Beste club genoten,

We reden weer massaal mee afgelopen Zondag bij de 4de KNMV DMX ZUID wedstrijd in Eersel bij MCC De Kempen. Een strak tijdschema was nodig voor maar liefst 280 rijders die dag. Inschrijven kon al vanaf 07;00 t/m 08;30 waarna de trainingen begonnen om 9;00. Vooraf gaand aan de trainingen was er dan ook een verplichte geluid keuring die niet meer mocht zijn dan 94 dba.

Hier werd weer duidelijk dat ALLE rijders moeten blijven opletten naar de vlag signalen van de vrijwilligers die langs de baan staan !!!  In dit geval werd dat NIET gedaan volgens de wedstrijd leider bij de 85cc GW en kreeg iedereen na ‘n paar rondes de ‘’rode’’ vlag, geen herstart en iedereen 0 punten !! Dat zorgde natuurlijk voor veel onbegrip bij sommige rijders, ouders en publiek.

Gelukkig heeft MC DEURNE al hun rijders eerst VERPLICHT dit motorcross certificaat te behalen via de club, voordat ze mogen komen rijden op de baan van MC DEURNE.

*** TIP TIP TIP TIP TIP  ***

Cross fotografen, Dre Laurijssen, Jeroen MX , Huub Munsters waren hier vandaag alle aanwezig. Deze staan altijd z.s.m. online op hun Facebook pagina’s. Zelfs Dre Laurijssen drukt deze nog voor u af, geef dan uw rijnummer en klasse door en de volgende keer heeft zijn vrouw Carla deze bij voor 1,50 per foto.

*** TIP TIP TIP TIP TIP ***

Via de sociale media kunt u het beste alles delen of vragen aan de ENIGE ECHTE ;  KNMV District Zuid.

Hier het dag totaal van alle rijders van MC DEURNE die dag. Sta je er niet bij, heb je weetjes, ideeën of andere suggesties ?? Meld dit dan naar; bericht@mcdeurne.nl

50cc dag totaal

1    Dex vd Broek

4    Ryan Robbins

14  Devin Bernards

65cc KW dag totaal

6     Damien vd Cuijsen

8     Owen de Haan

13   Rox van Bragt

15   Boyd Eilers

65cc GW dag totaal

4   Tov van Bragt

85cc GW dag totaal

1    Youri Hurkmans

20  Dean Lemmens

21  Kevin Hermans

29  Mees Roos

MX2 2 TAKT dag totaal

13  Ricardo Abrahams

24  Joshua Dorssers

52  Luuk Penninx

58  Milan Cuijten

We ‘’zien ‘’ elkaar weer op de 5DE DMX ZUID wedstrijd 30-04-2017 in Alphen bij MCCA Crossbos.

Heel veel suc6 en cross plezier. Tot dan !!

Vriendelijke cross groeten,

Anoniempje