedstrijd zouden moeten kunnen doen ) waren ze ruim op tijd klaar.

Hier het dag totaal van ‘alle ‘ rijders van MC Deurne die dag.

Het was weer een heel gepuzzel, nieuwe of oude leden, wel of niet DMX ?!

Sta je er niet bij ??! Meld dit dan naar; bericht@mcdeurne.nl

–        65 cc kl w

13 Ryan Robins

15 Dusty v Enkhuizen

–        MX2 2-takt gr B

16 Kevin Hermans

17 Dean Lemmens

34 Mees Roos

–        MX2 2 –Takt gr A

27 Ricardo Abrahams

32 Youri Hurkmans

–        MX2 – 4 Takt gr B

11 Milan Cuijten

We ‘zien’ ons niet as Zondag in Oirschot, deze is helaas al afgelast, maar 1 april ( geen grapje !! )  in Alpen bij MCCA Crossbos.

Heel veel suc6 en cross plezier.

Tot dan !!!

Vriendelijke cross groeten,

Anoniempje